Herra Harmaan voinnista, osa 6

Kun ei tästä nyt näinkään tule mitään. Kortisonia on vähennetty, ja Harmaan hengitys on taas muuttunut huonoon suuntaan. Jo yli viikon olen kuullut hengitystä, kun kissa rentoutuu, ja eihän kissan hengityksen siis pitäisi kuulua. Nukkuessaan se taas kuorsaa niin että kuulen sen toisinaan korvatulppien läpikin, huoneen toiselta puolen.

Mun pitää yrittää saada aikaisempi aika Felinaan. Meillä on nyt aika varattu viikon päästä maanantaille, mutta kun en voi olla varma etteikö tää menisi koko ajan huonompaan suuntaan. Kortisonia me ei tarvita, mutta jokin hoito tuohon kurkkuun pitää saada. Onneksi herra voi muuten hyvin ja mm. on saanut takaisin yhden kadonneen tapansa, eli tulee sinne pöydälle, missä on käytössä oleva läppäri :)

hannathassut

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Voi pahus! Toivottavasti saatte ajan ja vaivaan löytyy hoito. Kyllä teille nyt kerääntyy näitä juttuja tarpeettoman paljon.

  Tykkää

 2. No voihan kurjuus. Toivottavasti vaivaan löytyy joku ihan oikea apu.

  Tykkää

 3. Voi pahus. Ei kiva. Toivottavasti saatte ajan pian.

  Tykkää

 4. :( Toivottavasti muu hoito löytyy!

  Tykkää

 5. Voi että :-( Toivottavasti nyt aika saadaan ja apu samalla.

  Tykkää

 6. Niinpä. Poika voi onneksi ihan hyvin. Painivat tuossa äskenkin niin että x-hypyt ja muut tykötarpeet oli oikein hyvin mukana.

  Tykkää

 7. Harmi tuo hengitysäänen takapakki :-(. Toivottavasti apu löytyy. Onneksi leikki sujuu, se piristää kaikkien mieltä. Hyvä x-hypyt!

  Tykkää

 8. Voi ei ! Peukutellaan täällä, että aika löytyy ja hoitokeino kanssa koska toi ei nyt kauhean hyvä juttu ole.

  Tykkää

 9. Saatiin aika perjantaille ip! Jääpä yhden viikonlopun huolet pois. Tänä aamuna – vaikka ei ois tarvinnut – sain taas pissinäytteen. No otin, kun osui suoraan kohdalle. Edelleen tyyny jäi keltaiseksi; ei sokrua!

  Tykkää

 10. Onneksi sentään sokerittomuus ja Harmaan hyväntuulisuus ovat pysyneet ilahduttavina. Toivottavasti hengittelyynkin löytyy joku tolkku (sivuvaikutuksitta). Hyviä x-hyppyjä ja päätoimittajan hommia Harmaalle!

  Tykkää

 11. Tänksis! Ihan hyvin mää voin.

  Tykkää

%d bloggers like this: