Kurkunpäävideot

Ekana huonompi tilanne 5.8.2014
http://youtu.be/_e1XqU7X-U0

Sitten parempi mutta silti huono tilanne 12.8.2014
http://youtu.be/YpH9ilQg6xA

WordPressin konehuoneen puoli on muuttunut ihan kokonaan, vituttaa tosi paljon. Ei pysty edes esikatselemaan vaikka sitä varten on oikein nappikin. Ei vaan synny.

Mainokset
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Jännä!! Kiitos näistä. Ihan oikeasti on jännää nähdä miltä kissan sisällä näyttää. Sinne kun harvemmin näkee (voisi sanoa että onneksi, sattuneesta syystä…).

  WordPressin konehuone vähän tympii muakin. Kai siihen tottuu aikanaan, mutta vielä menee herkästi jutut väärin.

  Tykkää

 2. Hui. Olipa hurjat videot.

  Tykkää

 3. Pelottavaa katseltavaa.Selkeä ero kuitenkin eka ja toka videon välillä. :) Onko Harmaa enää kuorsannut?

  Tykkää

 4. Joo, on tuossa jälkimmäisessä oikean puolen turvotus kuitenkin vähän laskenut. (Eläin)lääketietellinen tekniikka on hieno juttu, kaikkia vempaimia sitä onkin avuksi kehitetty.

  Tykkää

 5. Nyt tänään kun tulin kotiin, laitoin ikkunat raolleen ja tuulettimia pariksi tunniksi että saan lämpötilan laskemaan sisällä ja sainkin 34:stä 25:een, Mutta tuntui ihan kuin kissan hengitys olisi kuulunut enemmän. Laitoin ikkunat kiinni ja kovasti toivon, ettei niitä tarviis aukaista enää helteen takia ainakaan. No, ikkunat on nyt kiinni ja Harmaa loikkasi kuorsaamasta kirjahyllyn päältä Ilonan seuraksi lattialle, iltaruoka varmaan mielessä kummallakin. Tuossa ne nyt lojuu, nyt Harmaan hengitys ei kuulu ollenkaan pahasti, napsahtaa vaan eikä vingu.

  Pillerit on otettu nätisti, karkkipalkkio heti perään.

  Jospa ikkunoiden kiinni pitäminen auttaisi. Kaikki raot ei mee umpeen kuitenkaan, pitäähän täällä ilmanvaihto olla vaikkei ikkunoista.

  Tykkää

 6. Kaisun

   /  elokuu 13, 2014

  Kiitos liikkuvan kuvan jakamisesta!
  Noissa on viikko väliä ja ero on silminnähtävissä! Aattele, miten tilanne voi vielä petraantua seuraavan viikon aikana. Miten ihmeessä sait lämmön laskemaan 10 astetta noin nopeasti? Jäähdyttävillä tuulettimilla?

  Tykkää

  • Ei mulla mitään jäähdyttäviä, ulkona oli vaan niin paljon viileempi jo. Nyt kun ikkunat on kii, taas 27.

   Hienoa että ihmiset näkee eroja videoissa! Se on lohduttavaa. Näen kyllä nyt itekin.

   Tykkää

 7. Eläköön se pieni ero, ja kasvakoon se koko ajan! Hitsi, harmillista kun wp tökkii. Mä kirjoitan sillä työn puolesta, enkä oo kyllä ikinä tykännyt. Mutta makuasioitahan nää.

  Tykkää

 8. Huojentava tieto, ettei ainakaan ole mikään kasvain. Varmaan asia selviää ennen pitkää, tuollaisten selvittäminen on salapoliisityötä. Minunkin tuli mieleeni, ettei ei kai Herra Harmaa ole allerginen Neiti Ilonalle. Mutta hyvä ettei voi.

  Tykkää

 9. Jotenkin ahdistavaa katsoa tuota ekaa videota, alkaa omaakin kurkkua kuristaa kun reikä on niin pieni. Huh, mutta onneksi tilanne on parantumaan päin, toinen video jo paljon parempi.

  Kissallehan voi tehdä myös allergiatestit, ne eivät ole mitään ääriluotettavia, mutta voivat antaa suuntaa, jos sitä muuten ei löydy. Toinen testi testaa ympäristötekijöitä (siitepölyt, pölypunkit jne) ja toinen ruoka-allergioita. Meillähän molemmat pojat ovat reagoineet ruokatestissä ja kyllä siitä apua oli vaikkei ehdoton totuus olisikaan, antaa suuntaa vähän että missä voisi olla vika. Mutta meillä allergiat (Maunolla lohi, maissi, riisi, muna ja soija, Epulla nauta, lammas, vehnä, maito ja riisi) tosin ilmenevät kutinana.

  Tykkää

 10. Kiitos! Katellaan miten kehittyy. Nythän asiat on kuitenkin jo menneet parempaan suuntaan, ja kohta voidaan ainakin ikkunat pitää kokonaan kiinni. Jos meinaten sieltä oli tai on jotain pahuutta tullakseen. Salaperäistä tää kyllä on.

  Tykkää

 11. Paranemisia Harmaalle <3 Toivottavasti kurkun mysteeripihistäjä selviää ja siitä päästään eroon niin, ettei palaa kummittelemaan jatkossakaan.

  Tykkää

%d bloggers like this: