Rohkea sylikissa

(Ilona) Ihminen sanoi, että oon ihan vellis enkä uskalla olla hänen sylissä kummiskaan yhtään. Tykkäsin, että uskallan mitä vaan ja oon sylissäkin vaikka miten pitkään. Ihan kuten haluan! Sit kokeiltiin (ei kuvaa). Toi laski mielessään kolkytviis sekkaa vapaaehtoista sylissäoloa. Eli niin kuin sanoin: ihan kuten halusinkin.

No on se sentään enemmän kuin mitä Harmaa viihtyy sylissä nykyään. Hei, NIIN.

IMG_0079.PNG
(Edit: Neiti Ilona juoksi iPadin näytön poikki. Valitsi katsottavaksi heiaheian ja sit olis pitänyt näköjään löytää vielä jokin jännä juttu kuuklella…)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Sä uskalsit, sä uskalsit! Ensi kerralla taas pikkasen enemmän!

  Tykkää

 2. Pitkä aika. T. Sulo

  Tykkää

 3. No niin, sä Ilona määräät ♥

  Tykkää

 4. Harmaa

   /  lokakuu 13, 2014

  Mut kävin mä petissä tänään kumminkin. Kahdesti kuljin seinänviertä ja kattelin. Koska ihminen oli petissä melkei koko päivän. Mut eihän siellä voi olla koska käkikello haluu aina olla siellä missä mä!

  Tykkää

 5. Kaisun

   /  lokakuu 13, 2014

  Haastan rohkelikoksi paljastuneen Ilonan seuraavaksi pelaamaan enkkaa! Sylissäolossa siis.. !
  Saa Harmaakin siten hengähdystauon.

  Tykkää

 6. Oho, mutta siis Ilonahan ei selvästi viihdy sylissä, koska sillä on niin paljon muuta puuhaa, mm. tietoteknisiä harrastuksia.

  Tykkää

 7. Ei kaikki ole sylikissoja. Ei sillä tarvi olla tekemistä rohkeuden kanssa. Jos ei halua, ei halua. (Mut en kyllä ymmärrä miksi joku ei haluaisi olla sylissä. Syli on pehmee ja lämmin paikka. Ja rapsutus hoituu samalla.)

  Tykkää

  • Zepa

    /  lokakuu 14, 2014

   No Ilonastahan ei nyt vielä tiedä mitä se on tai mitä siitä tulee… Niinhän Mustakin rohkaistui eri juttuihin vasta vuosien mittaan. Ja lopulta oli mun petissä joka yö. Snif.

   Tykkää

 8. Tuplataitava tyttö! :)

  Tykkää

 9. 35 sekkaa on ihan tosi paljon sylissä! Poliitikkojako sä haet apuun? :)

  Tykkää

%d bloggers like this: