Felinassa

Ollaan pojan kanssa Felinassa, toiveena päästä lääkityksestä eroon. Kuten Taru sanoi, tää Felinan Teija on IHAN JOTAIN MUUTA. Se tohtoroi pelkästään kissoja, eli se osaa, in real life osaa.

Katsottiin kurkunpäävideot ja ollaan tutkittu muutenkin. Olkapään tienoosta löytyi jokin jännä, näyte siitä kohta. Tuskin tähystetään kurkunpäätä, koska hengitys kuulostaa ihan hyvältä.

Jatkuu…

Mainokset
Edellinen artikkeli

11 kommenttia

 1. Plajon hyviä uutisia nyt, ja mainiota vointia hra Harmaalle ♥

  Tykkää

 2. Ääh, siis PALJON piti kirjoittamani. Kumma kun noinkin lyhyeen lauseeseen pystyy tekemään kirjoitusvihreen.

  Tykkää

 3. Zepa

   /  marraskuu 6, 2014

  No onhan tääl ikäviäkin uutisia. Mä en tajua miten se haumaun ukko pystyy olemaan niin välinpitämätön siitä että olen huolissani sivuvaikutuksista. No, nyt on sitten diabetes. Saatana. Todennäköisesti se paranee koska on tullut kortisonista. Mutta piikityksiä opetellaan siis nyt, ja ihmettelen miten saan kissan pysymään paikallaan niin että voin pistää mut ehkä tää kohta selvii.

  Se olkapään pökkö on rtg ja ultrattu, ei saada kummemmin selvää mutta seurataan.

  Harmaa on koko ikänsä myös purrut yhdellä hampaalla alaleuan ikeneen mut sitäkään ei oo kukaan lääkäri huomannut ennen tätä.

  Tykkää

 4. Zepa

   /  marraskuu 6, 2014

  Ja kortisonista päästään eroon vähitellen vähentämällä ettei elimistö vielä lisää sotkeennu.

  Harmaa-parka! Niin hyvin oon yrittänyt pitää ja sit tämmöinen ruljanssi kuitenkin. Autokyytejä, kopelointia, piikityksiä. Onneks ei nyt rauhoitusta.

  Tykkää

 5. Sen verran voin lohduttaa, että insuliinipiikin antaminen on todella helppoa. Neula on niin pieni, ettei kissa sitä käsitykseni mukaan edes tunne! Jos minä olen pysytynyt pistämään Helmiä, niin sinä ihan varmasti pystyt myös pistämään Hra Harmaata. Jos nimittäin pystyy antamaan kissalle pillerin, niin tämä on sitten pikku juttu!

  Tykkää

  • Pillerit on helppo, sen kun heittää luukun takaseinää kohti ja lukitsee suun hetkeksi… No, äsken pistin ekan insuliinin. Kai se meni vaikka onkin näkymättömän pieni annos, 1 yksikkö.

   Tykkää

 6. Tsemppiä teille! Toivottavasti se diabetes tosiaan menee ohi kunhan kortisonista pääsette. Sitä kortisonia on siis jo nyt vähennetty ja hengitys silti kuulostaa hyvältä? Eli entinen vaiva ei ole palannut?

  Onneksi nyt pääsitte hyvälle lääkärille! Harmaalle tietty tukalaa kaikki tutkiminen ja muu, mutta toivottavasti nyt helpottaa!

  Tykkää

  • Hengitys kuulostaa niin hyvältä että kurkkua ei edes tähystetty. Kortisonia vähennetään edelleen. Insuliinia tökitään sisään 2 krt/vrk.

   Tykkää

 7. Tsemppiä meiltäkin, jos joku osaa hoitaa se on todellakin Teija! Pöyristyttävää eläinlääketiedettä siellä haumaussa on kyllä harrastettu, hoidettaessa yhtä vaivaa sairastetutaan potias toiseen tautiin :/

  Tykkää

%d bloggers like this: