Treeniä treeniä

Kukaan jaksa enää kuulla Ilonan edistymisestä – joojooo – mutta näissä treeneissä on myös pointti. Olisi kiva jos päivänsankari 1-vuotispäivänään näkyisi ihan vapaaehtoisesti edes hetken. Näyttää koko ajan mahdollisemmalta!

Pyysin naapuria, joka on kissatäti mutta jolla ei nyt ole kissaa, kattomaan meitä illalla. Selitin Ilonan huijauskaavan jne jota ei sitten tarvittukaan, koska naapurin tekstarin tullessa sainkin kissan napattua petiltä ja hups eteiseen missikisoihin.

Päästin typykän sylistä vasta huoneen puolella, niin että Harmaa oli jo käynyt nenittelemässä häntä ja moikkaamassa tätiä Ilonan nähden. Kyllähän typy lähti siitä sitten sängyn alle, mutta ei mitenkään kiireellä. Eikä vienyt kuin sekunteja, niin musta salama singahti huoneen toiselle puolelle katselemaan jännää vierasta tarpeeksi kaukaa. Tepasteli siinä aikansa, meni takas sängyn alle. Juteltiin herra Harmaan kanssa, ja eikös typsy kohta tepsuta taas näkyville. Meni jopa raapimapuuta lääppimään, ja nousi tuolille istumaan ja katsomaan. Pupillit oli tietty koko ajan vähintään oliivin kokoiset, mutta tällä lyhyellä vierailulla neitikissa oli siis näkyvillä ainakin 80% ajasta! Jee! JEE! Uteliaisuus voittaa jänskätyksen.

Mainokset
Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. JEE! Toivoa Ilonahavainnosta synttärikemuissa siis on :-)

  Tykkää

 2. Reipas tyttö! Uteliaisuus maan perii :)

  Tykkää

 3. Varo Ilona, Curiosity killed the cat! (But luckily satisfaction brought it back:) )

  Tykkää

 4. Jaksaa, jaksaa :)

  Tykkää

 5. Kaisun

   /  lokakuu 15, 2014

  Ihanaa! <3

  Tykkää

 6. Hyvä Ilona, rohkea tyttö! Voitko kertoa meidän Figollekin sitten, että AINA ei tartte mennä piiloon kun tulee vieraita? Mua ja meidän ihmistä se ei usko.

  Tykkää

 7. Vaadin, että istutaan lattialla ja puhutaan nätisti.
  Eikä tuijoteta vaikka oonkin nätti.
  Näillä ehdoin otan huomioon mahdollisuuden että näyttäytyisin.
  Voin asettaa lisää ehtoja ihan kuin mua huvittaa.
  Koska oon maailman kuningatar.

  Tykkää

 8. Runoilijatar! Oooohh….

  Tykkää

 9. Sofia, Olga ja palvelija

   /  lokakuu 15, 2014

  Kyllä sun pitää sitten myös synttäreillä esiintyä, ettei vieraat luule että et ookaan Kuningatar vaan joku vaatimaton palvelustyttö!

  Tykkää

 10. Hei Kuningatar, kerrotko sille yhdelle, että uusimmassa Kodin kuvalehdessä on aika iso juttu Cats of Gili -leidistä, josta mm. mä sain kuulla eka kertaa tän teidän blogin kautta. Kiitän korvien kallistamisesta, vaikken olekaan kissa.

  Tykkää

 11. Ilona

   /  lokakuu 16, 2014

  OOKOO! Kodin kuvalehti. Kiitti vinkistä!

  Tykkää

%d bloggers like this: