Blogi 8 vee – pääkirjoitus

200px-Playing_card_heart_8.svg_

(Harmaa) Meillä on blogisyntät tänään. Kaunis edesmennyt kollegani Musta-neiti ja mä aloitettiin kahdeksan vuotta sitten tää blogi.

pusumushar

konglaatkis

mujaha

Tosi kivaa teidän kaa täällä, kamut. Tykättiin! Sitten, kuten tiiätte, Musta ei enää jaksanut elää hyvää elämää ja jätti blogitoimituksen huhtikuussa 2013. Mietin vähän aikaa mitä tekis, mutta sitten otin blogin päätoimitettavaks itelleni. Oon iso poika ja osaan.

Viime toukokuussa tuli sitten tää makkarapätkä, uusi assarini neiti Ilona, joka viettää suurimman osan ajastaan olemalla kaunis ja hassu ja roikkumalla mun kaulassa ja kyljessä. On jänskää ja aika toisenlaista olla suosittu ja fanitettu kissamies! Musta oli enemmän rinsessa, tää on tämmöinen kumipallo. Mikä ei oo vähättelyy – kumipallot on hyvinkin hyödyllisii ja kivoja katsella!

pusku2

Ilonan kanssa ollaan sit jatkettu tätä blogia. Hyvin tää tuntuu sujuvan; assari on villi, mutta kuuntelee kuitenkin mitä mä sanon. Ei hirveesti laitettu tähän postaukseen meidän yhteiskuvii, kun saatatte saada niitä katseltavaksi vielä ihan kyllästymiseen saakka.

Ei mulla nyt muuta. Synttäreitä vietetään, aamiainen saatiin jo, ja ulkona sataa. Aika käydä pikku päiväunosille, eikö? :)

Mainokset
Edellinen artikkeli

24 kommenttia

 1. Onnittelut Harmaa pitkästä urasta! Sinulla pomolla on nätti ja avulias sihteeri nykyisin ;-)

  Tykkää

 2. Kiitti onnitteluista!
  On se ainakin aktiivinen, huh-huh. Mustan kaa oltiinkin enemmän semmosii tasaveroisia toimittajia alusta asti, mut tää pentu pitää ensin opettaa talon tavoille elikkäs assaroinnin kautta.

  Tykkää

 3. Onnea! Siellä on herralla mahtava ura takana ja varmasti yhtä hulppea edessä <3 Tämä mamma on lukenut tätä blogia jo ennen kuin omasta edes haaveili :)

  Tykkää

 4. Onnea blogille ja sen toimituskunnalle! Teillä on pitkä ja ansiokas blogitoimitusura takana, ja toivottavasti edessä myös!

  Tykkää

 5. Onnea kasivuotiaalle blogille! On ollut ilo (ja joskus surukin) lukea, kiitos :)

  Tykkää

 6. Kiitos onnitteluista! Lukijathan tään blogin aikas paljon tekee, teille me tätä kirjoitetaan. Eli kiva kun luette!

  Tykkää

 7. Tanja

   /  kesäkuu 29, 2014

  Onnea koko toimitukselle erinomaisista raporteista vuosien varrella. Blogia lukiessa on saanut nauraa, itkeä ja odottaa jännityksellä mitä seuraavaksi tapahtuu. Kiitos herrasmies päätoimittajalle, suloiselle assarille ja toimituksen sihteerille.

  Tykkää

 8. Onnea Herra Harmaalle kunniakkaasta kahdeksanvuotisesta blogiurasta. Menestyksekstä tulevaisuutta Harmaalle ja assarilleen Ilonalle.

  Tykkää

 9. Onnittelut! On hieno saavutus pitää blogi mielenkiintoisena noin pitkän aikaa. Vaatii taitoa päätoimittajalta, assarilta ja tietty sihteeriltäkin.

  Tykkää

 10. Onnittelut! Oletpas Harmaa nuoren näkönen poikanen tuossa Mustan kanssa kyyristellessä. :)

  Tykkää

 11. Heh, kiitti! Omasta mielestämme me ollaan tietty tosi mielenkiintosii :)

  Tykkää

 12. Benun perikunta

   /  kesäkuu 29, 2014

  Benuhan seurasi tarkasti Mustaa ja molempien muistoksi perikunta käy täällä jatkuvasti Harmaa-herran ja Ilona-neidin raportteja tutkailemassa. Kiitos ja onnittelut – myös sihteerille! Kuvia ja videoita ei muuten ole koskaan liikaa. :)

  Tykkää

 13. TuulaJ

   /  kesäkuu 29, 2014

  Onnea onnea onnea vaan, kiitos kaikista kivoista jutuista. Odotamme mielenkiinnolla jatkoa! Terveisin Puutarhakissat ja mami

  Tykkää

 14. Onnea! :) Tosi hienoa kun olette 8 vuotta jaksaneet täällä kirjoitella! Toivottavasti itsekin jaksan vähintään niin pitkään. :)

  Tykkää

 15. Sofia ja Olga

   /  kesäkuu 29, 2014

  Onnea! Kyllä nyt kelpaa kirjoitella kun voi jakaa kirjoitusvastuuta innokkaalle assarille. Niin ja sihteerillä on tuplaten kuvattavaa :)

  Tykkää

 16. Kiitos teille kiitoksista ja onnitteluista! Eipä sitä tiedetty alunperin että joskus vietettäisiin vielä 8-vuotissynttäreitäkin :)

  Huomenna – eiku ylihuomenna, oho – uusi kuukausi, uusi kalenterikuva ja Ilonan 8-kk synttäri (päiväähän ei tiedetä oikeasti, mutta kun luovutuspapereissa oli marras2013, niin 1.11. on hyvä päivä, helppo muistaa). Tulevat juhlapäivät jakaantuu sitten tasaisemmin – Ilona marraskuussa, Harmaa helmikuussa ja blogi kesäkuussa.

  Tykkää

 17. Onnittelut 8 vuotiaalle blogille! Se on pitkäaika se!

  Tykkää

 18. Vielä ehdin juhlapäivän puolella onnitella! Aikamoinen taival takana ja toivottavasti monia, monia hyviä vuosia edessä. Teillä on ollut ja on laadukas tiimi – aina on mielenkiintoista käydä lukemassa, välillä itkettää ja suurimmaksi osaksi kyllä naurattaa. Jos vain olisi kissoille oma zjurnalistipalkinto, heti ojentaisin!

  Tykkää

 19. Onnittelut!

  Tykkää

 20. *punastus* Kiitti paljon, kiitos onnitteluista ja kehuista. Lukijoille me kirjoitetaan, joten ihan kiva kuulla jos ollaan onnistuttu. Toi kirjuri on silleen hyvä olla olemassa, että meil kun on vaan nää tassut – näillä paljon kirjoitella vaikka muuten onki paljon touhuu ja mietintää. Ihmisellä on kymmenen sormee, silleen kätevämpi.

  Tykkää

 21. Onnittelut kahdensanvuotisesta taipaleesta!

  Tykkää

%d bloggers like this: