Huolia ja mulheita (ei paljon)

Taaaaaas piti soittaa Vallilaan, mutta ilmeisesti Harmaalla ei ole mitään hätää. Sehän saa nyt Tramadolia 50mg tabu jaettuna viiteen osaan. Ensimmisestä annoksesta lähtien se on istunut pupillit laajentuneina ja kehräten, tuskin nukkui yölläkään kovin kummoisesti, mutta on ollut hereillä ainakin koko ajan kuin mäkin. Siis kissa – eläin, jonka pitäisi nukkua 60% ajastaan. Vanha kissa vielä enemmän. (ks kuva ed. postauksessa)

Tramadol (jota itekin EDIT! vedän nyt [se 2008 hermosärkyyn oli Tradolan] ) on vahva opiodityyppinen kipulääke, joka vaikuttaa toisilla kissoilla niin, että ne on tosi väsyneitä, toiset taas on tosi virkeitä. Täällä meillä asuu nyt vissiin tää toka. Testasin pupilleja taskulampulla, vain hiukan supistuivat.

Muutenhan tuo on normaali. Vahtii keittiötä tarkkaan, syö hyvin, käy vessassa. Ei ole kylläkään hypännyt sänkyä korkeammalle, joten ei voi tietää, olisiko mahdollinen kipu laantunut.

On tää… Mutta itepä oon lähtenyt.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Voi hitsi, toivottavasti huolet helpottais jo!

  Tykkää

 2. Toivottavasti helpottaa! Kauanko muuten voi antaa Tramadolia kissalle? Opioidi kuitenkin. Eikä kai se kunnolla nukkumattakaan voi kauan olla?

  Tykkää

  • Tarkoitus oli kattoo 2-5 päivää. Mutta puolitan annoksen heti huomenna, annan vain kerran päivässä vaik nyt on otettu ke-ilta+to-aamu+to-ilta. Huomenna, la, su vain illalla.

   Tykkää

 3. Kuulostaa kyllä hyviltä fiiliksiltä, virkeyttä ympäri vuorokauden ja hauskuutta (edelliseen postaukseen viitaten). Mutta ei se ole Harmaa terveellistä pitemmän päälle. Nauti nyt kuitenkin tästä hetkestä :-)

  Tykkää

 4. Oijoi. :/ Tulisiko Harmaalta ottaa röngten niin näkisi missä kunnossa luusto on? Ettei olisi nivelrikkoa.Toipumisia kisulle!

  Tykkää

 5. Hei, nyt oikein kasakaupalla teille parantavia aaltoja ja väheneviä turvotuksia ja hevejä troppeja <3

  Tykkää

 6. Kiitos! Otetaan vastaan!

  Tykkää

 7. Paranemista ja terveitä päiviä Harmaalle! – Voisko osa hyppyhaluttomuudesta olla sitä reviirin rajojen hakua, nyt kun myös Ilona on hakeutunut sinne kirjahyllyn ylätasolle? Siks mietin, kun vaikka oon vain kaks viikkoa kissojen kanssa maalla, talon oma kissa Tirre selkeästi muuttaa jonkin verran ”omia paikkojaan” – sitten kun vierailijat lähtevät, se ottaa tilan takaisin.

  Tykkää

 8. Itseasiassa mä taidan lopettaa nää opiaatit nyt kolmen pillerin jälkeen. Ei tuota pysty kattomaan, se on kuin joku Uinu uinu lemmikkini… aika paljon kuin herra Harmaa, mut ei sittenkään ihan aito alkuperäinen…

  Tykkää

 9. Kaisun

   /  elokuu 21, 2014

  Aika hurja trippi tuosta Tramadolista tuli! Toivottavasti Harmaa ei sentään näe vaaleanpunaisia elefantteja! Jos haluatte ja ell suosittelee myös, voin antaa Pikin lisäravinteita kokeiluun!

  Tykkää

  • Kiitos, mut ei me taideta. Siis ymmärrän ystävällisen tarjouksen, mutta en nyt jaksa miettii.

   Tykkää

 10. Voi voi. Toivottavasti lyhyt kipulääkekuuri auttoi ja Harmaa hakeutuu myös hyllynpäälle.

  Tykkää

%d bloggers like this: