Standardien apgreidausta

(Harmaa) Naapurin Cleon äippä kävi tässä. Se on tatskannut Cleon käsivarteensa. Kaunis värikuva!

Hooo-HUM! Kröh kröh KÖHÖHÖ!

Tässä pikkasen standardit nousee ja mittatikut väpättää, mikä on ihmisen velvollisuus kissaansa kohtaan! Miten voin muka enää astella omanarvontuntoisesti häntä pystyssä tepsun-tepsun, nyt kun tiiän että Cleon äippä TOLLEEN JOO mut mun ihminen tai niinku KUKAAN MUU EI. Epäreiluus nousi ihan uusiin svfvääreihin!

Aikasta päräyttävää!

Aikastas päräyttävää!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Susta tulis komea tatska!
  Olen suunnitellut lisääväni pienen Mustin nilkkani ympärillä olevaan tatskaan, mutta se on ikuisuusprojekti, ollut suunnitteilla jo viisi vuotta…

  Tykkää

 2. No on se kumma, kun ei noin komeaa kissaa ole tajuttu ikuistaa! Höh.

  Itse haluaisin nilkkaani kissantassun ääriviivat, mutta kymmenen vuotta kestänyt haaveilu taitaa jatkua vielä seuraavatkin kymmenen vuotta, se verran vielä piikkejä ja neuloja pelkään.

  Tykkää

 3. Zepa

   /  marraskuu 1, 2013

  Miekin olen miettinyt, että jos ikinä tatska, niin kissantassun jäljet. Ehkä yksi, pari tai pieni polku. En vaan ole saanut aikaan. Onhan ne kissantassunjäljet sydämessä kuitenkin <3

  Tykkää

 4. Henna

   /  marraskuu 2, 2013

  Jos minä ottaisin tatuoinnin, niin kissantassunjäljet ne varmaankin olisi. Miksei koko kissakin. Tosin jos koko kissa, niin pitäisi olla kaksi kuvaa, tai yksi jossa on molemmat, ei nyt sentään voi toista jättää pois! Enkä kyllä ole tatuointia miettinyt kovin vakavissani yleensäkään.

  Mutta susta, Harmaa, tulisi kyllä oikein komea tatuointi! Oikein komea!

  Tykkää

  • Ihminen sanoo, ettei se voi tatskata mun naamaa, ko se tykkää kaikista kissoista yhtälailla. Ai JAA? En nyt enää ees tiiä, oliko tuo loukkaus vai ei! Ehkä se ei ollut. Kissapoweri vaikuttaa!

   Tykkää

 5. Pysäyttävää suorastaan! : )

  Tykkää

 6. No oho, mitä on Cleon ihiminen menny tekemään. Ala maukuun ja mariseen. Kyllä säkin pääset käsivarteen. Tai niskaan tai jonnekin!

  Tykkää

 7. Me ollaan mamin käsivarressa

  Tykkää

 8. Tnneksi täällä on pinta-alaa täti-ihmisessä reilusti, jos joskus inspiraatio iskee ja noista neljästä tahtoo kuvat kroppaan ;)

  Tykkää

 9. Kuvia, kuvia! Muuten ei tapahtunut! ;P
  Mä voisin ottaa jonkun kisuaiheisen jos sen saisi ympättyä noihin meriaiheisiin jotenkin. :D Mulla on siis jo delfiini ja merihevonen.

  Tykkää

 10. Cleon äippä teettää isoa kuvaa johon tulee paljon luonto- ja eläinjuttuja, Cleo on osa sitä. Niin siis ympättyy varmaan saa kun miettii vaa miten!

  Tykkää

%d bloggers like this: