Tuetaan omatoimista kissanystävää

Homma menee näin: mihinkään, siis mihinkään lahjoittamalla rahasi eivät mene niin suoraan ja niin varmasti kissojen hyväksi kuin Patzylle tyrkkäämällä. Pistä minne tahansa muualle ihmisten tai eläinten auttamiseksi, siinä on aina jonkin toimiston tai diktaattorin (ja sen suvun) elättäminen välissä.

Olen seurannut Patzyn/Susannan ja kissojen elämää Gilillä jo vissiin pari vuotta blogien kautta, joista tuo kehittyvän eläinlääkäritoiminnan Cats of Gili -blogi on uusin. Hyvät kontaktit paikalliseen eläinlääkäritoimintaan ja halu nostaa, parantaa ja laajentaa sitä on selvästi näkyvissä. Patzy pistää töpinäksi eikä istu hanurillaan ihmettelemässä. Siksi hänen kissatoimintaa voi tukea varmana homman asiallisuudesta. Ja vetskuhommien kustannuksethan on ihan muuta kuin Suomessa, esim. poikakissan kastraatio maksaa 7 euroa. Kerrankin viiskypää on iso raha, vuppii!

Tuolla Cats of Gili -blogissa on nykyään Pay Pal -nappula, tai sitten käy ronkkimassa Patzyn email Moottoripuumasta tilinumeroa pyydellen.

Suosittelen. Ite maksaisin jo pelkästään blogeista, on niissä niin eksoottista törinää :-)

Mainokset
Edellinen artikkeli

7 kommenttia

 1. Ehdottomasti hyvä sijoituskohde! Katson tosin sitä suorituksen tekemistä kunhan omat eläinlääkärikulut on katettu.

  Tykkää

 2. Jos vaan ylimääräistä on. Mulla onneks on nykyään ko kissa voi hyvin enkä ite tarvii paljon mitään uutta. Shoppailukin taantunut jo lähes pakkaselle…

  Tykkää

 3. Päde ja saaren kissat kiittää tästä ihan mahottomasti.

  Aamu on tänään itketty viikon sisään jo toisen kissan kuolemaa, mutta nyt tuli vähän onnellisempi liikutuksen tippa silmäkulmaan.

  Tykkää

 4. Laitetaan korvan taakse ja otetaan vinkistä vaari kun se on mahdollista.

  Tykkää

 5. Tuen. Paypal ei toiminut mutta yhteyttä otettu. Itkettää. Kiitti kun jaoit tän.

  Tykkää

 6. Kiitos teille, mukaan vaan!

  Tykkää

%d bloggers like this: