Omat vieraat

(Harmaa) Jou! Tänään harjoittelin ottamaan vastaan ihan omia vieraita! Kylläkyllä – silleen että ihminen ei ollut kotona. I’m the Man.

Ekana tuli naapurintäti. Ei kissatyttö, vaan toinen, yläkerran täti. Hurmailin sitä jo heti tuolla ovella, ja se kehui mua kauniiksi ja suloiseksi (tietty). Sitten soi ovikello ja tuli toinen vieraani, hiekkamies! Lyhyt mutta vaikuttava vierailu. Sain siis vessatarvikkeita vuodeksi eteenpäin. Sydänpissitreenit jatkuu! Kohti täydellisyyttä uusin hiekoin!

Naapurintäti on kiva.

EDIT kuvia lisätty 27.11.

hurmaan1

hurmaan2

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

8 kommenttia

 1. Benun perikunta

   /  marraskuu 26, 2013

  Miten sait oven auki?

  Tykkää

  • Hei Benun perikunta – ei mun tarvinnu ko tädillä oli avain! Lukko on mulle turhan hankala. Ekana hyppy ja sit vääntö… ehei kuulkaa, palvelijat on sitä varten!

   Tykkää

 2. Oot sä vaan sellainen hurmuripoika, että niin hurmautuvat yläkerran tädit ja hiekkamiehet hetkessä. Ja onhan se ehkä aika jännää vastaanottaa vieraita ilman omaa ihmistä.

  Tykkää

 3. Vautsi mikä mies! Onpa kätevää, kun hiekat tuodaan kotiin, niin ei sun ihmisen tarvitse raahata niitä mistään kaupasta :)

  Tykkää

 4. Friede ja Figo

   /  marraskuu 27, 2013

  Meilläkin on tai ei ole käynyt vieraita kun ihminen on ollut pois. Ei kerrota sille onko vai ei ole käynyt. Tällä viikolla on kuitenkin määrä käydä Vesimies. Tai joku. Mitäs se ihminen sanoi, Vesimittari? Mutta eikös ne ole niitä sellaisia ötököitä?

  Mutta hei, oli miten oli, hyviä sydänpissitreenejä! <3

  Tykkää

%d bloggers like this: