Vaihtui taas

(Harmaa) Ihan menee pää sekaisin jo! Just kun ehdin tottua, että ovesta ei ikinä tuu se yks iso ihminen vaan ne kaks, niin jo taas tulikin se yks! Siirtymä onneks tapahtui silleen hillitysti, että täällä oli välillä kuusikin kättä, ehdin vähän paremmin tajuta että mikä se tää viimeks tullut oli. Se oli se mun eka ihminen! Hah!

Kuulin nimeeni liitettävän mm. sanat ’fiksu’, ’rauhallinen’, ’kiva’ ja ’helppo’. Jos nyt multa kysytään – ja vaikkei kysyttäiskään – olen ihan samaa mieltä.

Illalla meil oli kahdestaan tosi kivaa. Mentiin petiin pitkäkseen ja nostettiin jalat suoraan ilmaan, ja sit annoin ton rapsuttaa mun massua tosi pitkään. Ei käynyt mielessäkään näykkiä, oli vaan jotenkin niin ihanaa… Rrrrrr! Rrrrrr!

Ihan helppo poika

Ihan helppo poika

Mainokset
Edellinen artikkeli

10 kommenttia

 1. Se oma ihminen on kuitenkin ihan hyvä juttu. Kun se on jo koulutettu. Uudet ihmiset on ensin vieraskoreita ja sit ne alkaa tekemään outouksia ja niitä pitää ruveta opettamaan tavoille. Oma ihminen osaa jo. Ainakin joskus.

  Mutta olet sinä kyllä ihana ja fiksu ja kiva ja kaikkee <3

  Tykkää

 2. Sulla oli varmasti huomio herpaantunut johonkin muualle silloin kun sua komeaksi nimiteltiin?

  Tykkää

 3. Kurrrr, ihan helpolla pojalla on tajuttoman hieno nassu. Kiva ja rauhallinen poika myös poseeraa mahdottoman komeasti. Syksyn lehdet vielä korostavat hänen luontaista tyylikkyyttään. Kurrrr! ja terkkuja kalalle!

  Tykkää

 4. Kuva kyllä tukee noita kaikkia saamiasi titteleitä, Harmaa!

  Tykkää

  • Tänks. Tämmöisiä kissoja tuleepi, jos on ollut hyvä elämä ja hyvä kohtelu. NIIN ja hyvät geenit tietty, ja valmis kivuus luonteessa! Ei kaikkee voi laittaa ihmisten ansioksikaan!

   Tykkää

 5. KOMEA ja helppo poika! Sulla on hyvä kuvaaja, haluan kanssa tuollaiseen syyskuvaan!

  Tykkää

  • Naukulan Mamma on varmaan tilattavissa kuvaamaan, se on kuvannut muitakin kivoja poikia ja tyttöjä. JOPA mun ihmisestä se saa hyvii kuvei vaikka kukaan muu ei!

   Tykkää

%d bloggers like this: