Miten tyhminä se meitä pitää?

(Harmaa ja Ilona) Yritti syöttää matolääkettä ruuan seassa.

Sää.
Lit.
Tä.
Vää.

Jooei

Jooei

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Juu. Ei se onnistu. Meilläkään.

  Tykkää

 2. No oho. Eihän tuommoinen peli vetele lainkaan.

  Tykkää

 3. No, kunhan nyt kokeilin. Eihän noilla käytännössä voi olla mitään matoja, mutku aina huudellaan siitä että sisäkissatkin pitäisi madottaa pari kertaa vuodessa. Vähän turhalta tuntuu, ei motivoi kauheesti sen enempää kissoja kuin muakaan. No, ennen rokotuksia tietysti pakko. Mut ne on vasta keväällä.

  Tykkää

  • Se on vähän vanhakantaista että sisäkissoja pitäis madotella. Nykyään edistykselliset vetskut suosittaa että ei tarvii ja jos on sellainen tunne että tarttis niin ennempi ensin tutkittais kakkeli ja sit täsmälääkitään sille madolle mikä löytys. Me ei madoteta, esim. Eppua ei ole koskaan madotettu täällä kotona (penskana on ennen luovutusta), Maunon taisin kerran tai kaks madottaa penskana. Näin on Epun kasvattaja sanonut ja me uskotaan sitä, koska se on vetsku (ja ihmislekuri kans). Kerran laitettiin kakkelia pakettiin, kun oli joku sellainen kampanja että sai postitusboksin sille ja ilmaiseksi lähettää, ja eihän me sellaista skipata että sai kakkaa panna postiin ilmatteeks. Sieltä olis sit saanut lääkkeetkin sille madolle mikä löytyis, mut ei löyty mitään.

   Tykkää

   • HYVÄ. Oon samaa mieltä että turhaa hösäämistä. Ennen rokotuksia voi tietty madottaa, koska ne niin kovasti tahtoo (vetskut, ei kissat), mutta muuten … antaa olla.

    Tykkää

    • Ai, ei meille oo kyllä kukaan vetsku koskaan sanonut madottamisesta ennen rokotuksia, ei edes eikä varsinkaan toi Epun kasvattajakaan. Näillä ohjeilla on nyt viis vuotta menty ja mennään vastakin ellei ilmene erityistarvetta ja sittenkin tutkitaan kakkelit ensin.

     Tykkää

 4. Ounou.
  – Pipsu ja Miiru –

  Tykkää

 5. Olipas kekseliäs yritys :D

  Me on onneksi saatu vapautus madotuksesta. Ihan eläinlääkäriltä! Kun tuli kaikkia sivuvaikutuksia, ja matojen mahdollisuus on melko teoreettinen. Sanoi, että katsotaan sitten jos alkaa epäilyttää. Voisihan sitä tässä joskus, edelliskerrasta on kuitenkin jo monta vuotta.

  Tykkää

 6. Kahden Naisen Loukussa

   /  elokuu 17, 2014

  Säälittävyyden huippu. Matolääke ruuassa, hah !

  Tykkää

 7. Hahaaa, ai teilläkin yritettiin. :D
  Mä päätin pitkästä aikaa kokeilla kanssa meniskö ihan pölyksi murennettuna herkkuruuan seassa. No ei mennyt ei, ei kun apteekkiin ja hakemaan lisää. Voissa ja maksamakkarassa pyöritettynä meni, kun tungin kurkkuun, pidin suuta kiinni ja sivelin kurkkua. Eikä edes pullauttanut ulos kertaakaan, vaikka kahtena palana pilleri on annettava!
  Me käytiin sentään maalla, siksi on vähän pakko madottaa, varsinkin kun yksi päivä istuin tenttikirjaa lukemassa tunnin kuollut päästäinen penkkini alla. Yök! Siis olin mennyt istumaan pihapöydän ääreen ja tunnin päästä pikkusisko tulee paikalle ja toteaa mun penkin alla olevan päästäinen. En tiedä kuka sen on tuonut ja koska, mutta siellä se makasi silmät ristissä. En kyllä pistä rahojani likoon Annin puolesta, ennemmin porukoiden kissan. :)

  Tykkää

 8. JOS tähän vielä palataan, mulla on pillerinhalkaisija tuolla lootassa… Pillerin antaminen ainakin Mustalle oli ja Harmaalle on ihan vaivatonta. Ilonasta en tiedä, katellaan sitä myöhemmin.

  Tykkää

 9. Kaisun

   /  elokuu 17, 2014

  Ei mee läpi.. :P
  Vaihtoehto kyllä on olemassa. Kakkaa putkeen ja tutkittavaksi! Näin meillä tehtiin kerran pari vuotta takaperin ja skipattiin syysmadotus. Ennen rokotuksia tosiaan on sit aina tahtojen taisto!

  Tykkää

 10. Pauliina

   /  elokuu 17, 2014

  Eka erä meni seitin seassa niin ettei ehtinyt kissaa sanoa, mutta Axiluria pitäis antaa kolme kertaa. Ei tod. mennyt toinen erä märkäruuan joukossa. Huokaus. Eläinlääkäriltä saatavat niskaan laitettavat liuokset on helpoimpia.

  Tykkää

 11. Joo, todella säälittävää. Ruokaan on turha piilottaa m-i-t-ä-ä-n, me huomataan k-a-i-k-k-i!

  Tykkää

 12. Zepa

   /  elokuu 18, 2014

  Ai niin, ne liuokset.. Kun oli vielä Harmaa ja Musta, me taidettiin kokeilla niitä pari kertaa. Muistan että H ykäsi. kai ne muuten ihan menis, tosin tarvitaan kaksi ihmistä laittamaan.

  Tykkää

%d bloggers like this: