Piru!

(Harmaa) Ilona on yks PIRU! Se tähtää tahallaan puremaan kurkkuun! Ei ihme, että joudun olemaan sata vuotta lääkekuurilla! Eihän mulla oo mitään mahiksia parantuakaan niin kauan kuin tuo häirikkö asuu täällä.

Ihminen on kans tosi vihainen Ilonalle. Mutta mitä se auttaa? Ei ne puhu samaa kieltä. Mä ja pirulikka puhutaan. Mä komennan sitä, mutta se ei tottele vaan yrittää tappaa. Tosi kiusallinen asuinkumppani. En enää tykkää yhtään.

Kaula tänne! Purrrrren!

Kaula tänne! Purrrrren!

(kuva lisätty 20.9.)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

28 kommenttia

 1. Ou nou. Onko tilanne noin paha?

  Tykkää

 2. Kaisun

   /  syyskuu 18, 2014

  No voi!
  Kui se ny silleen? Painikiusuako? Lempipaikan valtaustako? Vaiko rajua rakkautta?

  Tykkää

 3. Onpas ikävää. Eikö se Ilona usko jos kunnolla karjaset? Tai varmaan oot jo yrittäny.

  Tykkää

 4. Benun perikunta

   /  syyskuu 18, 2014

  Voi armas Harmas. :( Onkohan suhteessanne liian suuri ikäero? Ilona kyllä aikuistunee koko ajan.

  Tykkää

 5. Auttaisko se suihkupullolla suihkuttelu? Siis suihkuttaa Ilonaa, kun hyökkää Harmaan kimppuun? Mulla on ollut myös kärpäslätkä apuna, kun olen opettanut eitä – ei siis kissan lyömiseen vaan olen yhdistänyt sen läiskäyksen kieltoon (läpsäytän kieltäessäni vaikka pöytään tai omaan reiteen).

  Tykkää

  • Kokeilen suihkupulloa. Tähän mennessä oon vain kiljaissut ja se joko toimii tai ei. Sitäpaitsi oon paljon poissa kotoa, en tiiä mitä kaikkea täällä ehtii tapahtua kun oon töissä.

   Tykkää

 6. Mulla on kokemusta tollasesta. Silloin kun meillä asui yks Mandy, se teki just samaa. Mamman mielestä se kurkkuun käyminen oli paha juttu, vaikka muuten se tykkäsi Mandystä. Meidän yhteiselosta ei sitten tullutkaan mitään. Onneks se pääsi hyvään kotiin.

  Tykkää

  • Hmmm. Ilonan puskurakkaus on nyt maksanut meille jo yli tonnin, en mielellään kyllä kattois tuota kurkun koskemista enää yhtään. Onneksi Harmaa ei pelkää Ilonaa. Jos pelkäisi, valitettavasti ja vaikka rakastan Ilonaa, typykkä saisi myös etsiä uuden kodin.

   Tykkää

 7. No teillähän on piru merrassa! Hang in there Dude!

  Tykkää

 8. Sofia, Olga ja palvelija

   /  syyskuu 19, 2014

  Onko teillä Feliway seinässä? Se voisi rauhoittaa.
  Löytyykö Suomesta kissan käyttäytymiseen erikoistuneita ihmisiä joilta saisi vinkkejä? Helena Telkänranta?

  Tykkää

  • Nyt oli Feliway vaan pullossa mutta vois taas ostaa seinäänkin, totta. Mut kun ei tää ole silleen aggressiivista, vaan leikkiä. Silti se on huono juttu, koska kurkunpää.

   Tykkää

   • Sofia, Olga ja palvelija

     /  syyskuu 19, 2014

    Meillä ainakin Feliway auttaa liian rajuun leikkiinkin.
    Nämä tyttelit tulevat kohtuullisesti toimeen, ei riitaa muttei niin rakkauttakaan. Välillä kuitenkin vanhempi (8v kilppari) riehuu aika rajusti ja saa nuoremman vähän säikkymään. Nuorempi taasen reagoi vatsallaan stressiin ja sotku on valmis…
    Feliway siis pöhisee seinässä melkein aina ja sen puuttumisen kyllä huomaa just tuosta stressivatsasta.

    Tykkää

   • Nyt on myös seinässä.

    Tykkää

 9. Voihan! :( Onnistuisiko että kisut on eri huoneissa silloin kun jäävät yksinään kotiin? Kouluttaminen on vaikeaa, mutta kyllä se menee jossain vaiheessa kalloon, ettei noin saa tehdä. Meillä ei aina auta kissojen omat sääntöjenselvittelyt, vaan ihmisen tulee tulla siihen tueksi. Toimiva keino on ollut meillä se, että kun kissa meinaa tehdä jotain luvatonta toiselle (tulee tietty katse, asento tms mikä ennakoi tulevaa), niin siinä vaiheessa kiinnitetään kissan huomion muualle. Jos ei sanoin, niin sitten hellästi koskettamalla tai pitämällä paikoillaan. Ja toki kehuja päälle, jos kiinnostus alkuperäiseen tekemiseen lakkaa.

  Tykkää

  • Meil ei ole eri huoneita, mutta muuten kyllä otan huomioon tekstisi! Ja olen itse asiassa ottanutkin, kyllä kyttään niitä enteitä.

   Ja siis Harmaan kurkunpää on kuitenkin _parantunut_ heinäkuusta niin että ei sitä vissiin liikaa riepotella kuitenkaan.

   Tykkää

 10. Voi Harmaa, sun pitää hankkii itelles joku kurkkkuhaarniska!

  Tykkää

 11. Mekin purraan kyllä toisiamme kurkusta, mutta meistä kummallakaan ei ole vaivoja hengityksen kanssa. Eri juttu se.

  Tykkää

 12. Vai että Ilonakkii… Mikä kumma näitä pikkumisuja oikkein vaivvaa? Meillähhii Tyyne käypi joskus miun kurkkuun kiinni, mut onneks miulla on Tuure ja äippä turvana. Ja miulla on sentäs omahhii iäni tallella, jotta voipi murista. Feliway seinässä on hyvä ja toimmii. Tyynellä tuntu toimivan myös Royal Canin calm -raksut. Tsemppiä vuan siulle, Harmoo!

  Tykkää

 13. Ei meitä pikkukisuja mikään vaivaa! Meil on vaan paljon engerkiaa! Sitä pitää purkaa! Musta ei tehdä huutolaislasta, byää! Käyn haistelemassa Feliwaytä tuol seinässä, jos se teitä lohduttaa! Enkä oo tänään .. tai no yhen kerran yritin kyllä painia Harmaan kanssa, mut kun se sanoo ”rääh!” niin ihminen kiljuu ”ILONA!” ja sit mun pitääkin lopettaa ja mennä vähäks aikaa sänkypeiton liepeen alle.

  Aina syyllistetään vaik mä oon vain oma itteni.

  Tykkää

 14. No voi nyt peeveli Ilonan enerkiaa! Mitä jos kokeilis Harmaalla ihan pantaa, jotain pehmeää, tottuiskohan se ja suojaiskohan se niin ettei kurkkuun kävis?

  Tykkää

  • En tiiä. Ei tää nyt niin traagista oo ku Harmaa tuolla esitti. Katotaan miten tää nyt etenee. Joinain öinä hengitys kuuluu enemmän, joinain vähemmän. Ei siellä asiat ihan huonosti oo kuitenkaan.

   Ei oo mahoton ajatus tuo panta.

   Tykkää

 15. onnimanni

   /  syyskuu 20, 2014

  Hei Ilona, meillä olisi tilaa noin reippaalle tytölle. Voisit tulla laittamaan pojat kuriin ja järjestykseen.

  Tykkää

%d bloggers like this: