Movember, kans

(Harmaa) Jaa! Jos täällä nyt viiksistä aletaan, niin on mullakin! Älkää suotta kiinnittäkö huomiota taka-alalla näkyvään naamaan. Tai pitäähän siihen kiinnittää huomiota, mut ei just nyt!

Näin! Huaaaaahhhh!

Näin! Huaaaaahhhh!

Otettiin päikyt taas yhdessä. Voitte uskoa, ettei ollut mun valinta. Mut tuo pentu on nyt vaan tuollainen. Aina tunkee.

paikyt

Kiitos muuten kaikista rohkaisuista tuol kommenteissa. Ne autokyydit on ihan hanurista. Olin tosi raivona jo kotimatkalla kun koppaa ja autoa loputtomiin! Mut siellä perillä toisessa paikassa oli kyllä aika kivaa ja vain vähän pelottavaa. Siellä oli tosi lempeä lässyttäväinen täti! <3 Tykkään! Vähän jänskätti kun panivat selälleen ja varastivat pissiä. Sit vähän jänskätti kun ajelivat karvoja. Mut onneks valot ei sammuneet missään kohtaa eikä ollu krappista jälkeenpäin.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Komeat viikset sullakin! niissä vasta tuuheutta on!

  Se pissinvarastushomma on jännää. Meiltä on molemmilta varastettu monta kertaa silleen selällään. Ja ajeltu karvoja kans samalla. Mutta kyllä se siinä menee. Tsemppiä kaveri!

  Tykkää

  • Ai? Kattokaas kun multa ei otettu pissikarvoja pois ollenkaan, mul on vaan nuo kaksi muuta paikkaa, pattikarvat ja piikkikarvat hävis. Tai se mikään patti ees oo, joku isu..imsu.. imusolmukas ehkä.

   Tykkää

   • Ai! Meillä on aina surrattu masusta villat pois ja sitten on se Ultra (ja ne tosi-inhottavat aineet, jotka mahan päälle laitetaan) ja sitten neulalla pistetty siihen mistä karvat surrattiin ja otettu pissiä. Erilainen systeemi sulla!

    Toivottavasti sun solmukas ei oo paha juttu. Ei saa olla paha juttu.

    Tykkää

    • Harmaa

      /  marraskuu 7, 2014

     Joo erilaista näyttäis olevan. Massusta karvat, semmoinenhan paleleekin… Se imusolmukas, siitä ei vielä tiiä, pitää katella sitä myöhemmin. Nyt pitäs saaha tuo haima futaamaan enste.

     Tykkää

 2. Kaisun

   /  marraskuu 7, 2014

  Voi, mitkä herrasmies tursakkeet ja turbotyynyt kirsun molemminpuolin kans!
  Taustan kontrasti vaan parantaa viiksien näkyvyyttä.. <3

  Tykkää

 3. Ihanat yhteiskuvat! Taitaa Ilona haukotella tuossa toisessa kuvassa, viikset on siihen malliin sojossa. Haukotus tarttuu!
  Hyvin suoriuduttu lääkärireissusta, Harmaa!

  Tykkää

 4. Otto Kulta

   /  marraskuu 7, 2014

  Syystä ja perustellusti voi herra Harmaa luottaa viiksiinsä. Confidence by moustache is the word!
  Autokyyti yms hanurikokemuksista: lempeän lässyttävät tädit yleensä varmistavat, että kaikki kääntyy parhain päin. Luota kissakomistusten ja lässytätien pyhään allianssiin.

  Tykkää

 5. No kiva ettei automatkalta tullu krappista! Et is muuten ehkä jaksanu esitellä sun komeit viiksiä.

  Tykkää

%d bloggers like this: