Käännöshankaluuksia

(Harmaa) Ihminen sanoo, että se aikoo vaihtaa mun nimeksi Kimi, koska mä kimitän koko ajan. Erittäin haasteellinen asenne. Ensinnäkään, EN kimitä koska olen tosimies. Niin! Ja toiseks, kun aukaisen suuni, mun viesti kuuluu: ”Orja, viihdytä mua!” – tämän pitäisi olla ihan selvä kaikille jotka asuu kissan luona. Vai mitä, kamut?

PIM, olet hypnotisoitu! Viihdytä mua!

PIM, olet hypnotisoitu! Viihdytä mua!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. Sulla on oikein hypnotisoiva katse ja pitkätkin päällä :)

  Henkilökunta sanoo mua Kurreksi, koska käytän KURrr-sanoja niin paljon. Kyllä ihmiset on hassuja, kun eivät selvää puhetta ymmärrä. T:Sulo

  Tykkää

 2. Kyllä vain! Täälläkin Ransu tuijottaa mua usein niin vaativasti, että mietin pellepuvun hankkimista. Siis se ihan selvästi vaatii mua pukeutumaan pukuun ja punaiseen nenään ja sitten esittämään temppuja, jotta pienellä kissalla olisi viihdykettä.

  Tykkää

 3. Niijustiisa! Vielä tähellisempi meijän mielestä kyllä on Anna ruokoo -ukkaasi.

  Tykkää

 4. Voi se tarkoittaa myös, että ”anna ruokaa!” Kimitystä ei kuitenkaan. Ja ehdottomasti pitäisi olla selvä, että jompaa kumpaa ollaan vailla, joko ruokaa tai viihdytystä. NIH!

  Tykkää

 5. Pure sitä pikkuvarpaaseen. Kimi! Nöyryyttävää…

  Tykkää

 6. Psing! Olemme silmistäsi lumotuita!

  Tykkää

 7. Kiitti, kamut, arvelinkin että tänne tulee asiantuntevia kommenttei ja synpatiaa! Meillä toi ”anna ruokaa” erottuu kyllä muusta kommunikoinnistani (joka EI ole KIMITYSTÄ!) koska siinä tepastellaan ja tuijotetaan kuppia ja, no, ehkä siinäkin tarvii vähän mouhota. Mut silti. Kyllä Ton Yhen pitää tajuta milloin on viihteen aika!

  Tykkää

%d bloggers like this: