Kannatti ykätä!

(Harmaa) Näinpä se hoituu! Ykäsin yhen valkoisen maton roskikseen asti ja sain toisen tilalle. Ja uusi mattohan on aina plussaa – tosi kivaa! Uusia hajuja ja uutta tekstuuria mun omalle tasolle elikkäs lattialle.

ekana

kako

kolo

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Ei mitään niin huonoa ettei jotain hyvääkin!

  Tykkää

 2. Suht pätevän näkönen tunneli!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 3. UUsi yrjöilyalusta, joka toimii tunnelinakin! Vähänkö magee!

  Tykkää

 4. Oikeestaan taidan yrjötä tuohon isommalle valkoiselle matolle seuraavan kerran. Sehän on ollut meillä jo ainakin kaksi vuotta (kohta), joutaa roskiin.

  Tykkää

 5. Hienosti järjestetty homma, Hra Harmaa!

  Tykkää

 6. Ihanaa ja helpottavaa, että joku muukin kissanpalvelija tekee näin. Huh!!! Itse olen kärsinyt jonkinlaisesta hiilijalanjälki tms -morkkiksesta sen vuoksi, että olen vain lopen kyllästynyt pesemään samaa mattoa yhä uudelleen ja uudelleen. Kyseessä siis lähinnä halvimmat mahdolliset kynnysmatot mitä kaupasta saa. Etenkin turhauttaa se, että käsin pesemällä lopputulos ei välttämättä ole paras mahdollinen, eikä ole järkeä tai varaa roudailla mattoja pesulaan. Viimeistään silloin, kun joku pyyhkii kivat kakkaraidat tällaiseen halpis-kynnysmattoon, se joutaa roskiin – tai jos vahinko on sattunut reunaan, leikataan tylysti saksilla siisti siivu pois. Näppärää. :D

  Tykkää

  • En helposti viskaa, mutta tää mainittu valkoinen matto oli pieni, ostettu vuosia sitten kirpparilta 8 eurolla ja mahdoton saada takas valkoiseksi… joten jouti mennä. Vaikka Harmaa niin miettii oksentamista toiseen kertaan tuohon isolle valkoiselle matolle, niin sitä en tietenkään viskaa vielä vuosiin. Se on oikein hyvä jumppa-alustakin.

   Tykkää

 7. Naava

   /  helmikuu 23, 2014

  Sun ihminen on melko rohkea, kun ostaa kissatalouteen vaaleita mattoja! Ps. kokeilin korvahengitystä ekaa kertaa eilen. Toimii.

  Tykkää

  • Jooo ja itpäinen, no itepä kärsii. On meil pari muutakin mattoa, mut ei niille viiti ykätä, ko ne ei oo valkosii :-D

   Korvahengitys, taitolaji, mutta sujuu meikäläisiltä varsin hyvin!

   Tykkää

 8. Hii, nyt kaikki ykäämään kevääksi uudet matot!

  Tykkää

 9. Aika hienoo, että sait uuden VALKOISEN maton!

  Tykkää

 10. Kiva kun voin auttaa kamuja antamalla sisustusvinkkejä! UUDISTUSvinkkejä!

  Tykkää

%d bloggers like this: