Viikon pääasiat

Rakenteluhissi purettiin, meni pois...

Rakenteluhissi purettiin, meni pois…

(Harmaa) Kovasti oon askaroinut tota rulettia (hieno uusi termi Unnalta, kiitti!). Osaan jo ”vähän liian hyvin”, sanoo ihminen. Ei musta ole yhtään liian hyvin jos saa kaikki namit lattialle, must se on just sopivan hyvin!

Yks ilta oli vähän erikoista. Toi sanoi, että meil tulee käymään mies, jolla on itselläänkin kissa. Mä hypin täällä tietysti tasatassua että jee, mulle tulee vieras. Ja voitteko kuvitella – se ei kiinnittänyt mitään huomiota meikään! Ei mitään! Touhusi vaan tossa omiaan, kiipeili katonrajaan ja tuli pois ja heilutteli johtoja ja paapatti ihmisen kaa. Olin aika hämillään tilanteesta. Meillä on vieras, mut mua ei ole olemassa. Mitä hitsinpimpulaa se semmoinen on?!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Huono mies! Ensinnäkin kiipeilyä ei pidä ihmisen harrastaa, se on pelottavaa. Toisekseen johdoilla ei saa leikkiä, meille on sanottu niin. Ja kolmanneksi ei huomioinut sua (meitä se ei olisi haitannut, mutta jos sinä halusit huomiota, niin sun pitää saada huomiota!).

  Tykkää

  • Harmaa

    /  marraskuu 8, 2013

   Musta on erittäin outoa, jos MÄ en saa huomiota! Ennenkuulumatonta suorastaan!

   Tykkää

 2. Eihän tuommoinen ole vieras eikä mikään. Se oli varmasti virheellinen vieras.

  Tykkää

  • Kyllä! Paitsi ihminen tuntui olevan kovin tyytyväinen. En tajuu. Vieras oli virhe, mut silti toi oli niinku ei mitään.

   Tykkää

 3. Meillä ei voida vaan tajuta, että kissoja ei joku vieras huomioisi. Porttari sellaiselle. Mutta onneksi se sentään oli näppärä hommisaan, että ihan ei miinuspisteitä tarvi antaa ;)

  Tykkää

 4. Joko se …vieras lähti ? Vai joko siitä tuli tuttu!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  Tykkää

 5. Ihmiset on älyttömiä. Miten voi olla ”liian hyvin” ruletissa, jos on tarkotus saada ne namit sieltä ja sitten ne saa? Eiks muka sillon oo just niinkun pitääkin! Tykkäiskö Zihminen muka enempi, jos yks päivä et enää muka osaiskaan pelata ja jäis kaikki panokset pöytään? Veis vetskulle kumminkin, kissalla on dementia!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 6. Kohta sä ehkä pelaat jotain nettipokeria ja sit susta tulee miljonääri ja sit sä ostat koko rahalla raksuja? :)

  Tykkää

  • HMMMM!!! Tossa on ideaa! Pitääpä ottaa selvää mikä on nettipokeri! Jos jostain tienaa raksuja, se on varmaan hyvä juttu!

   Tykkää

%d bloggers like this: