Mitä nyt taaaaaas?

kissa vanhalla matolla

Yritin kiertyä kysymysmerkiksi

(Harmaa) Tiedossa turhaa hössötystä! Toi varasi ajan vetskulle perjantaiaamuksi. Musta otetaan verrrrrta! Katotaan, oisko mullakin se munujaisvajaus. Oon kuulemma juonut ”liikaa” jo pitkään. ”Liikaa”, hihi! Ehkä oon jyrkässä alamäessä kohti deekistä! Jos mul on munujaisvajaus, sitten olen ihmisen kolmas kissa, jolla on se. Tosin mähän olen jo vuosia syönyt niitä Mustan vajakkiruokia eikä siihen mitään sen kummempaa hoitoa oliskaan, mutta ihminen haluaa tietää, onko pipi vai ei. Joten ihmisen tiedonhalulle eläinuhri – miten tavallista. Aina sama juttu.

Edellinen artikkeli

7 kommenttia

 1. No toivottavasti ei oo munujaisvajakkeja. Mekin joudutaan kuulemma vetskulle ens viikolla, jotain hambijuttuja. Yäk. Ja kuulemma humautuksessa, siitä tulee taas tappelu.

  Tykkää

 2. Toivottavasti ei ole munujaisvajauksia! Mutta ei nuo ihmiset ole tyytyväisiä koskaan, meillä ihminen on sanonut, että Figo ei taaskaan juo tarpeeksi! Eli jos juo paljon, ei ole hyvä, ja jos ei juo, sekin on huono! Mitä kissan siis pitäisi tehdä? Mikä on sopivasti?

  Niin, ja meilläkin on ensi viikolla vetskuhommia. Kuulemma rokotus. Ja samalla kurkataan Figon suuhun, se saa sitten varmaan toisia lääkkeitä. Pah!

  Tsemppiä sulle!

  Tykkää

 3. Helmikin juo nyt paljon, lieneekö helteiden vika?

  Tykkää

 4. Oi ei, deekuilu kostautuu! Toivottavasti et paljastu salatuksi munuaisvajakiksi. Vaiva on ikävä.

  Tykkää

 5. Moro. Ai noin paljon kamuja on kans joutumassa vetskulle. Ei sit muuta kuin *tassut* *tassut* vaan joka suuntaan!

  Tykkää

 6. Helle tietysti lisää juomista, mutta Hra Harmaa on kyllä juonut jo kuukausia tosi paljon. Mutta en ole siitä sen kummemmin ruvennut, kun se kuitenkin söi jo niitä asiallisia ruokia. Nyt, kun meil on usein miehekkäämpääkin ruokaa kuten lihaa, sydäntä ja katkarapuja, niin tarkistetaan kuitenkin.

  Tykkää

 7. Voi muuten olla, että se lihan syönti sinänsä lisää juomista. Siitä kun ei saa läheskään niin paljon vettä kuin teollisista märkäruuista ja vesi pitää latkia sitten erikseen. Mutta parashan se on tarkistaa kuitenkin verikoe. Aina on parempi ennakoida!

  Tykkää

%d bloggers like this: