Sylijuttuja ja muuta

(Ilona) Ihminen otti mut taas syliin. Ällöö. Sit se silitti ja silitti ja silitti, ja vahingossa aloin kehräämään. Kamalaa itsehillinnän puutetta! Mutta en voinu lopettaakaan, kehräsin vaan. Eka kerta sylissä moista. Vältetään tästä lähtien.

popo

Siitä on muutenkin tullut ovela. Se ymmärtää, että mun pää on ihan pehmee keittiössä (ruoka) ja Harmaan vieressä (rakas), enkä tajuu olla varuillani. Siitä sitten nappaa syliin. Tänäänkin, eka kerralla sylissä leikkasi mun kynnet ja… no, se oli aika kivaa, olin ihan rentona vaan. Toka kerralla sitten pakotti kehräämään.

On tää kyllä melkoista.

En tiä sitten, asuuko täällä vielä joku kolmaskin kissa, kun Harmaa närppii siitä, että hänelle piti tulla ARKA assari ja tääl on nyt tää hepsankeikka käkikello. En oo sitä hepsankelloo vielä nähnyt, oisko se sitten jossain tosi hyvässä piilossa ja kävis syömässä vain meiän päiväunien aikaan?

up

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

23 kommenttia

 1. Benun perikunta

   /  kesäkuu 7, 2014

  Mikä lumoojatar siellä sängyn alla tassut puuhkassa! :)

  Tykkää

 2. Ilona, kyllä susta on kasvamassa upea kaunotar!

  Tykkää

  • Pirjo ja Benun perikunta, niin onkin. Onhan se ihana kattoo. Söpöliini. Mut ihan blondi sisältä…

   Tykkää

 3. Hyvä Ilona! Sylissä kannattaa kehrätä! Oman ihmisen sylissä, ei vieraiden. Oma ihminen on se, joka ruokkii.

  Tykkää

 4. Oho, ai pakotti kehräämään! Aika hurjaa ;-)
  Ihana puukiipijävilli hepsankello!

  Tykkää

 5. Harmaa onkin Mr Kissa. Semmosen seurassa uskaltaa kehrätä ja olla pieni.

  Tykkää

  • Niih :-))))) Mut potkii se välillä mut poiskin. Ei onneks joka päivä. On meil hellyyksiä ja pesuhetkiä kans.

   Tykkää

 6. No voi, vai että kehräys pääsi ihan vahingossa, kun ihminen silitti. Kuule Ilona, joskus kissalle voi käydä niinkin, että kehräys pääsee, kun vain näkee oman ihmisensä.

  Tykkää

  • Ei kai?! Osaahan ne antaa ruokaa mut miten niistä muuten niin omia tulis? Nehän on isoja ja pelottavia ja kaikkee.

   Tykkää

 7. Ihana Ilona <3

  Tykkää

 8. Kuule Ilona, sulta on nyt mennyt Harmaa-huumassa ihan ohi se juttu, että henkiklökunta on kans tosi jees. Tarjolla ihan mahtavaa palvelua, on rapsutusta, lämmintä syliä ja ruokatarjoilua. Ei kannata väheksyä.

  Tykkää

  • No mä mietin tota. Ei oo kiirettä, kuulemma perehdytysjakso on mennyt oikein hyvin ja jään näihin assarihommiin päätoimittajan <3 kaa. Vielä tässä ehtii vaiks mitä.

   Tykkää

 9. Oi Ilona <3 Kuinka sitä nyt tuollainen vahinko pääsikin käymään? Veikkaan, että tästä vahingosta ihminen ei ollut lainkaan pahoillaan. Epäilen että kehräsi sekin.

  Tykkää

  • Tänään otin takas, jouduin taas syliin silittelyyn ja harjaukseen mut EN kehrännyt. Jotain rajaa! Aamulla tosin olin jo käynyt Ton petissä Harmaan peesissä, antanut silitellä ja kehräsin ja leivoinkin. Ihminen tykkäs että lakanapulla jäi kesken, olis sitä leipomista katellut vielä vähän aikaa.

   Mä oon täällä niin suorittamassa. Luulin että blogiin vaan assariksi mutta määhän oon joku paikallinen nähtävyys kans vissiin.

   Tykkää

 10. Sofia ja Olga

   /  kesäkuu 8, 2014

  Siis koeaika on ohi – nyt kantsii sit käydä palkka- ym etuisuusneuvottelut uudellen kun sulle on tullut näin paljon jo vastuuta bloginpidossa.
  Niin ja toimitussihteerin paikka ainakin pitäis jo irrota!

  Tykkää

 11. Huippuvinkki! Ehkä kumminkin assaroin vaan viä vähän aikaa, en haluu liikaa vastuuta kun elämä on ihanaa just nyt ja näin.

  Tykkää

 12. Hupsista, vahinkokehräys. Mut tietkö, siitä vuorostaan pehmenee ihmisen pää. Sehän tekee ihan mitä haluut, kun lumoat kehräyksellä.

  Tykkää

 13. Juu kehräät nyt vaan Ilona sen ihmisen häntäs ympärille.. tai ittes sen ruokakäden ympärille.. vai miten se nyt meni.. ~KissaKaramelli~

  Tykkää

%d bloggers like this: