Pari uutta juttua

(Harmaa) Ruokapuolella tapahtuu. Ihminen haki hallista broiskun maksaa ja kivipiiraa. Oltiin ihan että häh. EN SYÖNYT. Ällöö. Mulle kelpaa lihaspuolelta possunsydän ja suikkis. Muut saatte pitää! Ja niin, mitäpä Ilona ei söisi…

(Ilona) Mä maiston vähän broidin maksaa!

(Harmaa) Broiskun. Sun broidi on kuule jo saanut oman kodin, sen maksaan et pääse käsiksi.

(Ilona) Mutta ne kiivipiirakat maistuikin mulle tosi hyvin, NAM NAM!

(Harmaa) Kivipiira.

(Ilona) Ihan sama asia! Ja mulle sopii myös tosi hyvin, ettei Harmaa tykkää näistä, koska nyt mul on pakkasessa omia nameja vaikka minkä verran. Siitä maksasta ei oo oikein varma, ehkä syön ehkä en. Mut se piiras on tosi jees.

– – – – –

Haluun kertoo vielä toisen uuden jutun. Tää oli aika kamala, mut nyt kaikki on hyvin taas. Tänä aamuna…ihminen otti lattialta pois kaikki mun lelut, sit kaikki tuolit, matot, kynsistudiot, ruokakupit, ihanat pahvilaatikot.. KAIKEN! Täs kohtaa oltiin jo Harmaan kaa sängyn alla, koska ei muuten lupaa hyvää tommonen. Tättärää, ja imurihan sieltä tuli seuraavaksi! Tavanomaisen karmeeta.

Sit tapahtui jotain mitä mä en oo ikinä nähnyt. En kyllä nähnyt kunnolla tälläkään kertaa ku jänskätti, mutta vähän kurkin. Ihminen laappi semmosella märällä koko lattian. Varsin outoa. Miks? Hyvä lattia oli. Sinne meni tutut tuoksut ja spurttailujäljet ja kaikki.

Ei tultu esiin ennen kuin kaikki tavarat ja matot oli taas oikeilla paikoilla. Ihminen kiitteli kilteiksi. Tottakai me ollaan kilttei. Ja söpöjä. Niin.

rauhallinen_hetki

Mainokset
Edellinen artikkeli

16 kommenttia

 1. Siellä on tapahtunut vaikka mitä! Se iso kissanlelu millä se ihminen huiski sen lattian on tosi kiva. Niin Sulo kertoo.

  Tykkää

 2. Hyvä että toiselle sentään maistuu nuokin ”inhokit”. :D Meillä Noralle maistui broilerinmaksa vain mikrokypsennettynä ja Rakun lemppareihin ei ihan kuulu kivipiira. Sitä syödään vähän pitkin hampain.

  Tykkää

 3. Minä tykkää kivipiirasta, Figon mielestä se syömäkelvotonta. Tosin Figo on hampaatonkin, että eipä se sitä saisi muutenkaan. Maksaa on syöty joskus, mutta mulla rupes tulemaan aina yöööök sitten. Ei syödä enää. Ihminen käski sanoo, että kivipiiraa ja sydäntä ja muita lihajuttuja saa Mustista ja Mirristä halvalla ja järkevinä annoksina pakasteena. Tai ainakin halvemmalla kuin jostain muualta.

  Mutta tuo imurijuttu on paha! Meillä ei oo käynyt nyt aikoihin, kun se vaan huiskii sen sellaisen lastan ja märän rätin kanssa. Nekin on pikkuepäilyttäviä, mutta ei paljon, kun ne ei metelöitse. Mutta että Ilona ei siitä märästä tarvi välittää, mutta imurista pitää, se on pelottava.

  Tykkää

  • Ni mut toi yks sanoo, että hallista saa tosi pieniäkin annoksia jos tahtoo. Vaikka yhden kivipiirakan jos ei haluu enempää! (Pitäiskö muuttaa sinne?)

   Ootte onnellisii kun ei imuria. Meil on nykyään peräti pari kertaa viikossa se ulvotus. Ihan älytöntä.

   Tykkää

   • Oho, teillä on tosi paha tuo imurihomma kyllä. Kaksi kertaa viikossa! Hyi!

    Halli-paikasta saa sitten tosi vähän kerrallansa! Mut eihän yhdestä kivipiirasta tule kuin vihaiseksi? Aika pieniä ne on.

    Tykkää

    • Ennen Ilonan tuloa imuri olikin vain kerran viikossa! Laskekaa siitä…

     Niin mut jos _haluaa_ vain yhden niin saa. Ite en kyllä halua yhtään, Ilona taas haluaa montamonta.

     Tykkää

     • Joo tietty jos ei haluu kuin yhden. Onhan se silleen tosi kätsyä tuollaiset yksi kerrallaan jutut, että jos jos tuleekin sitten muuttaneeksi mieltänsä siitä onko se hyvää vai ei. Teillä on kyllä varmaan silleen aika hyvin nuo ruuat, jos sinä haluat toista ja Ilona toista eikä kumpikaan ole menossa toisen kupille. Figo on nykyään mun kupilla vähän väliä, vaikka se ei saisi. Ja Figon kupissa olis ihan hyvää mulle, mutta se vasta kiellettyä on, kun kutisuttaa sitten. Niin että aika tyhmää välillä tämä. Mutta kivipiiras on hyvää ja Figo ei tykkää.

      Tykkää

      • Valitettavasti nää haluaa toinen toistensa kupeille ihan yhtä innolla kuin Musta ja Harmaa. En pääse kissojen ruokailuvahtaamisesta ikinä. Mut semmosta se on, omien valintojen kanssa eletään.

       Tykkää

 4. Imuria pitää väistellä ettei se käy kimppuun ja imaise mukaansa, mutta lattian pesu vehje on ihan ok. Se on niinkuin iso huiska, joka pyörii lattialla.

  Tykkää

  • Mamma, Sulo, Pepsi, Max – ootte ihan väärässä siitä märästä. Se on _melkein_ kuin imuri. Se näyttää tavallaan imurilta. Ja siks se on paha ja pitää mennä piiloon. Valaistukaa!

   Tykkää

 5. Imuri -eiei. Mennään aina kauas pois! – Pipsu ja Miiru –
  Maksa – nam nam! – Miiru –
  Ootko jo pyytänyt broilerinfilettä? Se on mun nam! – Pipsu –

  Tykkää

 6. Ootte niin. Tosi söpöjä. Ja kilttejä. Ja ihania.

  Tykkää

 7. Hih, kiitti :-))))

  Tykkää

 8. Broidin maksaa ja kiivipiirakoita? Ei olis syöty täälläkään ja miks ihmiset kuluttaa lattioita moisilla imureilla ja luutuilla. Ihme porukkaa : D

  Tykkää

 9. Ei olis maistunu meillekkään! Hyvä pitäkää pintanne.

  Tykkää

%d bloggers like this: