Pukl!

(Harmaa) Ideoin just kätevän keinon, jolla voitte kamut hei tarkistaa, onko teiän ihminen hengissä!

Menin sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä nukkumaan ihmisen petiin peiton alle. Yhtäkkiä aamuyöstä rupeskin tuntumaan, että oho puklu tulee. Kerkesin ehkä sekunnin yökkäillä siel peiton alla, kun ihminen sinkosi pystyyn ZIP!, peitto kauas pois, kissapoika paljaalle lattialle ja kiinnipitoa kunnes karvapuklu suoritettu – ja tämä siis nukkupilleriinin läpi!

Kamut, pukluäänet toimii aina! Jos ihminen tuntuu tajuttomalta, kannattaa ihan ekana yökkäillä.

kopas

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

29 kommenttia

 1. Oot sä nerokas! Ei voi muuta todeta, mutta tiedettiinhän me se jo aikaisemminkin.

  Tykkää

 2. Kiitti :-) nerokas mutta vaatimaton!

  Tykkää

 3. Joo, se toimii aina! Peiton alla ei kyllä ole kokeiltu, mutta sängyssä kyllä.

  Tykkää

 4. KissaKaramelli: ”Meillä asuu selvästi toooosi paljon hitaampi ihminen (oikea KÖNÄ). Samana yönä mäkin puklusin. Siihen mamman virittämälle varapedille sen vieressä, eikä se ehtiny tehä mitään! Tuli sotkua! Olikohan se sit niinku koomassa tai jotain, ku se ei ehtiny? No onneks puklusin, ettei sille käyny sit kuinkaan, vaan se heräs!

  Ja onneks sillä on niitä varapeittoja, niin pääsin takas maate puhtaalle. On se hyvä se mamma (vaikka se onkin vähä hidas)”

  Tykkää

 5. Nooo kaikki mun neuvot ja ideat ei ehkä oo IHAN täydellisii, mut tajusitte periaatteen :-D Puklulla saa jokatapauksessa huomiota! Joskus nopeetakin!

  Tykkää

 6. Pauliina

   /  maaliskuu 19, 2014

  Eläinten ehdollistumisesta aina puhutaan, mutta ehdollistuu se ihminenkin! Tunnistan NIIIIIN ton tilanteen. :D

  Tykkää

  • Nii-i! Koska ihminenkin on eläin! Haha!

   Tykkää

   • johanna ja pomo

     /  maaliskuu 25, 2014

    Ihmisenkesyttäjä! Onhan se aika riskaabelia hommaa, taitanee olla ihan maailman vaarallisin villieläin? Mutta viisaat kissat onnistuu taltuttamaan useimmat tassun alle. Jopa opettamaan yksinkertaisia temppuja.

    Tykkää

    • Ja jotkut ihmiset on niiiiiin helppoja… nää kissatädit ainakin, niil on synnynnäiset valmiudet litistyä tassun alle. Heh!

     Tykkää

 7. Pipsun ja Miirun Pirjo

   /  maaliskuu 19, 2014

  Jees, toimii. Mä reenautan emäntää yökkäämällä alakerrassa, joten sen pitää kompastumatta kipittää yläkerrasta katsomaan, mikä mun on. Kohtuuripeeks oon saanu sen reenattua, mut yövauhdissa on parantamista, ripiripi.
  – Miiru –

  Tykkää

 8. Noo, kyl se oppii. Kissat on hyviä opettajia!

  Tykkää

  • Pipsun ja Miirun Pirjo

    /  maaliskuu 26, 2014

   Nyt potkaisin vähän omille tassuille tässä opetussuunnitelmassa, pitää hioa. Nääs nyt kun on reenattu toi kuulo kohdalleen, niin emäntä kuulee myös, kun avaan kissannamipurkin kannen. Hmph, se on saanut mut jo kahdesti ns. kiinni rouskuttelemasta namusia (minähän näen tämän niin, että olen tassunäppärä, mistä emännän tulisi olla ylpeä ja _palkita_ lisänamusin!). Mitenkähän tosta kuulosta vois tehdä mulle suotuisemman?

   Tykkää

   • Hankala pala! Mutta uskon, että näin ku ollaan päästy jaetun oppimisen ytimeen kissahenkilöiden kesken, niin ratkaisu löytyy kyllä tähänkin pulmaan.

    Tykkää

 9. Ihan loistava taktiikka! Otan käyttöön. -Roope

  Tykkää

  • Tiätty! Mut ehkä kantsii käyttää säästeliäästi, puklaaminen sinänsä ei oo kauheen kivaa itellekään. Tiiätte.

   Tykkää

 10. Me tiedetään! Hyvin se hyppää unestakin, vaikka onkin aika köntys noin muuten. Meillä on kyl omat taktiikat. Mä Eppu huudan ensin OIJOIJOIJOI, herää muuten taatusti. Sit me juostaan peräkanaa, kun henkilökunta yrittää ajaa mua matottomalle lattialle. Joskus on sit kaikenkaikkiaan unohtunu oksentaa, kun on joutunu juokseen niin paljon! Sit toi Mauno, se on semmoinen hienostuneempi tyyppi eikä huutele. Kykää vaan. Kyk kyk kyk. Tai sit vetää ihan äänettömät. Se on paha. Mut se oksuu kyl tosi harvoin.

  Tykkää

 11. Joo, tääkin lähtee kyllä ku hauki rannasta vaikka muuten muka käveleekin ku keisaripingu. Äänikomennot, ne on meillä hallussa! Matolle on tosi mukava yrjötä, harmi ettei ihmiset oo yleensä samaa mieltä. Meilläki on toi ”paljaalle lattialle! paljaalle lattialle!”. Ihme hysteriaa…

  Tykkää

 12. Sain sen taas hyppäämään! Tosin oli jo varttii vaille seittemän eli aamiaisaika muutenkin. Kakistin tosi komeet karvasikarit, kun just eilen harjattiin paljon. I’m the Man.

  Tykkää

 13. Kah, tuota ei o meillä kokeiltu. Ollaan yrjötty yleensä jonnekin mistä sitä ei kukaan vaan huomais, jonnekin pannuhuoneen perukoille. Meillä kävellään ihmisen silmämunien päältä tms. kun halutaan tsekata sen hengissäolo.
  -Blackie-

  Tykkää

 14. Satu

   /  maaliskuu 23, 2014

  Haamupuklulla on kiva aiheuttaa hämmennystä…Mietitään sopiva aika aamuyöstä, että ihminen ei välltämättä viitsi nousta lämpöisestä sängystä, mutta herää varmasti…sitten pukl…pukl…PUKlu..byööööx…ja hiljaisuus. Sitten annetaan ihmisen etsiä sitä puklua aamulla ja eihän sitä mistään löydy :)

  Tykkää

  • HAHAHAHAHA! Täällä virtaa ihan uskomattoman hienoja ideoita! Kissablogiyhteisö kiittää! Tota kokeillaan ihan lähiaikoina. Haamu… tsihi!

   Tykkää

 15. Sä oot kyllä niiiiiin nerokas! Mäkin kokeilen tota joku yö, kun noi ettollistuu (vai mikä se sana olikaan) mun naukumiseen eikä enää herää kello kolmelta, kun tahtoisin ulos. -Devi-

  Tykkää

 16. Mekin ollaan kokeiltu tota! Isäntä jatkaa unia, mutta emäntä sinkoutuu ylös peiton alta kuin tykin suusta.

  Toinen hyvä temppu (jos haluaa herättää hellemmin) on leipominen. Coco ainakin leipoo emäntää aina aamuisin klo 06 alkaen vaikka olisi viikonloppu ja saisi nukkua. Toimii aina! Parasta on, että ihminen nousee silloin jopa sängystä ja tulee antamaan ruokaa! Eiks meillä olekin asiat aika hyvin?

  /Bertta

  Tykkää

 17. Kaverit, TÄÄ on nyt sitä kollektiivista oppimista ja jaettua tietoa. Ehkä jopa hiljaista tietoa, joka kulkee meijän keeneissä (tai niitten jotka ei oo vielä str..stet… leikattu). Hienoa yhteistyötä. Arvostan.

  Tykkää

 18. Mää hyppään kun Pavlovin koira kun kuulen pukluäänen ja ensimmäinen ajatus on, että mikä Felixillä on nyt hätänä. Vaikka se nukkuis jossain ihan rauhassa ja joku toinen puklailis!

  Tykkää

  • Pääasia että ollaan herkkinä palvelemaan ja huolehtimaan, on mun mielipide. Sitäpaitsi tuohan on hieno omintakeinen muunnos haamupuklusta :->

   Tykkää

 19. Tosi hyvä konsti. Onneksi meidän Ruska ja Rauha eivät ole keksineet tätä. Tulevat vain makaamaan päälleni ja vetävät tukasta. Ei tehoa. Enkä kerro tätä heille, kun eivät ole itse keksineet.

  Tykkää

%d bloggers like this: