Pitkästä aikaa

(Harmaa) Oon joutunut vähän odottelemaan hyviä juustoja. Mut nyt löytyi taas, pitkästä aikaa! Tämmönen vahva seddari, tämmöst viittii poika syödä, nom-nom!

seriously strong cheddarpaketti

kissa tuijottaa ylös

Jooooo – siellä se on!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Taattua laatua! Oon kans maistellu tota, vakavaa kamaa! Nytten on kylläki vaan nuorta goudaa, ei pahaa, mut vois haistua (eli haista ja maistua) enemmänki.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 2. Sulla on niin hyvä maku! *tassut!*

  Tykkää

 3. Sulla on sama maku mun mamman kanssa, se tykkää tosta. Mä en, hyi.

  Tykkää

  • Minni ehkä sun pitää vaan harjoitella :-) Eix me kissat olla kuuluisia siitä, että mikä on okei tänään, ei oo enää huomenna? Ja toistepäin.

   Tykkää

 4. Sulla on sama maku myös Mustin kanssa! Sen suosikkeja ovat ikääntynyt brie, gruyére, pecorino… pari päivää sitten ostettu manchego on myös hyvää. Tätä seddaria täytyy kokeilla, jos vaikka ei oo jo kokeiltu.. mamma on aikamoinen juustohiiri eli tuotakin on ehkä jo tullut syötyä.

  Tykkää

 5. Herkkupeppu ♥

  Tykkää

 6. Ei juustoa!

  Tykkää

 7. Eikö ne nyt anna sitä juustoa, sitä vaan kirjuutellaan blogiin ja annetaan toisen odottaa, hö…

  Tykkää

 8. Nam cheddistä! Just söin aamupalaleivällä tota (joo, söin aamupalan äsken, koska nousin puoli kahdelta). Anni ei kyllä juustoista välitä, voileipäkinkut sen sijaan maistuu. ;)

  Tykkää

 9. Voi kun herrrrkullisen näköistä!

  Tykkää

 10. Liian harvoin tarjolla hyvää juustoo. Kun mulla on se vajaustoimintakin, niin pitäis muka aina vaan syödä noita ”Mustan ruokii”. No, onhan noita tullut syötyy jo monta vuotta, hoh-hoijaa…

  Tykkää

 11. Tää vähän kirpaisi, kun meillä ei ole syöty juustoja yli vuoteen! Ja meitsi rakasti juustoa! Okei, tykkään kyllä feikkijuustostakin, mutta ei se yhtä hyvää ole. Pitääkin vaatia mummolla ja papalla juustoa seuraavalla visiitillä. Joo, hyvä idea!

  Tykkää

 12. Ei feikkei, ei feikkei! Ei syödä.

  Tykkää

%d bloggers like this: