Hassut kissat

Eilisilta oli niiiiin hauska!

Ensin nuo kaksi juoksivat peräkkäin, ensin toinen edellä, sitten toinen edellä. Ensimmäisenä juokseva hyppäsi ”piiloon” laatikkoon, josta toinen sitten ”pelästytti” sen pois ja meillä kaikilla oli niin lystikästä :-D Herra Harmaahan on viimeksi saanut vetää takaa-ajoleikkejä toisen kissan kanssa silloin kun Musta muutti persoonallisuuttaan Hakaniemeen muuton aikana. Kyllä se nyt nauttii leikistä!

Kestohymyä vahvisti Ilona myöhemmin illalla, kun hän otti kilinähiiren suuhunsa ja juoksi sen kanssa loputtomasti edestakaisin, eteläseinältä pohjoisseinälle ja uudestaan ja uudestaan! On se niin hassu pikkuinen :) Herra Harmaa oli jo vetäytynyt nukkumaan tuohon aikaan, mutta hyvin typsy leikkii yksinäänkin.

Ovikello sitten. Harmaata ei huijattu hetkeäkään, se kipittää ovelle ihan samalla lailla kuin jos en olisikaan soittanut ovikelloa. Ilona viipyy poissa näkyvistä ehkä puoli minuuttia pitempään, mutta ääneni kuullessaan sekin tipsuttaa eteiseen. En nyt tiedä, onko tästä ovikelloon totuttamisesta mitään hyötyä, mutta tuskin haittaakaan. Jatkan.

Privaattiyksiö! Mun! Oma rauha!

Privaattiyksiö! Mun! Oma rauha!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Nuo juoksuleikit on hupaisaa katsottavaa :D Ihanaa että tyypit on niin kavereita että leikit käy, se on onnea se ♥

  Hyvähän se on Ilonaa ovikelloon totuttaa. Ei siitä haittaa ole.

  Tykkää

 2. Voi pusi pusi teitä! Toi ovikelloidea oli kyl ihan paras. Jännä kuulla miten toimii sit ajan kanssa.

  Tykkää

 3. Hieno yksiö sinulla Harmaa! Oletko saanut pitää sen itselläsi?

  Tykkää

  • TOISTAISEKSI joo! Likka hyppii samoilla tonteilla mutta ei sentään ole yrittänyt päälleni nukkumaan vielä, lavuaarissa. No, ajan kysymyshän se vaan on, olen sen jo tajunnut. Mutta nautin niin kauan kuin voin!

   Tykkää

 4. Ilonassa riittää vielä virtaa, ja Harmaakin saa osansa virtapiikeistä :)

  Tykkää

 5. Juuri oikean kokoinen yksikkö köllöttelyyn. :) Ilme ”what’s up..”

  Tykkää

%d bloggers like this: