Dog Turbo

(Harmaa) MikämikäMIKÄ tää on?! Dog-jotain? DOG?!

Mikä tää?

Mikä tää?

Aijaa nyt mä tajusin. Nää raksut heitellään koloista ulos näitä pyöreitä liikuttamalla. Vips vaan!

Haha, vähän taisin huijata teitä. Veihän multa sentään melkein viistoista minuuttia ton jutun tajuamiseen. Sisäinen inssinöörini kun tahtoi koko ajan etsiä raksuja pelin alta, vaik ihminen näytti että eiku näin, näin.

Täältä altako niitä raksuja tippuu?

Täältä altako niitä raksuja tippuu?

Mut onneks sit tajusin, koska alkoikin jo tulla nälkä. Ja sittemmin on raksuu riittänyt! Vips, vips!

Tosta noin...

Tosta noin…

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

23 kommenttia

 1. Sen lisäks että oot kissa, joogi, päätoimittaja ja vaikka mitä, niin oot lisäks myös NERO!

  Tykkää

 2. Onpas sulla Harmaa siinä hauska vekotin! Mut miksi kissat ei saa ruokaa vaan kippoihinsa? Mullekin on yritetty antaa ruokaa jossakin pallossa, ihan tyhmää… -Kajsa-

  Tykkää

 3. Niih… *punastus* kai mä silleen tavallaan oon aika näppärä 8-)))

  Tykkää

 4. Se pallo on ihan last season!

  Tykkää

 5. Oikeasti Dog Turbon hokasi ensin Naukulan mamma Kaivarissa kirpparilla. Maksoi vain 7 e niin otin mukaan. Arvelin ettei meidän neropatti sitä ehkä pitkään selvittele, ja niinhän siinä kävi. Mun poika <3

  Tykkää

 6. Onpas teillä kyllä aika fiksu poika tämä herra Harmaa.

  Tykkää

 7. Friede ja Figo

   /  marraskuu 3, 2013

  Oho! Perin fiksua! Sää olet moniosaaja ja nero!

  Tykkää

 8. Äh, älkääs ny… :-))) Pitäähän sitä jotain sirkustemppuu tehdä ruokansa eteen, heh.

  Tykkää

 9. Mä oon hyvin imponeerattu susta, Harmaa!

  Tykkää

 10. Sullakin on RULETTI! <3 Mullakin! Ihan parasta. Ite tykkään eniten, kun saan ihmisen siihen viereen pelinhoitajaks. Jatkuvaa raksutusta!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 11. Kiitti Minni ny, älkääs ny…

  Unna, mun täytyy vielä tutkii tään koiraruletin mahiksia. Ihminen krupieerina, hmm, ei hassumpaa! Sulla on hyvii ideoita!

  Tykkää

 12. Me katottiin tuo video kahteen kertaan, ennen ku tajuttiin miten ne nappulat sieltä tulee :) WAUDE ku kiva lelu! ja katottiin kuulokkeet päässä, kiva toi sun rouskutus :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

  • Kyllä mullakin vähän aikaa kesti! Mut jos joku koira kert tajuu, niin miksei kissa? Motivaatio on kova: RAKSU!

   Tykkää

 13. Naava

   /  marraskuu 4, 2013

  Kiinnitin huomiota tohon sun kuppiin, joka vilahtaa tossa taustalla. Sehän on ihan tyhjä! Onks sul useinkin tolleen että on kuppi tyhjä ja joudut tekee hirveen duunin sapuskasi eteen? Voi voi kissaparka. Ihmisesi vaatii viel koulutusta.

  Tykkää

  • EI HÄTÄÄ! Se on vesikuppi, vesi ei näy. On siel mun ruokakuppikin mut se oli se lasikuppi, sitä näkyy viel vähemmän… Sain puolet iltaraksuista kuppiin, puolet jouduin itte hinaamaan esiin tuolta turbosta.

   Tykkää

 14. Tää selittää miksi sä oot päätomittaja. Sä oot vaan niin fiksu. reispektii!

  Tykkää

 15. Psst. Tänä iltana testasin vielä, ihanko oikeasti poju tajusi pyöreiden namikoiden liikuttelun ja raksujen sinkoilun yhteyden. Kyllä se vaan on sen hokannut. Suorin reitti namin saamiseksi ei ole vielä ihan selvä, mutta huomio on varsin hyvin namikoiden suunnassa ja niiden tyrkkimisessä. Sain pikkasen videotakin, mutta pystyn lisäämään sen vasta huomenna.

  Tykkää

  • Ja tässä uusi video

   Tykkää

   • Kas niin, hienosti näkyy sujuvan! Meillä on tällä hetkellä typeriä litteitä raksuja, jotka usein jumittuvat puupalikoiden alle. Silloin pelinhoitajaa tarvitaan, mutta ei se peli-intoon vaikuta: touhutassu läppää heti reippaana palikoita, kun tukos on selvitetty. Tärkein tehtävä pelinhoitajalle on tietenkin silti täyttää uudet raksut pajatsosta palkkioksi saatujen tilalle :)

    Tykkää

 16. Unna, ai lav juu! Meil on yhteinen harrastus ja sä oot mustavalkoinen tyttö, ei vois olla parempaa rakkauven kohdetta!

  Tykkää

 17. Noi on katos suunniteltu koirille, simmosille mäyräkoirille. Pitäny tehdä vähän helpompi versio. Mutta kyllähän tuollakin nyt pelailee jos ei muuta keksi :)

  Tykkää

%d bloggers like this: