Pissivaras ja verivarkaat

(Harmaa) Tänään iski sekä pissivaras että verivaras. Mutta näytin niille!

Arvakkaa kuka torjui pissivarkauden!

Arvakkaa kuka torjui pissivarkauden! And proud of it!

Pissivaras oveloitsi tuolla vessassa, odotteli mua jonkun asetin kanssa. Meninkin pissille pienempään hiekka-astiaan, jolloin se ei saanut varastamaansa nostettua pois ennenku olin potkaissut siihen hiekkaa. Ha! Hyvin hoidettu, Harmaa! Siitäs sai!

En tiiä miten tää liittyy yhteen, mutta sitten mentiin taas autolla – verivarkaiden luo! Kyllä! Kaksi anastusta samana päivänä. Mutta tälläseks on maailma mennyt. Verivarkaita oli semmonen yks (aika tuttu jotenkin, varmaan ollaan tavattu ennenkin!) ja sit avustamassa tää Zepukka. Taistelin kunnolla! Valitettavasti ne keksi vastaiskun: Zepukka pois ja toinen hoitaja tilalle. Jäädyin! Annoin vaan mennä. Hirveen noloa nyt kun ajattelen. Hävettää. Ois vaan pitänyt pistää paikka remppaan.

Lopputulos näistä ällöistä kumminkaan ei ollu mikään paha. Ei tarvii pöpöttää renaaliruokia vaan, veriarvot on aikas hyvät. Saan syödä samojakin mitä Ilona, koska pääasia että syön – niin munkin mielestä! Reisilihakset ei oo enää sukkelan nuoret ja mahtavat, mut senhän tiesinkin. Muuten ei täs mitään. En oo ees lihonut, vaik toi yks niin väittää.

Paitsi että uumoilen, ettei se pissivarkausasia oo vielä loppuunkäsitelty…

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Kamalia tommoset varkaat! :C

  Tykkää

 2. Kauheita yllätyksiä!
  Musti on tässä vieressä ihan ihmeissään. Paikat remonttiin verivarkaudesta? Musti ei ole ikinä tullut ajatelleeksi tuollaista. Se vaan pitää tassua paikallaan ja nieleskelee ja toivoo, että tädit lopettais.
  Älä nyt ehdota mitään vaihtoehtoista käytöstä sille. Me mennään huomenna hammaskiven poistoon.

  Tykkää

  • Sellainen mäkin olin, kunnes ne varasti HUONOSTI. Noin toissavuonna. Siinähän sitten saavat miettii keinot kun eivät osanneet kerta hyvin.

   Tykkää

 3. Harmaa, sä et ookaan mikään turha jätkä. Rosvot kuriin!

  Tykkää

 4. Kyllä melkoisella mallilla on maailma, kun kaksi varkautta samana päivänä! Pidä varasi kaveri, niitä voi olla lisääkin!

  Tykkää

 5. Kiitos tuesta! Ihmiset on joskus niin kauheen ovelia. Ei tekisi mieli myöntää, mutta joskus ovelampia kuin kissat. Ei oo hyvä asia!

  Tykkää

 6. Johan on. Mutta sillä tavalla hyvä kuitenkin, että ruokaa saa syödä.

  Tykkää

 7. Hurjaa! Meiltä ei onneksi ole yritetty varastella. Onneksi asutaan niin kaukana isoista kaupungeista, ettei kukaan osaa tänne varastelemaan (toivottavasti..).

  Tykkää

 8. Multa ei oo kans varastettu pissiä ikinä… Aikamoisen kohun saa toi Harmaa nostettua siitä. Miksei multa varasteta? Olis kiva kohuttaa :-D

  Tykkää

 9. Seurasi varkaudesta sitten hyvääkin! :) Mahtaisikohan toisestakin varkaudesta seurata jotain kivaa? ;)

  Tykkää

 10. Ihme rötöstelyä! Ensin varastellaan huonosti ja sit vielä uudestaan? En unohtais. IKINÄ. Tsemppiä rikoksen uhrille!

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

 11. En unohda mäkään! Kun huonosti varastivat tassusta, sattui! Mutta nyt kyllä hyvin hämäsivät, kun jäädyin vaan. Rispekt.

  Tykkää

 12. Tuo oli kuitenkin hyvä, että tuli helpotusta ruokavalioon. On kyllä hyvä pitää ihmiset varpaillaan ja näyttää, ettei unohda huonoa kohtelua. Ne on sitten varovaisempia ja huolellisempia, voi tulla vaikka bonusrapsuja ja herkkuakin, kun hyvittelevät entisiä?
  – Miiru –

  Tykkää

 13. Voi Harmaa ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: