Mieluisa vieras

Purrrr!

Purrrr!

(Harmaa) Elämä on taas yhtä tunnemyrskyä! Fanini ja idolini Naukulan Mamma tuli käymään. Se ihminen tosiaan osaa puhua kissalle! Se puhui mut ihan pyärryksiin ja kertoi kuinka mukava ja komee mää oon, ja mä puolestaan kiepuin ja pyörin ja näytin oikein, että niinpä oonkin niinpä. Sit se sanoi, ettei ole nähnyt mun vihreää kalaa ikinä livenä, ja mä näytin sille mun kalan ja miten näppärä kissa leikkii sillä (ihminen auttoi). Ja sit meillä oli laatikkojuttuja paljon, ja tykättiin toisistamme kovasti.

Mamman lähdettyä nukuin jotain peräti pari tuntia ihmisen päällä, on niin uuvuttavii nää suuret tunnekokemukset. Sit tuli kuuma ja kiepahdin ihmisen viereen. Sekin alkoi sitte heräilemään päiväunilta. Tänään ollaan nukuttu paljon!

Mainokset
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Flirtti ♥ Kukas oli vähän flirtti ♥ ?

  Tykkää

 2. Joskus on hyvä nukkua, niin sitten jaksaa taas riehua – keskellä yötä? Naukulan Mamma taitaa olla kaikkien kissojen suosikkivieras!

  Tykkää

  • On se kyl hirveen hyvä, mut säkin osaat leikittää tosi hyvin! Oma ihminen ei ikinä syydä huomiota silleen ku tutut pistäytyjät. Toivon vierailuja aina oikein kovasti! Hienoa vaihtelua on tavata mukavii ihmisiä.

   Tykkää

 3. Kuulostaapa oikein mukavalle päivälle! :)

  Tykkää

 4. Naukulan mamma on kyllä oikein julkkis näissä kissablogipiireissä!

  Tykkää

  • Se on niin hyvä monessa kissajutussa, myös kuvien ottamisessa. Munkin naama tuolla ylhäällä, se on taas sen ottamaa sarjaa.

   Tykkää

 5. Toi on hienoa, kun tuntee just oikeita tyypejä. Joku kasvisruokakokki olisi aika tylsä vieras, mutta Naukulan Mamma – oikea kissakuiskaaja – taas just se oikea. Ne on ne oikeat kontaktit, ne on hyvä olla hallussa :)

  Tykkää

  • Niin aattele – mä asun kasviruokaihmisen kaa! Nyt vasta tajusin, täähän on melkein kuin vaaravyöhyke! On se kyl ihan hyvin tajunnut, että me kaikki ei olla mitään heinäpupuja. Ja hyvä että se tuntee normaaleja eli kissoi palvovia ihmisiä. Ihan hyvin menee silleen.

   Tykkää

   • Meidänkin mutsi on kasvissyöjä, siis sellanen oikein totaalinen – en saa edes juustoleipiä nykyään!!!! Silti muodot vaan lisääntyy, missä mättää?

    Tykkää

    • Otan osaa! Kovaa on meillä. Tai meil kyl sitä juustoa välillä saapi, mutta Mustahan siitä oli enemmän innoissaan kuin meitsi. Juku, jännä että kyl ne ihmiset vaan osaa pyöristyy kasviksillakin! Me kyl laihistuttais heti.

     Tykkää

 6. Sari

   /  syyskuu 26, 2013

  Ihana ihan oikea tunnemyrsky Harmaalta! SalakirjoitusSyrämmillä

  Tykkää

 7. Oijoijoiiii, hyvät vieraat on aina iloinen asia! Semmonen kysymys, että miten sä mahdut laatikkoon noin reunoja myöten?

  Tykkää

%d bloggers like this: