Ruokapaikka löytyi

ruoka1

ruoka2

Kun huomasin, että Ilona seilaa Harmaan ruokapaikalla, laitoin sille äkkiä lihoja omaan kuppiin. (Ja Harmaallekin hiukan :) Söivät yhdessä. Vahvistin ruokailumielikuvaa jatkamalla vielä muutamalla raksulla per kuppi. Nam, ruokaa. Tässä. Nimenomaan tässä. Söivät taas.

Miten ihanaa! Nyt kun ne kumpikin on syöneet oikealla ruokapaikalla yhdessä, kahdesti, niin ehkä tää on jäänyt jo Ilonan päähän. Harjoitellaan vielä kovasti huominen ja ylihuominen! Jospa maanantaiaamu etenisi kivuttomasti myös aamiaisen suhteen!

Edellinen artikkeli

19 kommenttia

 1. Näyttäisi kyllä siltä että maanantaina tyypit syö aamupalansa ihan reippaasti. On se aika reipas tyttönen tuo Ilona!

  Niin ja tuohon edelliseen, aika luovaa kielenkäyttöä kissalta tuo K-K-K-K!

  Tykkää

  • Oikeesti en kyl tiä osaako se maukua. Ei oo maukunut kunnolla yhtään vaikka suu on auki ja ääntä tulee. Katellaan! Myöhemmin varmaan saadaan tietää varma vastaus!

   Tykkää

 2. Hyvinhän tuo yhdessä syöminen jo sujuu!

  Tykkää

 3. No niin, no niin :)

  Tykkää

 4. Pia

   /  Touko 16, 2014

  Ihanaa miten nopeasti Ilonan ja Harmaan yhteiselo on alkanut sujumaan! Pikkukissa on reipastunut uudessa kodissa jo hurjan paljon!

  Tykkää

 5. Joo mutta ei tää mitenkään aukotonta ole. Iltaraksuja ei sit voinutkaan syödä tuossa, koska mä kamala jäin keittiöön. Mut voi ne sit kuitenkin syödä sängynreunan alla puolen metrin päässä. Lapset!

  (Mä kamala jäin keittiöön tietenkin siksi, että siinä olen varmaan aamusafkojen aikaankin…)

  Tykkää

 6. Anne

   /  Touko 16, 2014

  Enpäs ole tänne muutamaan viikkoon eksyny (sori !!!) ja oon ihan hoomoilasena! Niitähän on kaks ! Onnea pikkukissulle, että se on söpö <3 ja hyvä assari Herra Harmaalle :)

  Tykkää

 7. Teiltä tulee pelkkiä hyviä uutisia tätä nykyä :-) Eikä pelkästään hyviä, vaan IHANIA!
  Kylläpä on kiva nähdä kaverusten kokoeroa, Ilona on ihan mini – ihan bikinilinjoissa ;-)

  Tykkää

 8. Kiitos, Anne. Kyllä täällä pitää käydä päivittäin. Hyvä että tuli puheeksi, selvisi nyt tääkin, joo!

  Ilona on _tosi_ mini. Vaikka on jo 6kk. Mikä orava! Jos se jääkin tuollaiseksi? Miten söpöä!

  Tykkää

 9. Taas on edistytty, kiva että on jo yhdessä syötykin.

  Tykkää

 10. Ilona on vaan niin kauhean herkkä hyppäämään jos liikun tai tulee ylimääräisä ääniä. Tykkää eniten touhuta yöllä kun olen nukkumassa…

  Tykkää

 11. Huomenta! Mitä kuuluu? ;)

  Tykkää

 12. Nyt kumpikin osasi tulla keittiöön jonottamaan omalle paikalle. Ilona pöllii ruokaa poitsulta heti kun silmä välttää.

  Viime yönä neidillä oli taas omaa kivaa. Nyt on kokeiltu mm kannattaako pyykinkuivatustelineen päälle hypätä (tottakai kannattaa! ilmainen lento!).

  Tykkää

  • Ihana ilmalentoseikkailijatar :D

   Ilonalla taitaa olla vielä Tuutusmainen kammo siitä, että ruoka loppuu maailmasta. Ihmiseen totuttelussa terveestä ruokahalusta ei ole ainakaan haittaa :)

   Tykkää

 13. Lekuri oli sanonut, että Ilona on matkalla liian tuhdiksi, pitäis vähän varoa. No miten varot, kun ei uskalla mennä ottamaan vääriä ruokia poiskaan, kun se on jo neurooseissa siitä että pitää asua ison karvattoman kanssa. Pakko rauhoittaa ruokapaikka ainakin siihen asti, että se ei enää kipitä piiloon kun mä lähestyn.

  Tykkää

 14. Pauliina

   /  Touko 17, 2014

  Löytökissoilla taitaa usein olla kammo siitä, että ruoka loppuu maailmasta. Kahden kissan ruokkiminen on hankalaa jos toinen on hidas napostelija ja toinen hotkija. Samoin mun kokemuksen mukaan kahden hyvin eri ikäisen kissan yhteiselon saaminen sopuisaksi on hankalaa, mutta teillähän noi jutut sujuu tosi hyvin! :)

  Tykkää

  • Niinpä! Musta oli napostelija, Harmaa vetää kaiken reippaasti. Onneksi Ilona on myös reipas syöjä. Menee samaan tahtiin.

   Toivon tosiaan, että yhteiselo jatkuu mallikkaana! Harmaan pitää tottua paitsi puskuihin, myös satunnaisiin sähinöintiin ja muihin tyttölapsijuttuihin.

   Tykkää

%d bloggers like this: