Miks kukaan ei kertonut mulle aiemmin?

(Harmaa) Mulla on nyt kaksi sellaista pientä laatikkoa, joihin mahtuu poikakissa kivasti kerälle (odottamaan karusellia tai liukumäkeä, heh). Syöksyilin äsken laatikosta toiseen, kun vahingossa hokasin uuden jutun: laatikollahan pääsee ajelemaan itekseenkin, ilman ihmistä! Laittaa vaan etutassut laatikkoon ja jatkaa juoksemista takatassuilla, niin laatikko liukuu eteenpäin!

Oisin voinut haluta tietää tään jo aikoja sitten!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Olet huippufiksu kissa! Kunnioitamme!

  Tykkää

 2. Parempi myöhään :-D

  Tykkää

 3. Ehkä kukaan muu ei oo koskaan aiemmin tajunnut sitä? Kur? -Kajsa-

  Tykkää

  • Hei tossa on pointtii! Vaika oon kyllä melko varma että esim ihminen tietää tän jutun. Tai tiesi jo ennen mua. Ei vaan kertonut. Kaikki pitää tajuta ite! Hankalaa…

   Tykkää

 4. Oon melko varma, et internet-kissa Maru on tän joskus tajunnu. Mut suuret keksinnöthän syntyy just monessa viisaassa päässä samanlaisina. Siihen en lähe mukaan, et ihminen ois tienny: jos kert tiesi, niin miksei sit ikinä tee niin? Ei oo sen blogissa kuvia siitä ajamassa laatikolla!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

  • ERITTÄINKIN hyvii pointteja JUURIKIN, Unna! Ok Maru on laatikkospesialisti, se on varmaan tajunnut laatikoista _kaikki_ maholliset asiat. Sillä täytyy olla ihan laatikkointiuttio!

   Toi ihmisjuttu, siinäkin tavallaan riittää pohdittavaa. Nyt kun mietin niin en oo nähnyt sitä täällä kotonakaan ajelevan laatikolla. Mut ei se silti meinaa etteikö se ois voinut tietää ja neuvoa! Ihmiset on joskus vähän monimutkaisii.

   Tykkää

 5. Kyllä sä oot fiksu poika! Ei me tommosta ois tajuttu.

  Ootteko muuten tietosia, että Marulle on tullut kaveriksi Hana?
  http://sisinmaru.blog17.fc2.com/

  Tykkää

 6. TÄH! En mäkään tienny!!
  -Blackie-

  Tykkää

 7. Nyt on blogi laitettu seurantaan…

  Tykkää

%d bloggers like this: