Seuralainen

mahtuis

(Harmaa) Juu, ei mitään hätää, kyllä mahdun tähän istumaan ja telkkarikin näkyy ihan hyvin! Enkä siis varsinaisesti oo mikään läheisriippuvainen, ihan muuten vaan tykkään survoa itteni läppärin viereen, jos siinä on ihminen kans. Saahan sitä olla seurallinen, joo? Seurakissa, c’est moi! Moi moi!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Saa. Seurakissuus on erittäin jees. Ite pyrin aina olemaan ihmishuoneessa, ettei niitten tarvii olla yksin. En näkis tässä poikkeusta etenki ku läppäri on kumminki vähän niinkun pieni seinä.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 2. Kissatäti tällä kovasti ihastui. Mikään ei ole parempaa kun suora koskektus kissaan hengaillessa <3

  Tykkää

 3. Herranen aika, kuinka kohtelias Hän on! Siihen söpösti postimerkin kokoiseen koloon, ei yhtään päälle eikä eteen…

  Tykkää

  • Älä muuta sano! Meillä olis jo kuljettu tuosta näppiksen yli useamman kerran!

   Mutta Harmaahan onkin gentleman. Sellaisilla on moitteettomat tavat. Ja ovat komeita ja saavat naisväen suorastaan lankeamaan eteensä.

   Tykkää

 4. Moi vaan sullekin, hurmuri <3
  Täälläkin ihastellaan päätoimittajan huomaavaisuutta. Juuri äsken tuli blogeissa käymiseen vartin tauko, kun Musti istui tässä suoraan näytön edessä "vähän näyttäytymässä" ennen kuin tuli taas kiire ulos. Ei sen takaa mitään ruutua edes nähnyt, maksimaalinen tilankäyttö.

  Tykkää

 5. Yhdessä tekeminen nyt vaan on niin parasta!

  Tykkää

 6. Huomenta vaan, kamut, elikkäs niin ihmiset kuin kissat! Joo mulle on opetettu että ei saa mennä näppikselle ikinä, ja ruudun edestä kulkeminen muutenkin on ihan tyhmää, ni mä sitten keksin miten muuten ollaan lähellä. Kyllä syliinkin mahtuu sekä kissa että läppäri kun pannaan mahtumaan. Mielestäni ihminen saisi kyllä jättää kaikki läppärin tuijottamiset semmoseen aikaan kun mä nukun, ja mun hereilläolot voitais rapsutella vaan ja leikkiä ja riksutella raksuja!

  Tykkää

 7. Kyllä saa olla lähellä! ♥

  Tykkää

 8. Pipsun ja Miirun Pirjo

   /  maaliskuu 9, 2014

  Kuulepas, herra Harmaa! Tuossakin kuvassa olet niin hurmaava, hellyttävä ja komea, että ei ole mikään ihme, että sinua nenäpusutellaan ja piipataan <3. Virtuaalipusss täältäkin!

  Tykkää

 9. Ääk, taas tuli pusu :-D

  Kiitti kannustuksesta, kamut. Tykkään teistä!

  Tykkää

%d bloggers like this: