Herra Harmaan voinnista, osa 2

Käytiin siis vetskulla vajaat pari viikkoa sitten. Huomenna lähdetään uudestaan, ja nyt tutkitaan kunnolla. Herra on vetäissyt nähteni kolme komeaa yskänpuuskaa (enkä tiedä oisko lisääkin sillä aikaa kun en ole ollut kotona) näiden parin viikon aikana, ja se astma katotaan nyt.

Muutenhan tuo voi ihan hyvin. Kuorsaa yöt erilaisin sävelkuluin, syö ja juo, sekä komentaa Ilonan ns. helevettiin kirjahyllyn päältä. Koska se on nyt hänen paikka. Hänen! HÄNEN!

Meee-ee-ee pois!

Meee-ee-ee pois!

Mainokset
Edellinen artikkeli

12 kommenttia

 1. Pahus! Toivottavasti tutkivat kunnolla ja vaivaan löytyy sopiva lääke. Ei ole kivaa!

  Tykkää

 2. Onko sinulla Harmaa uusi harrastus ”a cappella”, jossa säestät lauluja ilman soittimia ;-). Toivottavasti on mukava vetsku sinulla huomenna!

  Tykkää

 3. Tämmöstä tää on kun karvanaamojen kans rupee. Mutta kun ei osaa olla ilmankaan!

  Tykkää

 4. Voi hitsi, mutta jos se nyt olisikin astmaa niin sen kanssa pystyy elämään tosi hyvin :)

  Voi miten muo viehättää toi teidän toimituksen kissajäsenien suhde <3 Tossakin kaksi takajäsentä yrittää tuuppia yhtä kokonaista kissajäsentä :D

  Tykkää

 5. Voimia huomiselle eläinlääkärikäynnille! Teillä on ollut jännää. Poltterjaskakin on touhunnut ja paiskonut Ilonan lattialle. Ja kissat ovat alkaneet vissiin lukea Lajien syntyä.

  Tykkää

 6. TuulaJ

   /  heinäkuu 29, 2014

  Toivottavasti ei tarvii huolestuu. Tiedetään kyllä minkälaista se on kun ei tiedä mikä on, vai onko mikään. Hyviä vetskuja teille!

  Tykkää

 7. Voi rotta! Toivottavasti ei ole mitään pahempaa! Onnea matkaan!

  Tykkää

 8. Kiitos! Rohkeesti mennään taksiautolla taas ja sovittiin jo, että yks meistä on tosi kiltisti tutkittavana, antaa ottaa röntgenit ja veret rauhoittamatta jne.

  Tykkää

 9. Naava

   /  heinäkuu 29, 2014

  Sun peppu näkyy! Mä oon niin nuori (ja onneks ollu terve) etten oo käyny eläinlääkärissä ku kaks kertaa. Eiku kolme. En oikein tiedä mistä te puhutte, mutta tsemppiä!

  Tykkää

  • Joo, Harmaan peppu näkyyyyy! :-D Mäkin oon käyny vaan 2 tai 3 kertaa, on rokotettu ja sirutettu ja oisko rokotettu viä toisen kerran. Oon parin päivän päästä 9kk iso!

   Tykkää

 10. Tsemppiä lääkäriin, toivottavasti löytyy syy käytökselle! :/

  Tykkää

 11. Hmm. Toivottavasti kaikki on kunnossa!

  Tykkää

%d bloggers like this: