No voi perkele

Onneksi käytiin testaamassa veret Vallilassa vaikka kukaan ei ollut kehottanut! Pitkäaikaissokeri on Harmaan veressä koholla. Sen se kortisoni tekee, saatana. Nyt ei muuta kuin yhteyttä HauMaussa kortisonin määränneeseen lääkäriin, sillä ei me nyt tästä vielä diabetestäkin ruveta ottamaan.

Kyllä nyt kiroiluttaa niin paljon että pakko lopettaa kirjoittaminen.

fruk

Mainokset
Edellinen artikkeli

34 kommenttia

 1. No voihan p. Uskaltaako sitä arvoa kysyäkään?

  Tykkää

 2. Voi äääääh!

  Tykkää

 3. Mä vielä kirjoitin pari viikkoa sitten sille joka määräsi alunperin tään kortisonin. Se vastasi vaan, että kissat kestää kortisonia oikein hyvin, ja kehotti vielä nostamaan annosta pariksi viikosi. No en saatana nostanut, ihan hullu sentään ole. ONNEKSI en nostanut, hyvin näyttää tääkin riittävän. Voi vitun vittu tään kaa. Lääkärillehän tää on vain yksi kissa, mulle tää on asuinkumppani ja MUN kissa.

  Tykkää

 4. Mutta eihän vuodessa ole päiviä kuin sen 365. Eihän se luku silloin voi mitenkään olla isompi.

  Tykkää

 5. Eikä! Typerää touhua.

  Tykkää

 6. Kaisun

   /  lokakuu 27, 2014

  No voi! :(
  Mutta toisaalta jos tuo on vain kortisonin aiheuttamaa, eikö tilanne palaudu kuurin päätyttyä? Ja jos munuaisarvot olivat edelleen ok, niin mitään diabeteksen pitkäaikaisvaurioita ei ole vielä havaittavissa. Tää on nyt kaikki humaanipuolen muinaiseen tietoon perustuvaa..
  Tsemppiä kadonneen pissinäytteen metästykseen!

  Tykkää

  • Noi miettii nyt, muutetaanko lääkitystä. Tällä viikolla pitäis kuulua lisää.

   Mä vaan sitä,kun Musta välillä joutui vaikka parin viikon kortisonikuurille, niin lekuri varoitti että verinäyte sen jälkeen ettei k. vaan kehitä diabetesta lisäksi. Ja nyt Harmaan kortisonikuuri kestää _kuukausia_ joten pikkasen tässä rupes hälytyskellot soimaan sisällä. Ja hyvä että rupes.

   Tykkää

 7. Voi rotta. Toivotaan että asettuu. Sitä se kortisoni teettää, kyllä. Vaikka toiset on tietty herkempiä kuin toiset, joillekin tulee ongelmia aikaisemmin ja toiset saa syödä pitkäänkin ilman ongelmia. Seuratahan sitä pitää. Toivotaan tosiaan että löytyy uusi lääkitys!

  Tykkää

  • Ihan muuten uteliaisuudesta, millainen kortisoniannos Harmaalla on ollut?

   Tykkää

   • Zepa

     /  lokakuu 27, 2014

    Viis millii kahdesti päivässä.

    Tykkää

    • Oho, kuulostaa paljolta! Aika paljon enemmän kuin me on saatu. Figo sai (silloin kun sen suuta on hoidettu kortisonilla) 5mg kerran päivässä viikon ajan, ja sitten annos on puolitettu ja jatkettu useampi viikko. Ja nyt Friedellä on 2mg kerran päivässä, joka loppuviikosta puolitetaan kahteen milliin joka toinen päivä. Tietty eri vaivat, eri hoito ja Harmaa voi olla isompikin kuin Figo, mutta silti on aikalailla isompi annos.

     Tykkää

 8. Olipa onni, että otit näytteen! Toivottavasti arvot saadaan takaisin normaaliksi! :( Kauan kortisonikuurin pitäisi vielä jatkua? Tosi isolta annostukselta kuulostaa, varsinkin kun eikös kurkku ole jo paljon parempi?

  Tykkää

 9. Zepa

   /  lokakuu 27, 2014

  Hengitys ei vingu, mutta maukumisääni on huono rääh. Tämä kuuri kestäisi nyt vielä ensi viikkoon, sitten annos puolittuu. Ellei tyypit nyt mieti uusiksi.

  Mua kiusaa koko tilanne ihan helvetisti. Olen koko ajan tiennyt että annos on iso, mutta olen kuvitellut että lääkäri tietää mitä tekee. Vaan niin tässäkin kuin kaikessa muussakin; ite pitäis hankkia joka jumalan alan koulutus että voisi hoitaa kaikki asiat itse, koska ei niistä toisten hoitamina näytä tulevan lasta ei paskaa.

  Tykkää

  • Zepa

    /  lokakuu 27, 2014

   Puolitin annoksen nyt, koska lekurin aikataulun mukaan se kuitenkin puolittuisi viikon päästä.

   Tykkää

 10. Pauliina

   /  lokakuu 27, 2014

  Mun edesmennyt mustavalkoiseni söi pitkään 5 mg päivässä astmaan eikä mitään veriä koskaan otettu, koska en itse tienyt ja kävin lähiöeläinlääkärillä (puoskarilla). Sit menin Felinaan ja homma muuttui täysin. Felina ja Catvet on nyt Helsingissä ne mestat missä käyn jos tarviin jotain rokotusta kummempaa.

  Tykkää

  • Zepa

    /  lokakuu 27, 2014

   Felinalla on hyvä maine. Siel on tähystyskin mutta viimeks kun sinne soittelin, oli vain laitteet ei henkilöä. Oisko ollut lomalla vai olematon. Stressaa kyllä helvetisti vaikka tiedän että tää sokruhomma tästä vielä korjaantunee. Mut kun ei voi yhtään enää luottaa että kukaan tajuaisi kissoista mitään. Vallila on meitä lähinnä, siksi sinne on ollut niin kätevä mennä. En tiiä josko pitäis taas suunnata Felinaan. Pedon kanssa siellä käytiin, mutta Pedon lopettamisesta siellä jäi paha maku suuhun, eivät hoitaneet mitenkään tyylikkäästi kyllä sitä.

   Tykkää

 11. Voi hevonp… Onneksi Zepa osaat olla varpaillasi näitten terveysjuttujen kanssa.

  Älä Harmaa rupea imeläksi jätkäksi, oot jo ennestään ihan tarpeeks makee!

  Tykkää

 12. Pikaliuskatestissä sokeria kaksi plussaa (pissivaras iski siis) eli onhan täs nyt tosielämää taas. Ja kun mä kysyin kuurin alkaessa HauMausta, että mites ne sivuvaikutukset. Ei kuulemma muuta kuin kortisonin puutteen sivuvaikutus on kuolema. Sitten tosiaan pari viikkoa sitten kirjoitin sinne, kun olin edelleen huolissani. Ei muuta kun laita vaan isompi annos jos huvittaa. (EN LAITTANUT) Ja nyt sitten ollaan tässä. HauMaussa on kuulemma kortisonin korvaava hoitoidea. Odottelenpa tässä nyt sitten sitä. Oisko voinut käyttää alunperinkin sitä tään myrkyn sijaan?

  Kyllä niin on mennyt luotto ihan kaikkeen.

  Tykkää

  • Toivottavasti nämä sokerit häviävät kortisoonin lopettamisen myötä ja toivottavasti korvaava on hyvä!

   Tykkää

  • Ihan uutta tietoa, ettei kortisonilla olisi sivuvaikutuksia. Tähän asti on luultu, että vähintäänkin turvotuksia ja ruokahalun tai janon lisääntymistä tulee ”kaikille”. Pitkässä käytössä sitten riskinä on esim. diabetes-, osteoporoosi-, ja lisämunuaishommia. Mutta myrkkyihin sen verran, että kaikki lääkkeet on myrkkyjä, eikä täysin turvallista lääkettä ole olemassakaan. Siinä kortisonin korvaavassakin voi olla ”mutta”, jonka takia sitä ei alunperin kokeiltu. Ja kortisoni on kuitenkin tunnettu, käytetty ja kaikesta huolimatta hyvin siedetty lääke, joka tehoaa myös. Sivuvaikutusten tulemiseen tai tulematta olemiseen vaikuttaa suurinpiirtein tähtien asennotkin, koskaan ei voi tietää kuka saa mitäkin ja miten vähästä.

   Toivottavasti korvaava toimii hienosti ja sokerit laskee ja turvotuskaan ei palaa takaisin. Tsemppiä kaverit! Hankalia nämä, välillä tosiaan tuntuu, että teet niin tai näin, niin aina on joku pielessä. Ollaan hengessä mukana!

   Tykkää

 13. Nyt loppui tää Haumau-paska. Me mennään tahystykseen ensi viikolla Felinaan ja katotaan, onko lääkitykseen edes mitään syytä enää. Haumausta ei nyt irtoo muuta kuin kortisonin puolitus, jonka aloitin jo eilen.

  Tykkää

 14. Kaisun

   /  lokakuu 28, 2014

  Älä sit hämmästy, mut Suvihan ei ole enää ”Felinassa”..

  Tykkää

 15. Silti siellä on se tähystysvehje ja se on edelleen kissaklinikan nimellä…

  Tykkää

 16. leena japojat

   /  lokakuu 30, 2014

  Voi teitä. Otan niin osaa huoleesi. Kun nyt tilanne selviäisi, mitä Harmaa tarvitsee ja mitä ei. Voimia sinulle ja Harmaalle hyviä päiviä.

  Tykkää

 17. Meidän tohtori on Felinan Teija Viita-aho ja mä luotan Teijaan 100 %. Teija hoiti myös meidän blogissa kerrotusta Röllistä, kun hoidot meni persiilleen Viikissä ja Cat Lady tilasi ajan sitten Teijalle eli ammattitaitoa löytyy ja koska Teija taitaa olla Felinan nykyinen ”Suvi” niin muutkin eläilääkärit ovat varmaankin aika laadukkaita.

  Tsemppiä teille hei kaverit, toivottavasti Felinasta löytyy apu .

  Tykkää

  • Sama Teija meille varattu.

   Tykkää

   • Tosi hyvä, perusteellinen ell joka on kiinnostunut potilaasta ja sen hyvinvoinnista !

    Nyt vasta tajusin, kuinka tujakka toi teidän annostus kortisoniin on ollut ! Mietin nimittäin Nisurin annostusta, joka on maksimillaan ollut 5 mg tabletti päivässä, pisimmillään noin kuukauden ajan. Toki hoidetaan ihan toista asiaa kun meillä, enkä mä ole mikään ell että osaisin edes oikeasti näitä kahta vaivaa suhteuttaa toisiinsa mutta silti, aikamoinen annostus…

    Tykkää

    • Olin huolissani siitä alusta asti! Kysyi Haumaun ukolta, mitä hän olisi tehnyt jos olisi ollut oma kissa. Kuulemma saman hoidon olisi laittanut. Sel-vä.

     Tykkää

 18. Täällä kanssa koko katraan kanssa hengessä mukana. Johan nyt Harmaalla on pomppuinen aika elämässä, toivottavasti apu löytyisi sieltä uudelta lääkäriasemalta.

  Tykkää

 19. :( Tulee niin voimaton olo, kun täytyy kovassa paikassa luottaa asiantuntijoihin, jotka eivät niin asiaansa tuntevilta välttämättä vaikutakaan. Toivottavasti tähystyksestä tulee helpottavia uutisia.

  Onneksi Felinassa on Tarun hyväksi toteama lääkäri. Meillekin jäi vähän huono maku Felinasta tähän asti ainoaksi jääneeltä kerralta.

  Tykkää

 20. Kiitos teille kaikille. Onneksi herra H sentän voi ihan hyvin, tai siis on normaalin oloinen nykyisenä vanhempana versiona itsestään. Kyllä niin odotan että päästään tähystykseen ja toivottavasti saisi lopettaa koko lääkintähössötyksen, että kissa pääsisi olemaan oma ittensä ja katotaan sitten, onko se oikeasti vanhentunut vai ei.

  Tykkää

 21. Voi ……
  Ei kiva, ei kiva postaus ollenkaan! Nyt on tassut ja peukut pystyssä ja kaikki käsnät tiätty! Tsemppiä!

  Tykkää

%d bloggers like this: