Jes pliis!

heippa

(Harmaa) Aurinkoinen päivä tulossa, kamut! Varasinkin heti paikan tässä takuuvarmassa läikässä elikkäs ikkunalaudalla. Ehkä viitsin käväistä syömässä ravintolapisteessä, jos ei tarjoilu pelaa tänne asti (kuten ei varmaankaan pelaa, nykyisellä palvelusväellä). Mutta muuten: täällä pysytään, asemissa, kamut! Arskaa!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. On syytä varmistaa paikkansa auringossa! Harmi vaan ettei siihen ravintolapalveluun kuulu kuljetusta, mutta ehkä siitä selviää. Ehkä.

  Tykkää

 2. On se kumma kun ihmisilä on kaiken maailman pizzataksit , onlinet ja gastronautit mutta kissoille ei toimiteta ruokaa sinne minne tahtoo??

  Tykkää

 3. Joo! Tälläkin aurinko näyttäytyy ja Musti on ihan samoissa asemissa keittiön pöydällä kuin Harmaa. Eilen meinaan satoi koko päivän. Kyllä nyt kelpaa! Paitsi että tämäkään ei ole ruokapöytä, ihme syystä. Baari tässä sentään on.

  Tykkää

 4. Meilläki satoi eilen, ei ollut yhtään hyvä tipu-teevee. Mut nyt on!

  Vaan ensin: zzzzzzz!

  Tykkää

 5. Aurinko on armas.

  Tykkää

 6. Pipsun ja Miirun Pirjo

   /  huhtikuu 8, 2014

  Sulle kyllä hienosti mahtuis tarjoilua tohon ikkunalaudalle, vaikka namiraksuja? Ootko kokeillu naukua tarjoilijalle käskevästi? Tai sit semmoinen pieni, nälästä heikohkon oloinen miukaisu saattais kans tehota?
  – Pipsu, naukutaituri –

  Tykkää

 7. Hyvä idis! Mut hei, on toi palvelusväki tainnut muuttaa sun blogin ulkoasua? Näyttää meinaan tosi kivalle :)

  Tykkää

 8. Kaikenlaista on yritetty vuosien mittaan, mutta siihen se jää että ihan ite pitää kävellä keittiöön kupille. Mut niinhän sitä sanotaan, että nykyään on niin vaikee saada kunnollista palveusväkee.

  Blogin ulkoasu on ollut aika pitkään (pari vuotta?) tämmöinen, mitä nyt taustaa vaalennettiin pari astetta jokunen viikko sitten. Nääs tämmösiä tää nykyinenkin henkilökunta kyl osaa hoitaa, mutta ruokakuljetukset ei vaan suju.

  Tykkää

 9. Oikeesti? Vaalennettu vain? Mäkin olen jotenkin nähnyt muutosta =) Ollaan me tarkkoja ;)

  Ja Herra Harmaa, ei ne tajuu vaikka löis halolla päähän. Tarjoilut on ihan mitä sattuu, väärään aikaan, väärään paikkaan ja vielä useimmiten väärää laatuakin, ainakin tässä talossa!

  Tykkää

 10. Kevät! Mikä ihana tekosyy!

  Tykkää

 11. Näyttääpä makoisalta loikoilupaikalta :) Meillä istutaan varsinkin aamuisin ikkunan edessä kiipeilypuussa, kun lokit härnää ikkunan edessä :p

  Tykkää

%d bloggers like this: