Pöh

Eipä maistu herra Harmaalle sen enempää Renalzinilla kuin Pronefrallakaan maustettu safka :-( Kunhan närppii. Enkä viiti alkaa kiduttaa ruiskulla, kun joskus saattaa joutua lääkitsemään ihan oikeistakin syistä. Suotta kammoaisi jo valmiiksi. Kai me sitten palataan pelkkään renaaliruokaan. Jos jotain herkkupalaa joskus muuta.

Mielellään jotain maustamatonta ruokaa, kiitos.

Mielellään jotain maustamatonta ruokaa, kiitos.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Lulukin inhosi Renalzinilla buustattua ruokaa. Annoin tahnan ruiskulla ja rouvvan ruokailuhetki olikin aina silloin hapan…

  Tykkää

 2. Toivottavasti päätoimittaja nyt suostuu syömään jotta ei vallan näänny!

  Tykkää

 3. Harmi :( Mutta jos renaaliruoka maistuu, niin ei kai se niin huono ole?

  Tykkää

 4. No pöh. Toisaalta uskottava se on, päätoimittaja varmasti tietää nämäkin asiat.

  Tykkää

 5. Kyllä se renaaliruokaa syö (on syönyt monta vuotta…) mut kuvittelis että monipuolisempi tarjonta ois kiinnostavampaa. Varsinkin oikeaa lihaa aion silti antaa joskus, söipä mausteita tai ei. Mielestäni laihuudesta ei ole ihan ensimmäisenä huolta, ks. kuva.

  Tykkää

 6. Välillä on kyllä mystistä, kuinka kissa valitsee ruokansa :-0. Joku on vaan niin nam, vaikka tarjoaisi miten emännän mielestään hyviä vaihtoehtoja. Herra Harmaan ikätoverin Tirren mielestä perusruokavalio koostuu (hiiristä ja) raksuista – aika nirsosti märkäruoka kelpaa.

  Toivottavasti Harmaalle kuitenkin ruoka alkaa maistua – komea olet!

  Tykkää

 7. Harmi… :( Ei ne Tommillakaan kaikki lihan kyljessä olevat Renalzinit toki kissaan asti mene (lattioilta löytyy sitä ihan kummallisista paikoista – sylkee ilmeisesti ruiskulla anettuakin), mutta ei jätä syömättä kuitenkaan. Juuri syö mitään märkäruokia se taas ei syö – ne jää aina närppimisen asteelle. Siksikään en halunnut renaaleihin pelkästään siirtyä, kun sitten se olisi ollut pelkkää kuivaruokaa…

  Mutta tärkeintähän oli, että se kissa kuitenkin syö, joten hyviä ruokailuhetkiä harmaaherralle!

  Tykkää

  • Zepa

    /  kesäkuu 26, 2014

   Tää jätti jopa possunsydämet syömättä kun niissä oli Pronefraa! Uskomatonta. No, pesin sitten lihat ja turhautuneena kaadoin loput Pronefrat viemäriin. Olkoon. Ai joo, söi se ne pestyt lihapalat sitten. Tietty.

   Tykkää

 8. Pronefran tuotesivulla väitetään, että P. on ”erittäin maistuva valmiste”. EI siis ole. Herra Harmaa tietää. Hyvä että pestyt lihat sentään maistuivat, ja tavallinen renaaliruoka.

  Tykkää

 9. Huh, onneksi kuitenkin on tuttu ja turvallinen ruoka, joka vielä maistuu.

  Tykkää

 10. Hieman hän kyllä järkyttyneeltä näyttää moisesta :)

  Tykkää

  • Heh, nää oudot ilmeet kissojen joissain kuvissa johtuu siitä, että olen korjannut silmiä. Ei aina jaksa sitä, että salama tekee silmistä himmeät tai tekee sen ”pitkät päällä” -heijastuksen jonka kaikki tietää…

   Tykkää

%d bloggers like this: