Iso kulhollinen

Pääsen tänään työpaikalta kotiin vasta myöhäsiltana tai peräti yöllä (myös herra Harmaan iltalääke siis myöhästyy, kuten omanikin). Heräsin aamulla siis hiukan myöhemmin, annoin turreille ruokaa ja hoidin aamun muuten kuntoon. Juuri ennen lähtöäni eli noin puolitoista tuntia kissojen aamiaisesta otin esiin ison kulhon ja kaadoin sen täyteen kamujen yhteisiä lemppariraksuja.

Voi sitä epäuskoista onnea kun kulho laskeutui lattialle! Massut edellisestä ateriasta vielä täynnä turrit ryntäsivät onnessaan loputtomalle, kukkuraiselle raksukulholle. Eka kerta tämmöistä, woohoo!

Toivottavasti eivät sentään syö kaikkea. Kai niillä itselläänkin joku roti on, milloin on nälkä ja milloin ei.

Tai sit ei.

Kuva ei liity tapaukseen

Kuva ei liity tapaukseen

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. Oho. Olipa jänskä aamu! Kerrassaan kummallinen!

  Tykkää

 2. Kaisun

   /  syyskuu 25, 2014

  Juu ei. Rotia ei ole ainakaan meitin lähiössä havaittu, vaan aina kun edes vesihanan keittiössä avaa, korvaparit singahtavat paikalle, vaikka JUURI ÄSKEN on eväät tarjoiltu! Illalla vastassa tullee siis olemaan janoisia, pyöreän pinkeitä kissuuksia! ;D

  Tykkää

 3. Hih! Todennäköisesti syövät hyvillä mielin tyhjäksi koko kulhon ja kun aikanaan kotiudut, katsovat sinua eteisessä pyörein silmin, voisiko hieman saada yöpalaa?

  Tykkää

 4. Jänskättää jo. Toivottavasti siellä ei ole ykää ympäri kämppää. Alitajuisesti varmaan symppasin, kun itekin söin sellaisen laakin lounasta, että pinkeä massu alkaa nyt vasta laskeutua. Ei tarvi tänään enää mitään, eika ehkä huomennakaan. Heavy stuff…

  Tykkää

 5. Jee, se on joulu! Katettu pöytä päivin ja öin, pulleita massuja ja onnesta kipristeleviä tassuja :-)

  Tykkää

 6. Tulin kotiin jo vaille ysi. Ei jaksa loputtomiin. Kulhosta näkyi pohja hiukan! On ne olleet ahkeria. Ja aika painavia kissoja on täällä nyt.

  Tykkää

 7. Heh, ei mitään rotia :)

  Tykkää

 8. Hahah, meillä Lilli alkaa yleensä säännöstelemään muidenkin syömisiä, kun huomaa että en tuukkaan normiaikaan kotiin :D

  Tykkää

 9. Minä kanssa säännöstelen, kun tajuan että emäntä ei tuu kotiin yöksi. Yritän kieltää myös Maxia, mutta se hiipii silti välillä kupille.

  Tykkää

 10. Benun perikunta

   /  syyskuu 25, 2014

  Haluamme kameran, josta voimme seurata livenä Harmiksen ja Ilostuksen ruokailuja :)

  Tykkää

 11. Ju, ei mitään rajaa tai rotia. Näyttäkää mulle ruoka niin teen siitä selvän. Oon aika vakuuttunu, et jos jotain menee ”parempiin suihin” se tarkottaa just kissojen suita.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 12. Joo, se on kyllä huippua, kun aamupalan jälkeen saakin lisää ruokaa! Mut sit yleensä päiväruoka jää välistä ja iltaruoka saattaa myöhästyy, mikä on tosi tyhmää.

  Tykkää

 13. Ei saatu illalla enää mitään! Vettä vaan! Sit toi nukkui jotain 10 tuntii (”stressi poistui” seliseliseli) ja sit vasta saatiin lisää ruokaa!

  Tykkää

 14. Mikä se roti on? Voiko sitä syödä? Kysyy Anni… Juuri tämän takia meillä ei raksut tule kuppiin, vaan ne viskataan pitkin lattioita ja lounas laitetaan aktivointileluun.

  Tykkää

 15. Roti? Onko se sitä että syödään kaikki mitä tarjolla on ja sit ykätään? Mullon sitä. Jos on mahdollisuus.

  Tykkää

 16. Ihmisten horinoita, Anni ja Eppu… niitten puheista niin kannata välittää, pääasia että ruokaa on mielellään ihan karmeet määrät, aina! Sit voi ite valita, syökö heti vai kohta, vai sekä-että.

  Tykkää

 17. Ja ykääkö pureskelemattomat raksu vai eikö. :P

  Tykkää

%d bloggers like this: