Huolestuttavaa käytöstä

(Harmaa) Sain tutun kissatätivieraan. Ekana se käyttäytyi ihan normaalisti eli keskittyi täysin kommunikoimaan kanssani kissa-asioita. Asiallista ja järkeenkäypää. Mutta sitten! Yhtäkkiä se kadotti huomiopisteen ja alkoikin liimailla ihmisen selkään jotain lappuja! (ed.note: laittoi haavan päälle uuden harsotaitteen) Jäin ilman huomiota moneksi sekunniksi! Epätoivo kasvoi. Pakko keksiä jotain. Roikuin ensin vieraan toisessa jalassa ja istuin mangustiasennossa – ei auttanut. Vaihdoin mangustoimaan ja roikkumaan toiselle puolelle. Ja ihmiset – ne vain hihitteli! Mulle!

Järkyttävää, miten paljon hommia joutuu tekemään että saa huomion sinne minne se kuuluu = meitsiin! Onnistuin toki lopulta, mutta miksi ylipäätään piti nähdä kaikki se vaiva? Mähän olen kuitenkin keskipiste. Piste.

kuva: Naukulan mamma

Keskipiste tassuttelee (Naukulan Mamman kuvei)

Mainokset
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Niijustiisa. Piä vuan oikeuksistas huoli, Harmoo.

  Tykkää

 2. Benun perikunta

   /  huhtikuu 20, 2014

  Käsittämätöntä piittaamattomuutta. Onneksi tilanne raukesi suhteellisen nopeasti.

  Tykkää

  • Niinpä. Periaatteessa kaikki on mun puolellla koko ajan, mutta joskus hetkeksi voi maailmanmeno lipsahtaa näin sijoiltaan. Hiukan järkkyä, mutta oon jo toipunut.

   Tykkää

 3. Roikkui lahkeessa mangustiasennossa :-D Jos teillä taiteltiin harsoa, niin itse olisin taittunut naurusta! Ja tietenkin myös siitä, että täytyy kumartua pussailemaan söpöpojua <3

  Tykkää

 4. Jotainhan pitää yrittää jos ei huomata!

  Tykkää

 5. Sää oot varmaan ollut ihan megasöpö mangustikissa ♥

  Tykkää

 6. Anteeksi! Niin keskittyneesti lappua liimailin, että kynnetkin joutui ottamaan esille :D

  Tykkää

 7. Hei mäkään en tajuu tota! Joudun miukumaan ja kiipeilemään uudestaan ja uudestaan syliin, mut silti en saa niin paljoo huomiota kun haluaisin! Jotain vaan selitetään opiskelusta tai pelaamisesta tai epäsopivista vaatteista :( -Devi-

  Tykkää

%d bloggers like this: