Kuviokissoja

(Harmaa) ”Our internet overlords”, no ainakin tässä jutussa on asenne kohdillaan. Enkä moittisi kuviakaan. Toi kulmakarvakaveri saa varmaan nameja ihan jatkuvasti. Kaikilla ei oo käynyt samanlainen säkä!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Ooh! OOOH! Miten jänniä! Ja joo, varmaan kulmakarvatyyppi saa paljon nameja. Ainakin toivottavasti, se näytti aika surulliselta ja silloin pitää saada nameja.

  Tykkää

 2. Kissankuva kissanselässä -hieno!

  Tykkää

 3. On kyllä aika erikoisii, joo… Nyt harmittaa olla ihan tavallinen vaan!

  Tykkää

  • Noh noh, Harmaa! Ei nyt sentään sillä tavalla! Sullakin on vaikka kuinka hieno kuvio naamassa ja olet sentään Tiikeri! Ja mikä edes on tavallinen kissa?

   Tykkää

   • MÄ oon tavallinen kissa! Mun näköisiä on niiiiin paljon että voitais perustaa oma valtakunta. Harmaaraidallisten valkomasujen maa. Eiku ei oikeesti harmita, mutta noi vaan saa kuvia kansainväliseen levitykseen, kun niillä on hassuja turkissa. No harmittaa vähän. Toisaalta saanhan mäkin kuviani näkyviin vaik edes Suomessa, vaikka oonkin ihan poitsu vaan tuolta Puistolasta.

    Tykkää

 4. Kuule poitsu: sä oot Puistolan kunkku ja sydäntemme valtias. Lisää kuvia eetteriin!

  Tykkää

  • Kiitti, oonks mä kunkku? Mutta Harjun, joo? Puistolassa kävin vaan syntymässä, sit mua hodiettiin Vantaalla ja sit muutin Harjuun toukokuussa 2003 :-)))

   Kuvia varmaan ei voi olla tulematta lisää. Ihminen, tiiättehän. Aina niitten kameroitten kans.

   Tykkää

 5. Miitu

   /  joulukuu 31, 2013

  Voi ol ulkoisesti samannäkösii vaik kui mont, mut sisäisesti on vaan yks ja ainoo herra Harmaa <3 Lisänameja voi ansaita (helpohkosti???) opettamalla henkilökunta puhumaan viel paremmin kissaa ;)

  http://www.learntospeakcat.com
  https://www.facebook.com/learntospeakcat

  Tykkää

  • Sisäisesti… sä oot niin oikeessa, oonhan mä kuitenkin mä eikä oo muita mua. Kiitti kielivinkistä, me ollaan semmosii kielikiinnostuneita kumpikin täällä.

   Tykkää

 1. Opettavaisia tarinoita | Frieden valtakunta
%d bloggers like this: