Mun elämä

Kissamittarilla mitaten: erittäin kuumaa

Kissamittarilla mitaten: erittäin kuumaa

(Ilona) Äsken tuolla ulkona oli paukutusta – ukkonen. Ootteks te kuullu ikinä? Mun eka ukkonen. Ei pelottanut! Jännää oli! Mutta en ehtinyt sitä paljon katella, koska ruokakuppiin kilahti possunsydäntä, ja niinku tiedätte, mahtisafkaa. Kaikest parasta! Vie huomion muulta.

Ihminen on nyt paljon poissa päiväsaikaan. Töi:ssä. Meille tulee tosi kuuma sillä aikaa, mut ei se paljon helpota sittenkään, kun toi yks tulee kotiin ja kaikki hurina ja tuuleminen alkaa.

Herra Idolini Harmaa ei oo nyt leikkinyt takaa-ajoja vähään aikaan, mut onneks ihminen leikkii mun kaa hiiren noutamista vaikka kuinka paljon. Tai niinku se ei nouda, mä noudan. Se heittää.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

10 kommenttia

 1. Joo, tosi kuuma on ollut. Kissamittari on pettämätön siinäkin asiassa. Ei meillä kyllä niin kuuma kuin teillä. Mutta meilläkin Ukkostaa. Figoa pelottaa, mutta hyvä että sua ei pelota. Ei sitä tarvitsekaan pelätä. Ja sekin on normaalia se töi. Outo systeemi, mutta ihmispiireissä suosittu.

  Tykkää

 2. Töi:stä saa kuulemma raksuja ja possunsydäntä! Hyvin kannatettava juttu siinä mielessä! Mäkin haluun töi:hin.

  Tykkää

 3. Possunsydäntä; sulla on erinomainen maku. Nammmm!
  – Miiru –
  Toi meidän oli Töi:ssä viikonloppuna, niin ei saatu meidän sunnuntaikananmunaa! Töi ei sais heilauttaa ruokalistaa >_<, vähän penalttia tommosesta. Saatiin sit kalkkunaleikettä viikolla korvaukseks.
  – Pipsu –

  Tykkää

 4. Oho, teil onkin melko eri ruokalista ku meillä. Kananmunaa – ei oo hyväksytty ikinä. Meil on suikalelihaa ja possun <3 enimmäkseen jos elukkaa. Sit ne Ilonan broidinmaksat ja kiivipiirakat joita meikä EI TOD syö.

  Tykkää

 5. Kaisun

   /  elokuu 7, 2014

  Mmm.. RUOKAA!
  Kyllä possunpumppu aina yhden ukkosen voittaa! Tää sai sen niskaansa kantaessaan kissuuksille apetta kotiin. Ukkosen siis. ;)

  Tykkää

 6. Sun elämä näyttää aika hyvältä, Ilona. Toivotaan, että Harmaa piristyy ja leikkii kanssasi takaa-ajoa, kun helle hellittää. Sulla on kiva ihminen, kun heittää hiirtä, että saat noutaa. Aika loistava yhteistyö teillä. Meillä on kummallisia ihmisiä, ne ei käy lainkaan töi:ssä.

  Tykkää

 7. Se on tosi tylsää kun ihminen on töissä. Sitten on kyllä emännän palattua energiaa touhuta vaikka mitä, mutta kun se tahtoisi levätä. Lepäisi siellä töissä!

  Tykkää

 8. Mäkin oon sitä mieltä, että ukkonen on vaan jännä! Ja hei, haetko sä ne hiiret (siis viet takas ihmiselle) vai ryntäätkö vain perään? Mä meinaan kokeilin pari kertaa sitä tuomista, mut päätin, että myös Mami tai Iskä voi vähän liikkua välillä

  Tykkää

  • Devi siis, nimenomaan haen! Koska jos en tuo hiiruu takas, kukaan ei heitä sitä uudestaan! Koettu juttu! Sä oot saanut sun ihmiset koulutettuu vissiin vähän paremmin…

   Tykkää

 9. Kyllä on kissamittarilla mittaa :)

  Tykkää

%d bloggers like this: