Paranemassa!

Nuin hengittelee nätisti herra Harmaa! Kurkunpäässä on vain alaosassa vielä turvotusmattoa. (Tämä video on eri näköinen muutenkin, otettu ”eri skoopilla”, mitä se sitten tarkoittaakaan.) Ilonan puskut -teoria saa vahvistusta siitä, että nyt kun poitsu väistää Ilonan edestäpäin tulevia tönäisyjä, kurkunpää on alkanut parantua. Ilona saa kannatusta myös siksi, että mitään allergiaa aiheuttavaa ei nyt vaan olla pystytty paikantamaan, ja poika paranee silti. Ja tietysti kortisoni osaltaan auttaa… me ei päästä lääkkeistä eroon vielä tämän vuoden puolellakaan, mutta mitään sivuvaikutuksiakaan niillä ei ole vielä näkynyt.

Seuraavan kerran tähystetään vasta joskus ensi vuonna. Ei suotta viiti rauhoittaa vanhaa poikaa, varsinkin kun velikin sai sen rytmihäiriön rauhoituksessa.

(Ilona) NO EN MÄ SITÄ YRITTÄNYT TAHALLANI TAPPAA, RAKASTIN VAAN! Ja rakastan…

Ei ollu mun vika...

Ei ollu mun vika… tai siis tavallaan ei, ku ei tahallaan

Mainokset
Seuraava artikkeli

19 kommenttia

 1. Voi Ilona! Ei rakastaminen ole paha asia, mutta sitä voi osoittaa monella tavalla. Ihmisetkin voivat osoittaa rakkautta sanoilla, teoilla, läheisyydellä, lahjoilla..

  Tykkää

 2. Ei kukaan kertonu mulle, että puskeminen ei ois rakkautta… :-((

  Tykkää

 3. Hyvältä näyttää!

  Ja Ilona, on se puskeminenkin rakkautta. Vähän vaan hellempi olet jatkossa.

  Tykkää

 4. Huikea ero! Ilona voisit vaan suunnata puskemisen muualle ja vähän hellemmin. Eiks jeh?

  Tykkää

 5. Mua saisi kyllä puskea, mut se ei kuulu vielä ohjelmistoon (paitsi vähän typsy saattaa puskea tarjottua sormea, jos on sopiva hetki…)

  Tykkää

 6. Ilona, nyt kun oot ISO kissa, sä osaat puskea Harmaata sillai vaan kohtuullisesti, oot niin taitava ja kaunis kisuli. Ei ollu tahallista se aiempi, opit kyl uuden tavan. Ja Harmaa – hieno juttu toi paraneminen, täälläkin koko konkkaronkka iloitsee!
  – Pipsu, Miiru ja emäntä –
  Ps. Kehräisitkö vähän Ilonalle, jooko, ettei se oo niin apeena?

  Tykkää

  • Ai kehräisinkö, kun just sain tietää, että se yritti puskea multa hengityksen tukkoon? Öööö hetkinen… EN TOD. Ihmiselle kehrään.

   Tykkää

 7. Olipas siinä harvinainen tauti: puskutauti. Varmaan ensimmäinen ko. eläinlääkärin uralla. Melkein kuin kirvestauti, jota mieheni on sairastanut lapsena ja joutunut sairaalaankin (kirves osui jalkaan ja tuli iso haava).

  Tykkää

 8. Sofia,Olga ja henkilökunta

   /  syyskuu 9, 2014

  Hienoa et Herra Harmaa on paranemassa!
  Niin ja Ilona: ethän sä sitä tahallaan tehnyt, ei kukaan voinut tietää tollasesta et rakastaminen aiheuttaa hengitysvaikeuksia. Häntä pystyyn vaan!

  Tykkää

 9. Rakkaudesta se hevonenkin potkii <3

  Tykkää

 10. Ollaan kaikki aika onnellisia, että asiat on näinkin hyvin. Tosi ikävää, että pillereistä ei päästy eroon, mutta kyllä sekin vielä joskus järjestyy.

  Tykkää

 11. Kaisun

   /  syyskuu 10, 2014

  Oi kun näyttää hyvältä! :)
  Joskus rakkaudella on kova hinta, mutta jos pillereillä siitä tointuu, niin pieni on paha. <3

  Tykkää

 12. Voi Harmaa ja voi Ilona-pieni! Kyllä se vielä siitä, täytyy vaan rakastaa vähän eri tavalla <3

  Tykkää

 13. Kaunis video! Mahtavaa että on jo niin hyvänä, että seuraava tähystys on vasta ensi vuonna. Jospa Ilonakin koordinoisi puskunsa nyt parempiin, ei-niin-herkkiin, paikkoihin kun Harmaakin toimii opettajana! :)

  Tykkää

 14. Voi Ilona! Nyt vaan jatkossa sit varovaisemmin, eiks jeh?

  Tykkää

 15. Tooosi hyviä uutisia!

  Tykkää

 16. Hienoja uutisia, että henki kulkee paremmin taas! Pysyköön sivuoireetkin poissa!

  Tykkää

 17. Jos Ilona malttais olla niin kuin normaali kissa, niin mikäs täs ois ollessa. Mutta aina halimassa ja riekkumassa. Pöh.

  Tykkää

%d bloggers like this: