Karjuva kissa

(Harmaa) Viime yönä nukuttiin pari tuntia ihmisen kainaloissa. Kumpikin omassaan, toki. Likka kyllä yritti tunkea viereeni, luonnollisesti, mutta ihminen tajuu aika hyvin – siirsi sen toiseen kainaloon. Typsy tyytyi siihen. Sain olla rauhassa. Kehrättiin kaikki kolme lujaa. Ihminen tykkäsi, että ihan älyttömän hieno hetki.

(Ilona) Mutta aamu oli ihan toisenlainen :-( Ruuan ja lääkinnän jälkeen peippailtiin siinä keskenään ja ihminen yritti mennä takas nukkumaan. Mutta Harmaa alkoi karjua mulle vähän väliä, siis oikeasti huusi hulluna! Ihminen nousi välillä kattomaan mitä ihmettä ja pitääkö vetää erotuomarinpaita päälle. Joku mun kultaa vaivasi: se karjui sekä mulle että lammashiirulle. Ja tauko. Parikyt minuuttii ja alkaa taas. Meillä kummallakin oli silmät niin suurina että pupillit meni melkee korvissa saakka.

En tiiä. Olihan se aika kamalaa, mut ei se käynyt kimppuun kuitenkaan. Hitsi tätä perheväkivaltaa (tai sen uhkaa). Mitä jos mä nyt asunkin hullun kans?

On se nyt päivällä ollut kuitenkin ihan normaali.

(Harmaa) Hei. Älkää mua kattoko! En mä tiedä! Sain aamulla puolikkaan kortispoonia ja yhen yksikön insulaatiota. Ja hyvää ruokaa. Emmä tiedä mikä se raivohuutokohtaus oli!

Ei mua saa vihata, olen pieni ja nätti!

Ei mua saa vihata, olen pieni ja nätti!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Huolestutti hetken yöllä, koska Harmaa myös kuorsasi. Sitä ei ole tapahtunut viikkoihin (viimeksi https://miumau.wordpress.com/2014/08/16/moi/ ) ja tietenkin tuli mieleen, onko kurkunpään parantuminen nyt kääntynyt pahaan suuntaan… Mutta ei kai, koska se kuorsasi vain silloin kun oli pienellä kerällä kainalossani. Lattialla ja muualla nukkuessa oli ihan hiljaa.

  Tykkää

 2. Toivottavasti ei oo toi karjuminen oire jostain kivusta tms.
  Ehkä kyseessä on kuitenkin vain kuuhulluus.

  Tykkää

 3. Olisikohan kuorsaus vaikuttanut unen laatuun ja aiheuttanut äkäisyyttä? Toivottavasti ei toistu, vihainen karjunta on pelottavaa kuultavaa. :(

  Tykkää

  • johanna ja Pomo-kissa

    /  marraskuu 9, 2014

   noh, karjui se yksi tosi iso leijona-kolli eläintarhassa. Oli varmaan Latz loppu. Ehkä Harmaa vaan tosi suuttunut jostain?

   Tykkää

 4. Voi Ilonaa, kun se on söpö tuossa kuvassa! Toivottavasti Harmaaseen ei nyt ole iskenyt mikään keski-iän kriisi tms.

  Tykkää

 5. Zepa

   /  marraskuu 8, 2014

  Ei nuku kukaan kun aikuinen kissa karjuu. Melko pelottavaa…

  Tykkää

  • Ei kyllä nuku silloinkaan kun leijona karjuu, kokemusta on. Kerran Englannissa olin ystävien talovahtina ja he olivat unohtaneet kertoa, että ihan lähellä oli pienimuotoinen yksityinen eläintarha. Heräsin leijonan karjuntaan ja olin kyllä aika shokissa. Mun piti vain vahtia kissoja, koiria ja hevosia!
   Harmaan sisäinen leijona on heräämässä…?

   Tykkää

 6. Pauliina

   /  marraskuu 8, 2014

  Harmaan verenpaine on varmaan mitattu Felinassa?

  Tykkää

 7. Oho! Ihan yllättäen tuolleen. Outoa teillä! Toivottavasti ei tapahdu toiste! Jos lääkkeet teki oudon olon ja siksi suututti?

  Tykkää

 8. Oho. Onpa ihmeellistä! Toivottavasti ei toistu enää.

  Tykkää

 9. Täällä on heräilty marrashorteen kourista, joten katsottiin nyt vasta edellisetkin postaukset: Ilonalle ihanaa, alkanutta uutta ikävuotta; hienot lahjat ja juhlat! Ja mitkä söpöilyviikset, wau :-).

  Voimia Herra Harmaalle saada elimistö tasapainoon, hyvä kun löytyi sopiva lääkäri avuksi. Karjuminen kuulostaa varmasti hurjalta, toivottavasti oli jokin ohimenevä ärsyyntymishetki. Tsemppiä ja jaksamista koko huonekunnalle!

  Myös Herra Harmaan viikset ovat komeat katsella :-).

  Tykkää

 10. Onhan tää vähän jännää taas, joo. Ai niin, unohdin kertoa yhden hassun hetken. Kun kissat oli vähän aikaa kainalossani samalla puolella, Ilona yritti selvästi löytää Harmaalta tissiä. Seurasin kädellä sen suuta, kun en meinannut uskoa, mutta semmoista se oli. Vähänx noloo vanhalle ukolle :-D

  Tykkää

 11. On ollut kyllä Harmaalla kestämistä. Ilonan lähentelyt ja eläinlääkärit ja lääkkeet. Viimeinen pisara, että toinen yrittää vielä tissiäkin imeä.
  Just kun teillä oli niin ihana ja rauhallinen kehräyshetki kolmeenpekkaan, ja sitten alkoi tuo pelottava karjunta.

  Tykkää

 12. (illalla)

  Jee, karjunta selvisi! Oltiin Ilonan kanssa vessassa kun Harmaa alkoi möykätä yksinään keuhkojensa täydeltä kartanon eteläsiiven puolella. Syöksyin äkkiä katsomaan, mikä meininki. Yksi Lauran tuomista designhiiruista (Wallu: fleeceä ja valerianaa) suussaan tää huutaa sen kun ehtii.

  Aamullakin olin näkevinäni yhden hiiruista Harmaalla (Mimmi: lampaanvillaa ja mirrinminttua) kun se kiljui, mutta aamupöpperössä ei voi olla varma. Mutta nyt siis tiedetään: Ilonan kolme lahjahiirua menee kaappiin yöksi, pääsevät vapaaksi päiväsaikaan :-D Ja kiva hiljaisuus vallitsee kun nukutaan.

  Liian kiihkeitä hiiruja, ou boi, enpä uskonut tätä näkeväni!

  Tykkää

  • Laura

    /  marraskuu 9, 2014

   Huhhuh, olikohan ne liian stydiä kamaa sittenkin?! :D Parempi annostella varovasti ja valvonnan alla siis, muutenhan saattaa lähteä viihdekäyttö ihan tassusta!

   Tykkää

 13. Huumehet pistää huutamaan. Olisiko valeriana sellainen tuttavuus, että pistää villiksi?

  Tuosta tissistä tuli mieleen kun Epun velipojalle Nelsonille tuli tyttöystäväksi Fanny-penska niin Nelson yritti ystävällisenä setämiehenä imettää Fannya niin että joutui ihan lääkäriin asti, kun tissit kuivahtivat ja piti hakea salvaa rohtuneisiin nisiin.

  Tykkää

  • Wallu-hiiressä on just valeriaanaa. Uskomaton vaikutus. Huuto on aina vaan yhtä pelottavaa vaikka nyt tietää syynkin :-D

   Tykkää

 14. Kaisun

   /  marraskuu 10, 2014

  Se olikin siis HYVÄ PÖSSIS! ;D

  Tykkää

 15. Valeriaana :) Joku nainen siis ;) Tiätysti!

  Tykkää

 1. Hiiruhuutelija | Herra Harmaa ja neiti Ilona
%d bloggers like this: