Herra Harmaan voinnista, osa 8

Näytepalat kurkusta on otettu ja tutkittu. Siellä on krooninen tulehdus- ja ärsytystila, joka ei oo kissoilla kovinkaan harvinainen. Näytesolujen perusteella (”lymfo-plasmasyyttisissä kroonisissa tulehduksissa”) kortisoni on se, jolla pitäisi jatkaa vielä pitkään ellei vaik koko missen loppuikä. Pari muutakin lääkettä on, mutta ne on vielä kamalampia myrkkyjä – sivuvaikutukset!

Koitetaan nyt silleen että jatketaan sekä pillerikortisonilla että hengitettävällä. Kunhan Harmaa alkaa kuulostaa oireettomalta, voidaan jatkaa pelkällä hengitettävällä, jotta päästäisiin sokeritaudista eroon.

Yritän varastaa pissiä taas viikonloppuna, ja ensi viikolla joku ilta hakisin varmaan tuon hengitysmaskin ja ohjeet.

Jaa mää vai?

Jaa mää vai?

(Ilona) AI JAA?!!? TÄÄ EI SITTEN OLLUTKAAN ALUNPERINKÄÄN MUN VIKA?? KIITTI PALJON KUN EHDIT SYYTTÄÄ! Mun rakkaus voi olla rajua mut ei se oo hengenvaarallista. NIIN.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

20 kommenttia

 1. Mamma N

   /  joulukuu 4, 2014

  Taas oppi jotain uutta. Herra Harmaalle toivotaan hyviä vointeja ja rakkautta!

  Tykkää

 2. Pikaista paranemista, Herra Harmaa! <3

  Tykkää

 3. Pauliina

   /  joulukuu 4, 2014

  Hei jos sä tarviit sitä maskia niin multa saisi ilmaiseksi sen ihmisvauvoilla käytettävän version. Mun astmakissa käytti sitä menestyksekkäästi monta vuotta. Se lääkehän on ihmisten astmalääke ja kissamaski aerokat vaan törkeen kallis. Googlaa babyhaler jos haluut katsoa millainen ihmisvauvaversio on. Tai osta apteekista babyhaler jos uuden haluat :)

  Tykkää

  • Kiitti, voisinpa tosiaan ottaakin koska luottokortti vinkuu aika tiuhaan nyt näissä elukkaisasioissa tätänykyä! Olikse niin, että asut Hgissä? Tavataanko jossain? Laitatko mulle mailii zepander gmail.com joo?

   Kiehtova tarjous :))

   Tykkää

 4. Ai eiks se ollutkaan sun vika Ilona? No se on tietty hyvä!

  Tykkää

 5. Ihanaa, kun vaiva on hoidettavissa vaikkakin kortisonilla :/ Email laitettu sulle tulemaan, vastausta odotellen :)

  Tykkää

 6. En minäkään ollut tällaisesta kuullut, hyvä nyt että on tieto vaivan syystä! Harmi vain, että kortisonia tarvitaan edelleen, toisaalta se on mukava tietää, että Harmaa sai kuitenkin alun perinkin oikeaa lääkettä, helpotus. Aikamoista tasapainoilua tämä eri tautien kanssa. Tsemppiä ihmiselle ja hyviä vointeja Harmaalle <3

  Tykkää

 7. Kiitti kannustuksesta, kamut! On hienoo tietää että kamutkin välittää eikä vaan kotiväki! Oikeesti mä voin ihan hyvin kunhan saan jotain lääkkei. Nyt on taas kuulemma tulossa joku uus hengitysjuttu, kääk. Vähän jänskättää jo :-/

  Tykkää

 8. Ihanaa, ettei syy ollutkaan Ilonan! ♥ Kovasti voimia sairautta vastaan taisteluun ja pikaisia eroonpääsemisiä pillerikortisonista ja diabeteksestä! ♥

  Tykkää

 9. Onnea lääkintähommiin ja muihin! Toivottavasti löytyy tasapaino juttujen kesken. Silitykset potilaalle (ja Ilonallekin, jos se suostuu)!

  Tykkää

 10. No onneks ei ollu mitään ihan hirveen kauheen kamalaa siellä kurkussa vaikka ei toikaan kivalta kuulosta. Toivottavasti hoitotasapaino löytyy pian.

  Tykkää

 11. On itestänikin ihan kiva, ettei ollutkaan mun vika. Huh! Harmaa on kumminkin niin rakas <3 Mä teen kaikkeni ja ihminen kaa, että saadaan poitsu kuntoon. Vaikkei tuo sairaalta vaikutakaan, kun suostuu munkin kans leikkii ihan milloin pyydän :-)))

  Tykkää

 12. Kaisun

   /  joulukuu 4, 2014

  Jaahas, hra Harmaakin alkaa pössyttelemään piippua (lue: hengittelemään kortisonia maskin kautta).. Tuohan on jo tuttu juttu Triolassa ja Nisurilta saa varmaan hyviä vinkkejä naatiskeluun..

  Tykkää

 13. Benun perikunta

   /  joulukuu 4, 2014

  Paranemista! Toivottavasti kuvaaja on paikalla, kun Harmaa the Naamiomies kohtaa Ilona-ladynsä :)

  Tykkää

 14. Parempaa vointia Harmaalle -ja ihmisorjalle onnea pissijahtiin…

  Tykkää

 15. Hieno homma, että tuli selkeä diagnoosi. Ja tietty lääkkeetkin, vaikka kortisonin kanssa joutuukin jatkamaan. Hyvää toipumista Herra Harmaalle ja paljon iloisia X-hyppyjä Ilona Iloisen kanssa 😊!

  Tykkää

 16. Kyllä kyllä! Kiitosta tuesta, kylläpä tämä tästä taas kun on diagnoosi ja selvemmät sävellykset.

  Tykkää

 17. Sofia ja Olga

   /  joulukuu 5, 2014

  Ihan uutta meillekin tuommoinen.
  No, Herra on varmaan lunki pössyttelijä!

  Tykkää

%d bloggers like this: