Naapurissa tapahtuu

(Harmaa) Muistatte mun naapurin Cleon? Jonka äippä on tatskannut kultansa kuvan käsivarteensa (oon edelleen vähän nöks ko mun ihminen ei lähe teettämään tatskaa musta, omasta kullastaan!)? No, Cleo on saanut kamun, Simon. Se on Helmin näköinen mut poika! Noi ihmiset kulki eilen tässä taas edestakaisin ja höpöttivät ihmisjuttuja. Jos näin oikein, toi yks antoi Feliwayn töpselin lainaan.

Simo täyttää yks kesällä, pikkujätkä siis. Nappula. Juniori. Cleo on 10 vee. Simolla on kans ollut vähän kova lapsuus. Se ja sen veli löydettiin tienposkesta ilman emoa, niinku mut ja mun veli löydettiin verannan alta. Löytäjät oli ihan varmoja että Simo kuolee sinä päivänä, mut se nousi kumminkin. Takajalat ei aina pitäneet, mut nyt pitää. Sit pienenä Simon veli meni koiran aitaukseen ja Simo näki kun koira tappoi sen veljen. En suosittele! Hirmeetä on ollut. Nyt Cleo komentelee Simppaa, mut ei silleen etteikö niitä vois jättää kahdestaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

5 kommenttia

 1. Simolla on ollut vähäiseen ikäänsä nähden hurjan vaiherikas ja traaginen elämä. Toivottavasti elo tasoittuu Cleon juoksupoikana.

  Tykkää

 2. Hyvin jännittävää! Simo on ihana nimi pienelle kissalle.

  Tykkää

 3. Vähän hassuu kun kamuja ois noin lähellä ja sit ei ikinä tavata. Mut kun meillä kissoilla on se reviirijuttu joka kytkeytyy päälle, ja sit on kuulemma muitakin juttuja, ja elo ei ois livenä yhtään niin rauhallista kuin kamujen kans täällä blögimaailmassa.

  Tykkää

 4. Oho, meiltä oli jäänyt tää kirjotus välistä näkemättä! Onnea Cleolle ja ihmiselle ja oikein erittäinkin Simolle! Toivottavasti Cleolla ja Simolla menee hyvin, Simo jo ansaitsisi hyvän kodin kaikkien vastusten jälkeen.

  Tykkää

 5. Oon saanut Simon nyt kahdesti syliin, koska se on leikkisä ja sen saa huijattua sängyn alta. Cleo näytti nyrpeetä naamaa! Simo on pieni poitsu, 3,8 kg, ja sen turkki on uskomattoman kaunis vaik on karhea ja suora. Siinä on oransseja lainehtivia raitoja oranssilla pohjalla! Vuhuu! Mikä söpöliini!

  Tykkää

%d bloggers like this: