Toinen harmaa

(Harmaa) Tää ei oo kissajuttu, mutta pakko laittaa tääkin tänne, koska ihminen vouhottaa. Tiiätte ehkä, että koska oon perheen ”pupu” ja mul ei oo pitkät korvat, niin oon myöskin perheen ”lyhytkorvapupu”? Ookoo. Mut nyt ihminen näki kadulla jotain erikoista: oikean lyhytkorvapupun. Harmaan. Valjaissa.

Kyllä! Pupu ulkoili valjaissa!

Ihminen on tosi pahoillaan, että lumoutui niin ettei muistanut ottaa kuvaa, vaik baabasi ja lässytti pupulle tosi paljon. Onhan se nyt varmaan söpö, kyl mä sen tajuun. Se oli 8 vee ja nimi on Eetu. Ne on kuulemma kesäisin Karhupuistossa ja tossa meijän kotipuistossa, joten nyt yks meistä varmaan menee kytikselle kotipuistoon koko kesäksi, että saa otettua sen kuvan.

Voi juma. Harmaa pupu valjaissa. Ja ihminen menee noin sekas. Onneks ei ollut kissanpentu. Toi repeilis varmaan koko yön, jos.

Tää ei oo Eetu, vaan pöllitty kuva. Mut tään tapainen oli se.

Tää ei oo Eetu, vaan pöllitty kuva. Mut tään tapainen oli se.

Mainokset
Edellinen artikkeli

14 kommenttia

 1. Iik! Ihan tosi söpö!
  Vai oot lyhytkorvapupu :-D Kaikkee ne ihmiset keksii. Eikö yksi eläinlaji riitä? No joo, onhan meilläkin, manuleita, ja panttereita…

  Tykkää

 2. Aika söpö pupu! Puputkin siis elää niin vanhaksi! Olisin kuvitellut, että puput eläisi siinä 5-6 vuoden tiennoille.

  Mutta söpöhän tuo on kuin mikä! Puput tosin on kaikkikin söpöjä. Tietysti. Ne on vähän kuin kissatkin, söpöystakuu.

  Tykkää

  • Mulla on tietty puolueellinen käsitys kissojen söpöydestä, mut ok voin antaa hiukan periksi pupuille. Jos kerta kaikki muutkin.

   Tykkää

 3. Siis hyvä että tää juttu tuli tänne, olin jo unohtanut oman kokemuksen. Viime viikolla tuolla metsässä törmäsin Taaviin, jättiläismäiseen luppakorvapupuun, joka ulkoili myös valjaissa! Sain nuuhkaista ja jähmetyin kauhusta – en tunnistanut MIKÄ se tyyppi on! Terkkui!

  Tykkää

  • Seikkailu! Mä en kans tiiä, mitä pitäisi tehä jos moisen kohtaisi. ISON varsinkin. Vähän vois jänskättää.

   Tykkää

 4. Kyllä puput on niin söpöjä, että Tuutunenkin taipuu joskus muotoon ”pupunen”. Jotain tekemistä nimityksen kanssa saattoi aikanaan olla pupumaisella rappusten laskeutumistyylillä. Kuten jo yllä on todettu, kissoilla ja pupuilla on söpöystakuu :) Varovaisina ulkoilijoina olemme sitä mieltä, että valjastelevat puput on aika hurjia!

  Tykkää

 5. Simmel

   /  maaliskuu 29, 2014

  Hei hei kaverit, me ollaan tavattu Eetun kanssa Karhupuistossa just, mut mami ei antanut mennä moikkaamaan sitä. Epistä! :(

  Tykkää

  • Karhupuisto onkin hieno paikka, siellä voi näköjään tavata melkee ketä vaan! Ihminen on käyny väijymässä välillä suakin siellä, hei Simmel, ja nyt sillä on tuplasyy mennä :-D

   Tykkää

 6. Meidän eläinlääkäri(!) muuten tituleeraa välillä Figoa (ja varmaan muitakin kissoja) pupuksi. Kiva eläinlääkäri on!

  Tykkää

  • Smäk tö pounissa oli semmonen eläinlääkäri joka ei tuntenu kissanpoikaa. Ihan vinkki vaan, tarkistakaa ettei oo käynyt samat koulut.

   Tykkää

 7. Apua, tämä pupunen meidänkin pitää kyllä päästä näkemään :D

  Tykkää

%d bloggers like this: