Pakollinen kuvio

(Ilona) Aamulla ihminen halusi nukkua lisäunet, koska kissojen aamiainen kuulemma aina keskeyttää hyvät unoset. No, menin sen viereen nukkuu. Jepa! En tietenkään ihan viereen, koska miks koskettaisin sitä? Mut nukuttiin samassa petissä. Samalla petillä. Kuitenkin. Oon rohkein kissa ehkis ikinä!

(Harmaa) Mä voi kertoo varmaan vastapainoks jotain kivaa. Kerronko sen mitä yks aamu tapahtui?

(Ilona) EEEEIII! Etkä kerro!

(Harmaa) Ilona halusi taas, ihan yllättävää kyllä, seurata mua pesukoneen päälle. Mut vessanpöntöstä oli jäänyt kansi auki. HAHA, oli maailman nopein edestakainen liike, hyppysisäänhyppyulos! HAHA!

Oikee herrasmies ei ois kertonu...

Oikee herrasmies ei ois kertonu…

(Harmaa) En oo muuten kokeillut ite ikinä samaa. Meil on hyvä rutiini yleensä tosta kannesta, tai sen sulkemisesta. En oo suklannut kertaakaan, edes pienenä poikana. Kuulemma kaikki kissat tekee ton retken joskus, mutta mä en oo – eikä kiinnostakaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Pepsi: Pitää se minun ainakin myöntää siellä käväisseeni.. Ei se Ilona haittaa, elämä opettaa :-D

  Tykkää

 2. Mekään ei olla ikinä käyty pöntössä kun orjat on niin nopeita laittamaa kannen kiinni. Rispektiä sulle Ilona! Ehkä mäki vielä joskus pääsen pönttöön, oon nimittäin harjotellu kannen avaamista ite. T. Ylppö

  Tykkää

 3. Me on käyty…

  Tykkää

 4. Saila

   /  kesäkuu 20, 2014

  Ransu kanssa käväisi pöntössä pienenä, tosin se oli niin nopea etten siitä ehtinyt noteerata muuta kuin että joku märkä harmaaraidallinen salama juoksi kylppäristä ulos. Poika oli niin nopsa, että kun avasin kannen istuakseni pöntölle, oli se siinä välissä ehtinyt loikata pönttöön. Eikä ole loikannut enää toista kertaa :-D
  (Tosin nykyään se on niin iso, ettei varmaan edes mahtuisi)

  Tykkää

 5. Haha, näppärä likka. Ei muuten olla kumpikaan kokeiltu, hmmm…

  Tykkää

 6. Voi Ilona, ei se haittaa yhtään! Meillä ei olla kokeiltu, mutta yritetty on… Ehkä vielä joskus onnistutaan! T: Ester, Felix, Magnus ja Daniel (mutta erityisesti Magnus)

  Tykkää

  • Älkää ny ihmeessä kaikki innostuko, ei se oikeesti oo yhtään kivaa! Vaik se on ”vain” vettä siel pohjalla, se on kumminkin märkää ja sit joutuu pesee ittensä ihan kokonaan. Hirvee vaiva ihan turhan takia!

   Tykkää

 7. Ilona, älä välitä. Meilläkin Rauha on vessanpöntössä käynyt ja salamana hypännyt pois.

  Tykkää

 8. Kuule, mul on sellainen tunne tosi vahvasti, et mä haluun käydä kattoo sen paika iteki. Oon yrittäny jo, mut viel en oo onnistunut.

  Tykkää

 9. Ei ollut nyt tarkoitus INNOSTAA teitä hyppäämään vessanpönttöön, hei kaverit. Käsitite hiukkis väärin nyt tään jutun!! :-0

  Tykkää

%d bloggers like this: