Hesyn puodissa ja kirpparilla

Kävin Hesyn kirpparilla ja puodissa. Ilonalle piti hakea oma pikkukoppa siltä varalta, että joskus vien nuo kaksi yhtäaikaa vetskulle – kuten esim. ensi keväänä tsekkaukseen ja rokotuksille. Koppa meni kaappiin säilömään kissanruokapurkkeja. Mitä enemmän asioita saa sisäkkäin, sen parempi… näin pienessä tilassa.

Mutta huippuostokset! Nämä harjat:

harjat

Tuollainen kaniharjahan meillä jo on, tosi vanha. Ostin toisen, vähän erilaisen. Mutta tuo violetti oli välitön arvostelumenestys! Ilonakaan ei pelännyt sitä yhtään vaan sain harjata miten pitkään vaan, ja jestas että lähtikin karvaa. Ilonasta lähti tällä enemmän kuin furminaattorilla!

Herra Harmaa suhtautui myös violettiin kumiharjaan äärimmäisellä positiivisuudella – ja karvan määrä huikea, vaikka poitsu on just eilen harjattu! – mutta sai harjauksen jälkeen tosi pitkän ja vaikuttavan yskänkohtauksen. Lennähti tarkkailuun samantien, meiän vinkuinkkari.

Vein kirpparille tavaraa enkä tavallisesti tuo sieltä päin mitään, koska mulla nyt vaan on jo kaikkea. Mutta tällä kertaa pengoin hiukan, otin kolme pientä astiaa ja viisi pizzaveistä (niitä mulla ei oikeasti ollut!) ja yhden ison haarukan. Jumankekka, euro ja kymmenen senttiä, koko lasti. Kyl ei oo enää hintaa millään, huh-huh.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Oisin kyllä voinut olla samassa kopassa mun idolin kaa…

  Tykkää

 2. Meitäkin harjattiin tänään. Luultiin kumpikin että henki viedään ehkä. Tuollaista violettia meillä ei olekaan. Furminaattori on, se on kamala. Oikeestiko violetti on kiva? Onko se miten kova?

  Tykkää

 3. Olipa hyvät ostokset! Toivottavasti Harmaan yskä helpotti jo.

  Tykkää

 4. Kiitos, kun linkkasit tuon Hesarin Gilin kissaleidin jutun, arvostan kovasti sitä työtä, mitä hän saarilla organisoi.
  Hyvät kissaharjat on painonsa arvoisia kultaa <3! Tänään sain Tirrestä (hieman leikin varjolla huijaamalla) harjattua kolme kourallista karvaa. Miten sitä voi irrota ja irrota ja irrota… eikä turkki näytä yhtään pienemmältä.

  Tykkää

 5. Satu

   /  heinäkuu 20, 2014

  Onko Harmaa syönyt heinää, tai siihen verrattavia ainesosia(huonekasveja) viimeaikoina? Katsoiko vetsku ettei kitalaessa, kurkussa tai nenäontelossa ole mitään sellaista jumissa? Joskus kisun yskä johtuu heinästä…

  Tykkää

  • Ei oo syönyt mitään tuollaista. Katottiin vetskulla suu, kitalaki, kuunneltiin keuhkot ja sydän. Ei se silloin vielä ollut yskinytkään. Tää oli eka kunnon yskänpuuska.

   Tykkää

 6. Kaisun

   /  heinäkuu 20, 2014

  Onneksi tuo kirppari ei ole ihan kulmillani! Muuten tulisi hamstrattua sieltä ihan liikaa kotiinpäin!
  Ja tuo Harmaan yskintä kyllä huolettaa vähän. :(

  Tykkää

 7. Meille pitää kanssa saada toi lila harja, kun Börje on ainoa jolle harjaus harjalla kuin harjalla kelpaa ja muut taas on tosi hankalina. Josko siis ne luulisi mun antavan vaan hierontaa vaikka mä yritän riisua niiden irtotukkaa ;)

  Meillä Nisukka yskii taas kerran tosi paljon, mutta yleensä pestyään joko itsensä tai kaverit. Oletan justiinsa ton irtotukan olevan syynä. Joka päiväisellä astmalääkkellä se on taas, justiinsa ton yskän takia.

  Tykkää

  • Se eilinen yskä meillä tuli kyl heti harjauksen jälkeen, että oieko siitä lennähtänyt jotain rööreihin. Mutta tämänpäiväinen yskä ilmaantui ihan muuten vaan, oli tosin vaatimattomampi rykäys kuin eilinen.

   Tykkää

 8. Toi violetti alkoi kiinnostamaan ihan satasella! Toivottavasti yskä on nyt yskitty, iäksi!

  Tykkää

 9. Hyvä hankintapaikka!

  Tykkää

%d bloggers like this: