Tarpeeksi ylhäällä

vessa1

(Ilona) Mite sä pääsit sinne älä jätä mua tänne mä haluun kans sinne haluun koskettaaaaaaa sua mite sä pääsit mä haluun kans pusku pusku pusku pusku haluun olla sun kaa oot tosi korkeella miten sinne pääsee haluun olla sun kaaaaaaa!

vessa2

(Harmaa) Ei tänne pääse alle yksivuotiaat, sori. Eiku ei alle viisvuotiaat.

Mainokset
Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. Ilona on selvästi kohdannut elämänsä rakkauden!

  Tykkää

 2. No JOO-O.

  Tykkää

 3. Pepsi: Kun Max tuli meille ja oli kokoajan minussa kiinni, niin puskin palvelusväeltä kerran päivässä rauhallista päiväunipaikkaa. Se oli kyllä tarpeen! Koita kestää kamu!

  Tykkää

 4. Voi Harmaa :-D Se on niiiiin rankkaa olla idoli!

  Tykkää

 5. Noi esipuberteetikot on niin kiihkeitä.

  Tykkää

 6. Isoveljenä olo ei ole helppoa, sympatiat Harmaalle. :D

  Tykkää

 7. Hyvä idea, ikärajoja vaan peliin, niin saat välillä olla rauhassa! Täälläkin on ikärajat: sängyn alle saa tulla vaan yli kymmenen vuotiaat (ja kipeät) kissat. -Kajsa-

  Tykkää

 8. Kyl mä onneksi saan nukkua melko rauhassa, mut sitten kun tuo intoilee ni sit se on just tuommosta. Onneksi se ei oo tajunnut miten mennään kirjahyllyn päälle tai muutenkaan korkeelle. Haha. Huh.

  Tykkää

 9. Ilona ♥ Harmaa

  Tykkää

 10. Harmaa, olet vain niin ihana, että ihan oma vika! ;) Mut noi ikärajat toimii ja niitähän saa muutella vanhemman oikeudella ihan miten tykkää… :D

  Tykkää

 11. Pipsun ja Miirun Pirjo

   /  Touko 20, 2014

  Kuule Ilona, vaik me ollaan sua vähän vanhempii (ollaan 2 v. kumpikin), ni halutaan kertoo sulle, et meilleki käytetään tota ikäraja-korttia ja me on alettu epäileen sitä! Ku aika mones jutus on ikäraja: maitokahvii vast 5 v.; sipsei vast 3 v.; popkornii 3 v.; jääkaapin hyllyille hyppääminen 7 v.; näit on. Ni täs voi olla joku juttu. Anyway, oot kyllä söpö ja sul on hieno kaveri toi Harmaa!
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

  • Meillä ei saa tehdä noita juttuja ollenkaan!

   Mutta Figolle kyllä joskus sanotaan, että ”riittääköhän sulla ikä siihen elokuvaan?”. Figo joskus innostuu katsomaan elokuviakin.

   Tykkää

   • Pipsun ja Miirun Pirjo

     /  Touko 21, 2014

    Ai ei ollenkaan?! Just tätä me alettu epäilemään, et josko näin käy. Jotenkin siihen malliin viedään sipsitki piiloon eikä kahvii saa nuuhkii. On niiiin epistä, ku _me_ haluttais maistaa ja emäntä vaan ikärajoista puhuu. Hmph!
    – Pipsu ja Miiru –

    Tykkää

    • Mistään sipseistä oo kuultukaan! Poppikornii? Kahvii? Poppikornii tulee joskus radiosta, mutta muuten oon aika kuutamolla näistä jutuista!

     Tykkää

 12. Kiitos kaikki kamut kannustuksesta, kyl mä kestän. Oon aikuinen ja mulla on isompi pää (isommat aivot) kuin tolla kääpiöllä, pärjään kyllä. Ikärajakorttia käytetään surutta. Ja siis onhan se söpö ja ihana ja on musta ihan kiva että
  se tuli tänne.

  Tykkää

%d bloggers like this: