Neljän kissan miesihminen

(Harmaa) Tänäänpä kävikin asiallinen vieras! Kun se soitti ovikelloa, kipaisin ikkunalaudalle verhon taakse. Ihminen meni avaamaan, vieras otti kengät pois ja tallusteli suoraan mun ikkunaverhon luo, veti verhon syrjään ja sanoi: ”KISSA! <3"

Hih, YLLÄRIKISSA! :-D

Heti alkoi rapsuttaa leuan alta, enkä ollut millänskään, koska kai mä nyt tajuun, kuka on kaveri.

Hirmu hyvin meillä meni. Tosin vieraani katteli vähän termostaattia ja jutteli ihmisen kaa (kissoista, arvelisin), mutta pääpiirteissään ihan miesten kesken vaan edettiin hommissa. Menin sitten kaveria auttamaan vielä postiluukun roplaamisessakin, mut siinä mun ihminen sitten sanoi jo, että nyt ovelta pois, pärjäävät kyl kuulemma keskenäänkin. Ookoo, olikin jo torkkuaika.

Tykkäsin. Tämmöinen on hyvä vieras. Neljän kissan mies oli hän. Saa tulla uudestaankin, jos multa kysytään!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

6 kommenttia

 1. Erittäin asiallinen vieras! Laittoi asiat heti tärkeysjärjestykseen.

  Tykkää

 2. Oli hauska kattoo sekä kissan että huoltomiehen naamaa kun ikkunaverho liikahti :-D Herra päätoimittaja ei hätkähtänyt yhtään, kun taas huoltomies yllättyi tosi iloisesti! Oikeesti sydämenkuvat lenteli ilmassa kun se sanoi ”kissa!” :)

  Tykkää

 3. Hyvä vieras! Jos edellinen mies olikin viallinen, niin tämä ei selvästikään ollut! Hyvä hyvä!

  Tykkää

 4. Jotkut vaan on viallisii, eikä ne ite ees tajua.

  Tykkää

 5. Hieno mies! Ei epäilystäkään! Ite en ihan noin suorasta lähestymisestä tykkää, mutta aina kiva, kun huoltosedät juttelee mukavia ja saan valvoo, mitä ne puuhaa.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 6. Valvominen ja ehkä myös osallistuminen on parasta. Pienenä poikana menin valvomaan vessaan yhtä huoltomiestä, sukelsin sen kainalon ali kattomaan, mitä se puuhaa. Sekin tykkäsi eli oli hyvä huoltomies!

  Tykkää

%d bloggers like this: