Kesken, mutta vakavaa

harm

Herra Harmaan kurkunpää on niin turvoksissa että ilma pääsee hätinä läpi. Syytä ei tiedetä. Henkitorvi kurkunpään takana on ihan siisti. (Näin tähystysvideon!) Turvotus pitää saada laskemaan ennen kuin voi esim. ottaa koepalaa tai tehdä muita tutkimuksia. Saattaa olla kurkunpään halvaus. Lääkärillä on ollut yksi tällainen tapaus ennestään, eikä siinä käynyt hyvin.

Kysyin tietysti, mitä hän tekisi jos kyseessä olisi oma kissa. Tekisi saman kuin nyt: alkuun pistos kortisonia (tehty), sitten viikon ajan kaksi kortisonipilleriä per päivä turvotusta laskemaan. Viikon päästä uusi käynti, ehkä sitten jo päästään katsomaan mitä siellä oikeasti on vialla.

Herra on nyt aika pirteä vaikka rauhoitettiin tutkimuksiin. Lisähappi teki varmaan gutaa.

Emmä mitään häslää Harmaan kimpussa, mähän vain istun!

Emmä mitään häslää Harmaan kimpussa, mähän vain istun!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

32 kommenttia

 1. Zepa

   /  elokuu 5, 2014

  Sanoin Ilonalle, että ei nyt häsläis kun toinen on ryyd, mutta Ilona ei kuulemma ikinä häslää.

  Tykkää

 2. Hienoa, että Herra on selvinnyt päivän koettelemuksista ja on pirteä. Me pidämme peukkuja, että kortisooni auttaa ja että kaikki kääntyy parhaiten päin. <3

  Tykkää

 3. Hyvä että poika on pirteä, mutta huolestuttaa kyllä :( Toivotaan parasta!

  Tykkää

 4. Harmulille tsemppiä, toivottavasti kortisooni auttaa ja vaiva olisi pikkuinen.

  Tykkää

 5. Sofia,Olga ja henkilökunta

   /  elokuu 5, 2014

  Tsemppiä ja jaksamista teille. Se on kuitenkin hyvä että Harmaa on pirteä. Kortisoni vaikuttaa varmaan aika nopeasti turvotukseen ja olo toivottavasti helpottuu.

  Tykkää

 6. :( Tsemppiä, toivottavasti kuuri auttaa ja tutkimukset pääsee kunnolla etenemään!

  Tykkää

 7. Hyvä, että tutkimukset ja lääkitys on saatu käyntiin. Jospa kortisoni alkaisi auttaa. Me kaikki olemme täällä hengessä mukana. Rapsuja Ilonalle ja Harmaalle!

  Tykkää

 8. Täällä ollaan kanssa hengessä mukana ja peukut pystyssä, että kortisoni alkaa heti vaikuttamaan.

  Tykkää

 9. Zepa

   /  elokuu 5, 2014

  Luulen, että kortisoni vaikuttaa, koska herran ruokahalu tänään on loputon. Tosin ei se huonosti ole syönyt muutenkaan, juomisen kanssa enemmän jännää. Kastelen märkäruokaa aina lisää ja se onkin namia. Nyt en välitä onko renaaliruokaa vai ei, kunhan toi vaan syö tarpeeksi.

  Tykkää

 10. Harmaa, otahan lääkkeet reippaasti niin me kaikki tykätään!!

  Tykkää

 11. Pauliina & Naava

   /  elokuu 5, 2014

  Raskasta, että joudut taas odottamaan viikon, tarkkailemaan tilannetta ja antamaan pillereitä :( Peukut ja tassut pystyssä olemme täällä.

  Tykkää

 12. Tosi hyvä, että sai kortisonia, niin henki kulkee. Toivotaan kovasti, että viikon päästä Harmaa on jo toipumassa operaatiosta, jossa kyseessä ei ollutkaan mikään vakava juttu! Toivomme näin oikein kaikin voimin!

  Tykkää

 13. Kaisun

   /  elokuu 5, 2014

  Kortisoni on kyllä ihmelääke. Itsekin sitä kerran suoraan suoneen saaneena voin kertoa, että kyllä pisti kierrokset koville. Voin hyvin kuvitella, että yö menee Harmaan kuorsausta kuulostellessa.

  Tsemppiä pillerin antoon ja Harmaalle leppoisaa oloa!

  Tykkää

 14. Zepa

   /  elokuu 6, 2014

  Tää on kuulkaa ihmeellistä. Herra H ei edes kuorsannut yöllä. Eilen söi kuin heppa ja tänään meni tapansa mukaan ekana juomaan hanalle ja lavuaariin, mitä ei ollut halunnut tehdä ainakaan 3-4 päivään. Myös pilleriylläri meni kitaan kuin ei mitään. Mun sydän on niin kevyt nyt että taidankin tästä lähtee töihin :)))

  Tykkää

  • Hienoa! Ihanaa :)

   Tykkää

  • Hyvä hyvä!!! :-)

   Tykkää

  • Voisko olla, ettei olis mitään kasvainta tai halvausta, vaan jostain syystä vaan kurkussa turvotusta (joku reaktio?) ja kortisoni laskee sen ja taas kulkee happi, ruoka ja vesi?

   Tykkää

   • No sitä ajattelin itsekin! Ihan just äsken itse asiassa. Mennään silti käymään tähystyksessä uudelleen ensi viikolla; ajattelin kyllä kysyä tästä heti ekana sit kun mennään. Laitoin tänään jo tohtorille tekstarinkin noista iloisista ylläreistä mitä näin Harmaan käytöksessä.

    Ei ole tosiaan mitään selvyyttä siitä, olisko jokin ulkoinen aiheuttanut turvotusta. Mikään pörriäinen se ei ole. Meil on ikkunat auki vain kun olen kotona ja pörriäisen saapumisen kyllä huomaisi, viimeistään kissojen käytöksestä.

    Tykkää

  • Mahtavaa!

   Tykkää

 15. Lisää päiviä, jolloin sydän on kevyt! Lisää öitä, joina henki kulkee! Lisää Harmaata kissakansalle! Okei, Ilonaa kans! Kauheesti huutomerkkejä, mutta kun on niin tärkeetä asiaa.

  Tykkää

 16. Mahtavaa että on mennyt paremmin! Toivottavasti sama kehitys jatkuu eikä vakavampaa löydy!

  Tykkää

 17. Tosi hieno homma, että olo on jo parempi niin kissalla kuin emännällä <3!

  Tykkää

 18. Zepa

   /  elokuu 6, 2014

  Kiitos kaikille empoista! Pillerit menee kitaan aika helposti, en ole vielä tarvinnut pyyhekääröäkään. Mut tää helle helpottaa vasta tiistaina nykytietojen mukaan. Meil on kotona niiiin uuvuttavaa. 37 C tänäänkin kun tulin töistä. Nyt on enää 29 mut silti, kissaparat.

  Tykkää

 19. Voi kunpa tuo vaiva olisikin jotain ohimenevää! Ihanaa, että Harmaa voi nyt noin hyvin ♥

  Tykkää

 20. Hienoa, että olo on helpottunut! Muuten pidentynyt odotus olisikin ollut hirvittävän piinaava. Mindy katsoo juuri teidän suuntaan parvekkeen kyttäysikkunastaan, lähetettäisiin viilentäviä tuulahduksia, jos meillä olisi.

  Tykkää

 21. Hienoa, että huolestuttavien uutisten kommenteista löytyi parempia uutisia. Helppoja henkäyksiä ja maukkaita makuja Harmaalle toivotellen, Karkkikaksoset ja mamma.

  Tykkää

 22. Onneksi huonojen uutisten joukossa oli paljon hyvääkin! Pidämme täälläkin peukkuja ja tassuja pystyssä.

  Tykkää

 23. Voi huolestuin todella, kun luin uutiset. Nyt toivon kovasti, että kortisoni auttaa ja että vika onkin harmiton ja parannettavissa. Onneksi herra Harmaa ei näytä olevan tuskainen.

  Tykkää

 24. Kiitos tuesta kaikille! Herra voi tosiaan melkoisen hyvin, painivatkin hetken tuossa Ilonan kanssa. H syö hyvin ja mikä tärkeintä, on palannut tavalliseen tapaansa juomaan hanasta ja lavuaarista. Normaalien omien tapojen noudattaminen kertoo aika paljon siitä, miten misse voi :-)

  Pilli vinkuu vielä vähän, mutta en ole tarvinnut korvatulppia öisin enää sen jälkeen kun kortisoni aloitettiin, kuorsaus on mennyt niin vähiin.

  Toivon niin kovasti, että tiistai tulisi taas pian, niin saadaan lisää tietoa siitä, oliko tämä nyt tässä vai onko kurkussa vielä muutakin.

  Tykkää

 25. Voi Harmaa sentään, me ollaan niin hengessä mukana ja uskotaan että sulla kohta alkaa pillissä ilma kulkemaan ihan eri tavalla. Toivottavasti vähän viileämpi sääkin auttaa.

  Tykkää

 26. Tääl ei oo kyllä mikään viileämpi sää, mut muuten ihan ok, kiitti vaan Peket!

  Tykkää

%d bloggers like this: