Pari viikkoa sitten

Naukulan blogissa on hiukan paree julkaisutahti vierailukuville, mutta tässä nyt vihdoin nämä pari mun otosta. Lie jo monelle selvinnyt, että hra Harmaa ja neiti Ilona asuvat varsin lähellä komeita poikia Rudia ja Karria, saatammepa jopa jakaa saman pihan. Naukulan Mamma kävi katsomassa meitä kaikkia elokuun viimeisenä päivänä.

Rudi luontohommissa

Rudi luontohommissa

Karri lumoutuu Mamman baabatuksesta

Karri lumoutuu Mamman baabatuksesta

elokuu1

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Kas kas. Paparazzi on iskenyt!

  Tykkää

 2. Kaisun

   /  syyskuu 14, 2014

  Mammalla on maaginen baabatus, mikä lumoaa kattimukset mennen tullen. Ilonalla vaan taitaa olla korvat vain koristeena, kun ei ole VIELÄ lumoutunut. ;)

  Tykkää

 3. Ilona on vähän semmonen… Kesken. Mamman baabatus on kyllä tehokas! Voisin kuunnella loputtomiin kun se kehuu mua!

  Tykkää

 4. Kauniita dollsseja, jos näin saapi kolleista sanoa :-). Säihkyvän siniset silmät ja silkkisen tyylikkäät turkit, oih!

  Tykkää

 5. Upeita kisuja <3

  Tykkää

 6. Sofia,Olga ja henkilökunta

   /  syyskuu 14, 2014

  Teillähän on oikea kissapiha! Herra, Käki ja kaksi pumpulipalloa.
  Mamma hoiti kaksi kär…eiku neljä kissaa yhdellä iskulla.

  Tykkää

 7. Nono, ompas kissablogistaniassa viime aikana vierailtu. Siellä sun täällä. Komiat on katit teidän maisemissa. Kaikki katit :)

  Tykkää

 8. Mamma onkin kova vierailemaan! Kunnioitan, Ite en ole saanu pyydystettyä edes Mindyn Susania vaik sekin on tuossa ihan lähellä. tai Triolan Tarua. On kiva kun tulee vieraita, ja Ilonalla kun on vielä tää koulutuskin kesken. Sopeutusvalmennus, nääs.

  Tykkää

 9. Kaisun

   /  syyskuu 15, 2014

  Tääkin voi tarjoutua vierailulle, samassa taajamassa kun asutaan.
  Mitään Ilonan-lumous sukzeeta tää ei uskalla luvata, vaikka tulikin läpipussatuksi 9 viikkoisen koiraneidin toimesta tänään.. ;P

  Tykkää

  • Kiva! Nyt pari viikkoa menee silleen että en uskalla luvata tekeväni edes etäpäivää kotona (hirveetä kaikkee duunissa plus R&A) mutta kolmen viikon päästä jo ehkä paremmin aikaa! Ellen ole kuollut vatsahaavaan, stressiin tai vast. Kirjoittele tonne zepander gmailissa, katon sitä ehkä kerran viikossa tms.

   Tykkää

 10. Pauliina

   /  syyskuu 15, 2014

  Tää on kade kaikkien kaikista kissavierailuista! Ja kissanaapureista.

  Tykkää

  • Kissavierailut on järjestelykysymys. Mää vähän luulen, että tuo Mammakin on vaan ottanut yhteyttä sinne ja tänne ja sit kaikki on sanoneet että tervetuloa vaan.

   Tykkää

 11. Enpä huomannutkaan että ehdit napata noin nopeasti noin kivoja kuvia! :) Karri kyllä tykkää baabatuksesta ;) Laitoin linkin tähän artikkeliin Ruudolfin sivupalkin uutiskenttään :)

  Tykkää

%d bloggers like this: