Jo oli aikakin!

(Harmaa) Tajuutteko, mun edellisestä ruohosta on niin pitkä aika että melkein pökräsin onnesta, kun sain tään satsin! Tuli ihan älytön kiire mussuttaa! Mutta eihän se siitä mihinkään karannut. Ooooh & jee. Viikonloput vois aina alkaa tällaisella superyllärillä!

(ed. note. Katellaanpa, jos sulle saatais jostain superylläri…)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Sullahan tuuhea ja hyvä ruoho on! Meillä on taas kanssa, mutta se ei ole noin tuuhea. Ja alkaa jo olla loppunsa edelläkin. Tätä ennen meni kanssa niin pitkä aika, että mun oli syötävä sitä sitten heti ihan paljon, vähän samaan tapaan kuin sä. Tottahan sitten tuli yööök, mutta oli se sen arvoista!

  Tykkää

  • Meil on aina tuuheat ruohot ko toi yks ei osaa kylvää vähän vaan (ja siemenet on jo ei niinkään parasta ennen)! Jaa, mä en kyllä ykännyt. Aineskaan vielä. Ruoho on hyvääää!

   Tykkää

 2. No onneksi et pyörtynyt kuitenkaan : ) Hyvin näyttää maistuvan. Hyvää ruokahalua!

  Tykkää

 3. Iik! Superyllärilupailua! Olemme tikahtua jännityksestä!

  Tykkää

 4. KURRRR!

  Tykkää

 5. Pipsun ja Miirun Pirjo

   /  huhtikuu 27, 2014

  Nam, sullahan on tosi herkkusalaattia! Me käytiin tänään jyrsimässä kukkapenkistä viimevuotista juolavehnää :-\. Arvaa, onko vinkattu tota videoo emännälle…

  Meidän emäntä on itkeä tihertänyt sun kissakamun tarinaa. Se tuli sun lukijaks ku sä olit jo jääny yksin ja nyt se on kerrannu niitä vanhempia blogitekstejä. Se, niiku mekin, toivoo sydämestään, et löytyis sopiva uus kaveri sulle ja sun henkilökunnalle.
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

  • Oli se Musta kyl semmoinen söpöliini sekä luonteeltaan että naamaltaan. Vaik se hyppäyttikin tota yhtä vetskulla melkee koko ajan. Just mietin yks päivä aurinkoläikässä, että Mustalla oli aineski 1) munujaisten vajaatoiminta 2) haimatulehdus 3) hiiva korvissa 4) ikenet kasvoi hampujen päälle 5) nestekysta ja kai sillä vuosien mittaan vielä muutakin oli. Ja kuitenkin sen elämä oli aika kivaa, vaik sillä oli vähän välii jotain. Kunnes sitten tuli se kasvain, että siinä kohtaa se oli heippa. Tyttö painoikin jo niin vähän että ei siinä ollut enää muuta tehtävissä.

   Mut hieno neito oli se. Tykkäsin. Ja kaikki tykkäs.

   Tykkää

 6. Onpas sulla kiva ruoho! Meillä kissat olisivat mieluummin syöneet tulppaanien lehtiä (mikä tietty on kiellettyä ja myös tehokkaasti estetty) kuin omaa ruohoaan…

  Tykkää

%d bloggers like this: