Levottomia

SE on selvästi aktivoitumassa! Poltterjaska! Tänä aamuna se heitti meillä kirjahyllystä lattialle 60cm korkean kaiuttimen, joka sutaisi mukaansa kevyen naulakon, ja lopulta SE mylläröi hyllystä alas mustan kissan ihan mukkelismakkelis!

En ollu mä! Mähän olin syömässä tätä pahvilaatikkoo! Tai niiq.

En ollu mä! Mähän olin syömässä tätä pahvilaatikkoo! Tai niiq.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Voi ei! Onneksi Ilona selvisi tilanteesta. Toivottavasti SE ei löydä meille.

  Tykkää

 2. Voi vanha visukinttu! SE on siis selvästi aktivoitunut näin kesällä yhdessä sun toisessa kissakodissa!

  Tykkää

 3. SE on ollut teillä tosi hurjana! Pitäkää varanne.

  Tykkää

 4. Tilannemanasin ihan itse, ei tarvittu paikalle katolista kirkkoa tms.

  Tykkää

  • Pauliina

    /  heinäkuu 5, 2014

   Oon miettinyt, jos oma tilannemanaus ei riitä, ja kutsuu paikalle katolisen kirkon manaajan, niin saako siitä kotitalousvähennystä?

   Tykkää

   • Niin, katotaas. Jos kuuluisi katoliseen kirkkoon, luulisin palvelun olevan ilmainen. Ellei sitten käytä niitä virallisia manaajia, joita uutisten mukaan nyt on olemassa, koska nehän pitäisi sitten lennättää ulkomailta mistä lie. Mutta väittäisin, että jos palvelusta näin kotimaisin voimin joutuisi maksamaan, niin kyllähän siitä voi hyvinkin yrittää kotitalousvähennystä. Ellei summa sitten jää jonkin omavastuuosuuden alle.

    Jos meininki jatkuu tällaisena, asia pitää ehdottomasti selvittää. Näitä poltterjaskoja on nähty jo useammassa blogissa eikä vain tänä kesänä!

    Tykkää

 5. Nyt SE kyllä on erityisen ahkerana, kiertää kodista kotiin :-o. Alkava hellekö SEN innostaa?

  Tykkää

 6. Siis etkö sä ole pitänyt tarpeeksi hyvää vahtia Harmaa, jos SE on kerran päässyt kylään?

  Tykkää

  • Qui – MOI?! Tää on kyllä ihan poltterjaskan ja Ilonan kesken hoidettavia juttuja, ei kuulu mulle yhtään! Tuhinaa tähän! Pennut!

   Tykkää

 7. Nyt on kyllä niin, että mieluummin oltais otettu NE. Meillä kävi ihmisenpoikanen.

  Mutta on NE kyllä aikalailla aktivoituneet. Ei tiedä hyvä, sano!

  Tykkää

  • Ihmisen poikanen, siis pienikokoinen ihminen? Ei olla tavattu, mutta ollaan kyllä kuultu, että ne on meluisia, tunkeilevia ja haisevat omituiselle. Tuntuuko tutulta?

   Tykkää

   • Ainakin meluisa! Tuo ei tunkeile fyysisesti. Ei kuulemma osaa vielä. Outo haju kyllä joo oli, vaikka nyt en käynyt katsomassa lähempää. Mulkoilin ihmistä vaan. Sitten menin Figon seuraksi vaatekaappiin. Ensin harkittiin, ettei tulla sieltä enää koskaan, mutta tultiin sitten kuitenkin kun äänimaailma kävi tutuksi ja tuli nälkä.

    Tykkää

 8. Pelterguus. Meilä se kanssa jysäytti yhden lasisen eeffelintorninkoristeen lattialle. SE on ihan mahdoton, kaikkialla. Teillä se vielä sitten tuuppii kissankin lattialle – pelottavaa !

  Tykkää

 1. Poltterjaska tönii! | Herra Harmaa ja neiti Ilona
%d bloggers like this: